Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взех си куче.....може би ротвайлер !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Взех си куче.....може би ротвайлер !

Имам много добро предложение за тебе ако си сериозен ? Но е между работната линия :
    и шоу линията: Не точно тези двете разбира се... но кучета със същите качества... и майката и бащата са доказани кучета. Майката е чешко родословие а бащата доказано разплодно куче ..

Коментар

Впечатлени сме от раз от работната линия!Поздравления

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
        ....ако си сериозен
        Абсолютно сериозно, най-старото ми куче е помияр и научи "малките" да бягат през оградата. Принципно излизат и се връщатдо няколко часа (със залеза че тогава ядат), първо женската (тя е и кастрирана) после "малкия" и накрая бате ебач.....но в понеделник избягаха, а във вторник се върна само той, "малките" ги няма, така че сега си нямам кучета пазачи и приемам предложения
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ще ти пратя тел. на човека чиито са кучетата,звъниш му и му казваш,че Боби с Макс ти е дал тел. и искаш да видиш малките които има И майката и бащата са при него Само не му разказвай историята за това как бягат,че няма да склони,щото кучетата си заслужават... и мисълта,че ще избяга и ще го прибере някой .. да кажем... мангал няма да го зарадва

Коментар

Ще ти пратя тел. на човека чиито са кучетата,звъниш му и му казваш,че Боби с Макс ти е дал тел. и искаш да видиш малките които има И майката и бащата са при него Само не му разказвай историята за това как бягат,че няма да склони,щото кучетата си заслужават... и мисълта,че ще избяга и ще го прибере някой .. да кажем... мангал няма да го зарадва
            Ще споделиш ли и цената, на която ги продава ?
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Когато карам колелото си или мотора, Кученца като вашите, големи, силни породи ми гризкат крачетата, дайте съвет какво да правя?

Много съм притеснен и когато сина ми кара колело какво може да му се случи.

Без глупави коментари, питам сериозно.....
              Т5
              Crossrunner

Коментар

Първоначално публикуван от Haji Преглед на мнение
                Когато карам колелото си или мотора, Кученца като вашите, големи, силни породи ми гризкат крачетата, дайте съвет какво да правя?

Много съм притеснен и когато сина ми кара колело какво може да му се случи.

Без глупави коментари, питам сериозно.....
                Защо не пробваш с Кучегон ?
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Ами очевидно не знае командата НЕ! Трябва над това да почнеш да работиш. Думата НЕ е закон за кучето... може нищо др. да не знае,но ако знае това си спестяваш множество главоболия. Щом те хапе за ръкавите значи се изправя на крака?
                  Кучето знае какво значи не,примерно слагам храна на земята,отива до нея,казвам НЕ,и стои с влажен поглед и гледа....Кажа ли яж,започва !

И да ,изправя се на задни крака,с предните стиска през бедрото толкова силно че жена ми започва да вика от болка,удрял съм го с коляно в гърдите за да видя дали ще се измъкна,нестава,а имай в предвид че съм бил два пъти републикански шампион в БГ по кикбокс !

Забравих нещо много важно,командата "не" не се използва,когао кучето изразява радост към стопанина си. Т.е примерно ти се радва като си се прибрал в къщи и е скочил на крака да ти ближе лицето
                  Проблема е че хапе само и единствено в тази ситуация,когато се радва,завира се в краката ми,ляга по гръб и с ако на секундата не му обърна достатъчно внимание,със задните крака,започва да ме рита в обувките и се гърчи по гръб,за да ме достигне понеже се дърпам назад ,просто ужасно много му се играе и е жизнерадостен !Само тогава и единствено тогава прави дивотии !

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
                  ПС: Абе, гледате ли още кокошки?
                  Да .....с две по малко !

Пусна ли го свободно до кокошките,нищо друго няма да ги спаси,освен ако не успея да го тръшна по гръб и го държа за нашийника,камо ли да експериментирам да го пусна в кокошарника !Периодично прави опити да прокопае дупка под мрежата и да ги достигне,за повече от 3-4 мин. не остава свободно пуснат в двора,инъче след 5 мин. кокошките ще са пътници !

В неделя ,както казах по нагоре имаме булонка,тоя звяр,булонката,няма човек от махалата ,който да не е хапан поне два пъти от нея,а някои и по повече от нея,булонката ! В неделя ме захапа и мен за крака,питбула за секунда се шмугна и захапа булонката за врата и развъртя глава,разкъса и кожата ,стана кървава и мътна,спуснах се и го хванах за нашийника и успях да му измъкна булонката от устата,майками с крясъци взе да спасява пудела и го взе в ръце високо,питбула го захапа за краката и го измъка от ръцете и с въртеливо движение на главата взе да го размята във въздуха....

