От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Точно витамин С е.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Свий
X
-
От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеНа пакета на София мел пише "аскорбинова киселина и ензими".
Остави коментар:
-
От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнениеМоже ли някой да разкаже за консервантите в брашното от магазина?
...
Остави коментар:
-
От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнениеМоже ли някой да разкаже за консервантите в брашното от магазина?
Другото, за което знам са 'коректори'. Те май са по-вредни....
Остави коментар:
-
От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнениеМоже ли някой да разкаже за консервантите в брашното от магазина?
В хляба слагат боклуци това е ясно. В брашното обаче - как и защо? При положение, че само биха го оскъпили.
Или си фантазираме?
ЕЖК докладва за някакви чували, които карали с вагони от някъде си и смесвали с брашното по мелниците. Поне по опаковките “от това което съм чел”, няма отбелязвания да е добавяно нещо към брашното.
Остави коментар:
-
От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Може ли някой да разкаже за консервантите в брашното от магазина?
В хляба слагат боклуци това е ясно. В брашното обаче - как и защо? При положение, че само биха го оскъпили.
Или си фантазираме?
Остави коментар:
-
От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
За пореден път- вертикално разположените нощви не стават за нищо. Старите бяха такива
Остави коментар:
-
От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнениеКато се има предвид микса брашна и че все пак това е първия Ви хляб, изглежда чудесно! Поздрави!
А как са вкусовите качества?
Несъмнено качеството е превъзходно.
Следващия път, ще пробваме друга смеска и така напред.
Остави коментар:
-
От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнениеЗаиграх се да опитвам вкусовите качества.
Ето така изглежда:......
А как са вкусовите качества?
Остави коментар:
-
От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Много добре , но съвсем не е диетично - нито типовото е чисто от химия , нито пълнозърнестото. А добре изглежда хляба. То тези брашна са направени за това - да пълнят очите и винаги да имаш успех. А дали е здравословно???
Остави коментар:
-
От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеПолзвай бяло брашно,ако не лъже светлината
защото по здравословни причини, не бива да ям бял хляб, поне на първо време.
Остави коментар:
-
От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Ползвай бяло брашно,ако не лъже светлината
Остави коментар:
-
От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Заиграх се да опитвам вкусовите качества.
Ето така изглежда:
Остави коментар:
-
От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение...След 2 часа ще докладвам какво сътворихме. ...
Остави коментар:
-
От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Освен да се похвалиш с първия хляб и да споделиш дали ти е харесал друго не остава.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Остави коментар: