От: Химията която ядем (не маргарин)
За колбасите произвеждани в родината не ми се говори,в тях има всичко но не и месо, а ако има то е от умрели животни.Вимета, кожа,копита,черва,соя и какви ли още не лаина.На няколко познати фермери като им умре крава и се обаждат на едни колбасари,а колбасаря не го интересува от какво е умряла кравата и кога,просто им казва да и отрежат главата да и изтече кръвта и тои ката има време ще мина да я вземе.плаща им ги по 200-300лв.
За колбасите произвеждани в родината не ми се говори,в тях има всичко но не и месо, а ако има то е от умрели животни.Вимета, кожа,копита,черва,соя и какви ли още не лаина.На няколко познати фермери като им умре крава и се обаждат на едни колбасари,а колбасаря не го интересува от какво е умряла кравата и кога,просто им казва да и отрежат главата да и изтече кръвта и тои ката има време ще мина да я вземе.плаща им ги по 200-300лв.
Коментар