Това е първия случай в който го виждам да хапе и се спуска настървено и сериозно !Естествено провокиран от булонката....и в стемежа си да защити мен !

п.п Мерси за съветите,и че вземата участие в темата,ще пробвам метода !
                  Последно редактирано от Roninn; 01-03-13, 19:39.
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Виж сега, ти болонката я остави- "намерила си е майстора" дето се вика. Обаче положението у вас отива на Апокалипсис!
                    Трябва да го докараш (положението) до абсолютна търпимост към кокошки, жени, майки, пудели и други семейни ценности.
                    Мисля си, че все още му се радваш на дивотиите, но се опасявам, че скоро ще ти писне и търпението ти ще свърши изведнъж! Тогава ще решиш да покажеш кой е шампиона у вас и ще стане страшно (за радост на болонката).
                    Започвай с тренировките- както ти ги знаеш и можеш, ама ти да си треньора. И яко "чанч" ! Имаш да правиш шампион.
                    И да се похвалиш с резултати скоро!

Коментар

E ми Дядо Владо,ако му се обади и иска нека каже цената. Аз иначе не съм го питал,защото имам 2 кучета и не ми е влизало в работата какви пари им иска Ако искаш и на теб ще ти пратя тел. да звъннеш и питаш

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                        В неделя ,както казах по нагоре имаме булонка,тоя звяр,булонката,няма човек от махалата ,който да не е хапан поне два пъти от нея,а някои и по повече от нея,булонката ! В неделя ме захапа и мен за крака,питбула за секунда се шмугна и захапа булонката за врата и развъртя глава,разкъса и кожата ,стана кървава и мътна,спуснах се и го хванах за нашийника и успях да му измъкна булонката от устата,майками с крясъци взе да спасява пудела и го взе в ръце високо,питбула го захапа за краката и го измъка от ръцете и с въртеливо движение на главата взе да го размята във въздуха....

Това е първия случай в който го виждам да хапе и се спуска настървено и сериозно !Естествено провокиран от булонката....и в стемежа си да защити мен !
                        Типична атака на питбул, бъди готов да виждаш все по често такива гледки и не винаги ще бъдат предизвикани, накрая ще се нахвърля само, като види друго животно.
                        Наистина трябва да положиш сериозни усилия за да възпиташ кучето, ако не искаш да се сбъдне горния сценарий.
                        п.п. в предвид, че това са изключително енергични и издръжливи кучета , каквото и възпитание да опиташ няма да даде резултат, ако не му прилагаш подходящо физическо натоварване всеки ден. Не случайно много от хората с питбули ги разхождат вързани за кола и обикалят с километри - което не е проблем за тази порода
                        gsm - 0899388807

Коментар

E ми Дядо Владо,ако му се обади и иска нека каже цената.
                          Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
                          Ще споделиш ли и цената, на която ги продава ?
                          300лв. мъжко на 1 година........аз съм пас, продължаван да гледам рубриките "подарявам"
                          Извинявам се на пусналия темата за спама
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                            300лв. мъжко на 1 година........аз съм пас, продължаван да гледам рубриките "подарявам"
                            Извинявам се на пусналия темата за спама
                            Не. Куче на 1 година, няма да си взема.
                            Владо, ако искаш хубаво куче, трябва да извадиш пари. Малцина са тези, които ще ти подарят породисто куче.
                            Разбира се, ако искаш куче, което да те обича и да ти е приятел, то няма значение каква порода е.
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Ей го на лигльото,изкъпан и нахранен,мисля че вече повечето проблеми са решени засега !

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20130428_135742.jpg
Прегледи:1
Размер:173.2 КБ
ID:5476547
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
                                Не. Куче на 1 година, няма да си взема.
                                Владо, ако искаш хубаво куче, трябва да извадиш пари. Малцина са тези, които ще ти подарят породисто куче.
                                Разбира се, ако искаш куче, което да те обича и да ти е приятел, то няма значение каква порода е.
                                Може да намери,разбира се..Трябва да се търси бащата обаче..Той или взима едно,което си хареса, или парите, за които ще се продава.. Като гледам обаче какъв е пазара, на майката и е трудно да плати и таткото взима кутре, което пък му е още един дерт на главата и заминава подарък за приятел..
                                Аз очаквам една хубава мацка, дето ще идва на гости и ако дядо Владо се интересува от ротита, веднага му го давам, че много станаха..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X