От: Домашна пастърма
И аз сложих първата порция за тази година - свински бут с чимен, червен пипер и чесън. На терасата. Само че от слънцето ми избледнява червения пипер. Трябва да мисля вариянт за сушене в гаража. Но там пък не е много проветриво.
И аз сложих първата порция за тази година - свински бут с чимен, червен пипер и чесън. На терасата. Само че от слънцето ми избледнява червения пипер. Трябва да мисля вариянт за сушене в гаража. Но там пък не е много проветриво.
. Не че съм ги увил, а просто ги заградих по два броя в една двойна страница, прищипана с щипки.
. Понеже съм ги проснал на терасата, трябва ли да се притеснявам от ниските температури? В смисъл ще изсъхне за някакво приемливо време, без да се развали?
Коментар