Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • gabocvet
    отговори
    От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    Точно витамин С е.

    Остави коментар:


  • agogov
    отговори
    От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    На пакета на София мел пише "аскорбинова киселина и ензими".
    Тази киселина се води коректор, но това е витамин 'С'...май....

    Остави коментар:


  • Чавдар (V93)
    отговори
    От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
    Може ли някой да разкаже за консервантите в брашното от магазина?
    ...
    На пакета на София мел пише "аскорбинова киселина и ензими".

    Остави коментар:


  • agogov
    отговори
    От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
    Може ли някой да разкаже за консервантите в брашното от магазина?
    Не е е много, но което знам от мелничар е, че слагат 'подобрители', когато брашното е слабо на глутен. Последния не е много полезен май....
    Другото, за което знам са 'коректори'. Те май са по-вредни....

    Остави коментар:


  • Борислав Ангелов
    отговори
    От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
    Може ли някой да разкаже за консервантите в брашното от магазина?
    В хляба слагат боклуци това е ясно. В брашното обаче - как и защо? При положение, че само биха го оскъпили.
    Или си фантазираме?
    +1
    ЕЖК докладва за някакви чували, които карали с вагони от някъде си и смесвали с брашното по мелниците. Поне по опаковките “от това което съм чел”, няма отбелязвания да е добавяно нещо към брашното.


    Остави коментар:


  • kbot
    отговори
    От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    Може ли някой да разкаже за консервантите в брашното от магазина?
    В хляба слагат боклуци това е ясно. В брашното обаче - как и защо? При положение, че само биха го оскъпили.
    Или си фантазираме?

    Остави коментар:


  • veskov
    отговори
    От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    За пореден път- вертикално разположените нощви не стават за нищо. Старите бяха такива

    Остави коментар:


  • Майкъл
    отговори
    От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
    Като се има предвид микса брашна и че все пак това е първия Ви хляб, изглежда чудесно! Поздрави!

    А как са вкусовите качества?
    Вкуса е корено различен от купешкия.
    Несъмнено качеството е превъзходно.
    Следващия път, ще пробваме друга смеска и така напред.

    Остави коментар:


  • agogov
    отговори
    От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
    Заиграх се да опитвам вкусовите качества.

    Ето така изглежда:......
    Като се има предвид микса брашна и че все пак това е първия Ви хляб, изглежда чудесно! Поздрави!

    А как са вкусовите качества?

    Остави коментар:


  • stilnik
    отговори
    От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    Много добре , но съвсем не е диетично - нито типовото е чисто от химия , нито пълнозърнестото. А добре изглежда хляба. То тези брашна са направени за това - да пълнят очите и винаги да имаш успех. А дали е здравословно???

    Остави коментар:


  • Майкъл
    отговори
    От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    Ползвай бяло брашно,ако не лъже светлината
    Направихме микс 80% типово брашно и около 20% пълнозърнесто,
    защото по здравословни причини, не бива да ям бял хляб, поне на първо време.

    Остави коментар:


  • Roninn
    отговори
    От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    Ползвай бяло брашно,ако не лъже светлината

    Остави коментар:


  • Майкъл
    отговори
    От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    Заиграх се да опитвам вкусовите качества.

    Ето така изглежда:










    Остави коментар:


  • коко келеша
    отговори
    От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
    ...След 2 часа ще докладвам какво сътворихме. ...
    Минаха 3

    Остави коментар:


  • gabocvet
    отговори
    От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!

    Освен да се похвалиш с първия хляб и да споделиш дали ти е харесал друго не остава.

    Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X