Първоначално публикуван от stilnik
					
						
						
							
							
							
							
								
								
								
									
								
								
									Преглед на мнение
								
							
						
					
				
				
			
		
					Първоначално публикуван от Майкъл
					
				
				
			
		Този от линка ще да е с две бъркалки. Ще прави по-красив хляб, продълговат. Багети съм правил само два пъти.....красиви станахса.
Ще очакваме снимки на хляба....
Прочетох, че пише 1 час поддържа хляба топъл. Ние никога не вадим хляба преди да е изтекъл този 1 час, за да се изпари влагата и да не се спитли/спадне хляба.
Формата на купата 'квадрат' пише, а ма най си е правоъгълник, иначе перките може да се сбият
/, но това  намаля значително живота на гореспоменатия семеринг 
. От почти 5 години, у нас не е купуван хляб от магазина а от малко по-малко и козунаци. Почти година ми трябваше за да набера смелост за експерименти


Остави коментар: