От: Химията която ядем (не маргарин)
Не съм съгласен с това, че млякото се разваля, ако няма "химия".Писал съм вече и пак ще напиша: Мляко от биволица пасла на воля по полянки и ливади се заквасва в къщи и се слага в буркани. Седи поне 20 дни в хладилник без промяна на вкуса. Само като е по-старо се отцежда повече суроватка. П.П. и след 2 месеца пак става за консумация, но не остава.
Не съм съгласен с това, че млякото се разваля, ако няма "химия".Писал съм вече и пак ще напиша: Мляко от биволица пасла на воля по полянки и ливади се заквасва в къщи и се слага в буркани. Седи поне 20 дни в хладилник без промяна на вкуса. Само като е по-старо се отцежда повече суроватка. П.П. и след 2 месеца пак става за консумация, но не остава.
Коментар