Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агро форум...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Агро форум...

Днес щях да купя един Поларис, ама момчето не знаеше за това, най-големия - 700 кубика, просто исках да видя какъв прикачен инвентар мога да му сложа...
    Юнака ми каза - "това е което виждате" и извади смачкано ксерокопие на някакви приложения. Викам, добре ще го разгледам в къщи и ще ви се обадя, оня вика - не става една бройка ми е...

Чудя се, дали да не пална колата да прескоча утре до Германия?!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
      Днес щях да купя един Поларис, ама момчето не знаеше за това, най-големия - 700 кубика, просто исках да видя какъв прикачен инвентар мога да му сложа...
      Юнака ми каза - "това е което виждате" и извади смачкано ксерокопие на някакви приложения. Викам, добре ще го разгледам в къщи и ще ви се обадя, оня вика - не става една бройка ми е...

Чудя се, дали да не пална колата да прескоча утре до Германия?!
      Пак отиди при "Еди", ама питай за Еди и говори с него. Щото Германия добре, ама ще трябва да се учиш и да го поддържаш после....
      Nissan Patrol Y61

Коментар

Това за Германия звучи разумно Там поне имат отношение към клиента. Но мощните АТВта са скъпи и все пак не им е това работата. Вчера Трапера ми пращаше едни снимки на малки трактори по 5-6000 лв.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Тарга,АТVто ми трябва да заеме мястото между Ню Холанда и косачката...
          Земята между овошките трябва леко да се обръща, а аз си правя овощните градини там където наклоните са големи - хем не става за нормална оран, хем овошките се ослънчават по-добре...
          Затова АТVто би било перфектно....

Коментар

В другата ти тема има линк за работни АТВта, но не видях към инвентара да има плугове. Иначе има много неща. Гугъл знае ВСИЧКО.

Коментар

Те точно това ме притеснява, че не виждам никъде плуг, дори и най малкия...
              Или не става за тази дейност, или има нещо особенно в ситуацията...
              Но в другата тема видях достатъчно полезни приложения за да си позволя масрафа, да не говорим, че ще става и за купон...

Коментар

Работните имат бързи и бавни , при всяко положение ще е по-добре от кон. Нямам идея обаче колко бавни са бавните? Да каже който знае от опит, че мразя да говоря наизуст.

Коментар

Защо не говориш с Явор - Вромос . Пиши на лс да ти там телефона му . При него има работни АТВ-та а и в базата му могат да направят и доработки за твоите нужди . Явор е отзивчив и отворен за такива идеи .
                  Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Тоя пич от "Еди" днес ми посочи едно Кавасаки с такива гумета, че не би могло да отлепи с моите стотина килца, камо ли да влачи рало..
                    Остави бързи и бавни, тука явно си има машини за работа и машини за демо пред гимназистки за събуждане на вътрешни инстинкти!
                    Едните нямат нищо общо с другите!

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                      Защо не говориш с Явор - Вромос . Пиши на лс да ти там телефона му . При него има работни АТВ-та а и в базата му могат да направят и доработки за твоите нужди . Явор е отзивчив и отворен за такива идеи .
                      Звучи добре...

Коментар

Точно до Вромос има огромна нива
                        Ще ти дам телефона на Явор само при едно условие ! Да снимате като правите тестовете
                        Прикачени файлове

Коментар

Естественно, това ще е първата оран на българска земя с АТV, ако въобще става...

Коментар

Естественно, това ще е първата оран на българска земя с АТV, ако въобще става...
                            Само ме притеснява да не къса полуоски щото не е с редукторни мостове но нали казваш че е за плитка оран та може и да стане .

Коментар

Няма да е първата,вчера ти казах....Я вземи та провери
                              гамата на Arctic kat-те мисля че имат работни АТВ-та.
                              А за този ИЖ четириколката дето казва колегата-знам
                              къде има един и май се продава ,но не съм сигурен в
                              качествата му и че ще искаш да караш такава техника.
                              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Момчета не се излагайте, продават се толкова много малки овощни грактори както колесни така и вережни,е старички но вършат работа аз знам поне четири в нашия район, но доколкото разбрах от наклона на насаждението верижен ще е най добре - Булгар-40 или 60кв. Кърпати 55кв. той е най стабилин защото е нисък но има проблем със закачането на прикачния инвентар трябва да се правят малки промени при захвата на инвентара.има и др. колесни, нямам впредвид Кубота те са слабички и се задъхват.
                                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X