Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взех си куче.....може би ротвайлер !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Взех си куче.....може би ротвайлер !

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
    Може да намери,разбира се..Трябва да се търси бащата обаче..Той или взима едно,което си хареса, или парите, за които ще се продава.. Като гледам обаче какъв е пазара, на майката и е трудно да плати и таткото взима кутре, което пък му е още един дерт на главата и заминава подарък за приятел..
    Аз очаквам една хубава мацка, дето ще идва на гости и ако дядо Владо се интересува от ротита, веднага му го давам, че много станаха..
    Каква порода са, че нещо и мен ме заинтересува ?
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Ротвайлер.. Виж в темата домашните животинки.. Моите двата са там..

Коментар

Благодаря,много са хубави, но аз искам Немец. Ако някой има оферти, да пише.
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
          .....ако дядо Владо се интересува от ротита.....
          Онзи от горе ме срешна с "Рекс" ( виж тук) иначе винаги мога за малко да приютя 1-2 породисти гадинчета, докато си намерят стопанин.....ъъъъъъ за твоя случай са малко далеч
          Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
          Благодаря,много са хубави, но аз искам Немец. Ако някой има оферти, да пише.
          Доби имаше "немче"...
          Последно редактирано от дядо владо; 28-04-13, 23:41. Причина: граматика
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ares.jpg
Прегледи:1
Размер:277.7 КБ
ID:5481124

Сложих му ваксина,доктора каза че държали до 1 година и след това спадал имунитета,аз му бих инжекцията,стоя послушно и мирно ! Давам му дронтал ,миналата седмица празимек каза доктора,щото трепел и някъв глист дето можел да стои в сърцето,яде трева ,това трябва ли да ми каже нещо !
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
              ...празимек каза доктора,щото трепел и някъв глист дето можел да стои в сърцето,яде трева ,това трябва ли да ми каже нещо !
              Страхотна снимка на лигльото!

И аз давам "Празимек" през 3 месеца. Така ме посъветваха в няколко вет. аптеки напоследък. И "Дронтал" съм давал...
              За тревата- моята яде трева на поразия! За първи път имам такова куче. Значи- избира си свежи треви с дълги и плоски листа и започва да ги яде. След няколко минути ги повръща на топка, омесени със стомашен сок. Не съм намирал никакви паразити в тези "топки" (гледани на око). Свикнахме й вече, смятам, че така си чисти стомаха (от какво ли, като я знам с какво я храним). Ако някой колега напише притеснително обяснение- ще се задействам. Иначе- кучето е весело, игриво и няма никакви признаци на неразположение.

Коментар

Не се притеснявай, всички кучета правят така. Предполагам, че просто им е забавно да си скубят дългите листа, защото никога не ядат окосена трева или с къси стръкове.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

И кучетата, и котките търсят тази остра свежа трева, защото с нея успяват да изчистят козината, която поглъщат когато се "мият". А всяко куче и котка го правят постоянно. Моя домашен котарак направо се задръства от козина и периодично повръща цели топки козина.

Коментар

Ми моя е с козинка 1 см. и за да се "задръсти" вероятно ще трябва да се оскубе целия до голо, пък пак яде треви и не повръща. Просто ги скубе и ги плюе.
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Основната причина, поради която хищниците ядат свежа трева, е да се чистят от чревни паразити (тении и глисти).
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                        Ми моя е с козинка 1 см. и за да се "задръсти" вероятно ще трябва да се оскубе целия до голо, пък пак яде треви и не повръща. Просто ги скубе и ги плюе.
                        Колкото и да е къса козината, при постоянно облизване поглъща доста. Тревата помага всичко това да се избута от храносмилателната система и да се изхвърли по естествен път в естествена посока. Повръщането е когато няма какво да избута назад, образува се топка и по неволя се връща напред

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                          Основната причина, поради която хищниците ядат свежа трева, е да се чистят от чревни паразити (тении и глисти).
                          Това по инстинкт или реални мерки !
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

По инстинкт... Хищниците са най-древните бозайници на Земята и когато Господ ги е сътворил, не е знаел, че Човеците ще измислят препарати срещу хелминтите. А и кое уважаващо себе си куче ще има вяра на пришълците
                            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Е там е работата, че не се облизва постоянно и няма как да погълне доста. Около 35 кила е в момента, а дори и да го обръсна, надали ще изкарам 100 грама козина. Веднъж е повръщал трева и тя въобще не беше смляна, нито смесена с какво да е и нито помен от козина. Според мен това е някакъв мит за чистенето на стомаха. Куче или котка, които са на гранулирана храна или консерви, логически погледнато нямат какво да "почистват". Котките "кашлят" като се налапат с козина и си я повръщат и без трева. Кучето ми повръща единствено едри парчета кокали, но без никакви треви. Ако действително имаше нужда от трева, щеше да я яде и окосена, ама не. Скубе само дългите стръкове, а същите, ама полегнали на земята и окосени преди минута не ги поглежда. Според мен това си е чиста игра.
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                                Вероятно не внимаваш! Плюят по малко, но и си пасат като добичета. Не съм на ти с материята, но наистина изглежда, че вземат мерки за стомашни проблеми. Котаракът на брат ми си яде и копър, и зеле, и мерудия. Моя само трева от улицата признава и то когато си мисли, че никой не го гледа. Сигурно от страх да не го минем на тревна диета.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X