Целта на домашно приготвеното месо е именно избягването на консумиране на стартерни култури нитратна сол и останалите консверванти. Не мога да разбера защо не си купите от магазина ами се занимавате да правите нещо такова в домашни условия?
Целта на домашно приготвеното месо е именно избягването на консумиране на стартерни култури нитратна сол и останалите консверванти. Не мога да разбера защо не си купите от магазина ами се занимавате да правите нещо такова в домашни условия?
Абсолютно подкрепям. За мен правенето на нещо домашно е, за да ям, аз и децата ми, нещо що годе не химизирано, а не, че ще го направя по добро на вкус или по евтино от това в магазина.
Разбира се, че има. Стартерните култури са именно това(бактерии в малки количества). Дори и да не сложите бактерийте ще нападнат мръвката преди вас. Ако се появи лог дъх, черна плесен и т н... значи нещо не е ок
Коментар