От: Как се прави синьо сирене?
Първо, не съм адвокат, другарю. Второ, колкото и странно да изглежда - поддържаш моята теза - че може да се зарази сирене и не ти трябва "пещерата РокфорД" за да стане това. Което аз съм правил в хладилник по "сандвич-технологията". Това, което предлагаш е да се разбърка плесента в другото сирене и да не може да се разбере прихванало ли е бялото сирене или просто из него равномерно има плесен, щото синьото е размачкано в него. Експериментът прочее нищо няма да покаже - ще си изядат хората пастата от размачкано синьо сирене с масло в бяло сирене и няма да разберат нищо. По този повод няма и нужда да чакат 2 седмици, може да го изядат веднага. Ще ми е интересно да ни демонстрираш (може и в гугъл) доилен апарат за овца - ама ползван с търговска цел, не като куриоз някакъв. А, че не можеш да ползваш гугъл и изпитваш органическа неприязън към хората, които могат - е, това е твой проблем, не мой.
Първоначално публикуван от kok4o1
Преглед на мнение
Коментар