Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заключих! Нищо подобно.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Заключих! Нищо подобно.

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    Баце....сигорен ли си.....
    Сигурен съм.

Коментар

• От: Заключих! Нищо подобно.

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
      Чувал бях, но сега видях и останах като гръмнат.
      Оказва се, че всеки един изминал ден е благословен късмет, че никой не е искал да ни "идва" на гости.
      Сега се ослушвам за патрон за бравата на входната врата, който поне да затрудни професионалиста.
      Вземи си касова брава с ключ перка. Със сигурност тези 10секунди ще станат 10минути. През това време все ще мине някой съсед. Няма на света ключалка създадена от човек на който да не може да бъде въздействано.
      Пример: Взимаш се автомобил с боксуваща ключалка-На теория не се отварят ама на практика е друго пробит ключ и бормашината го отварят бързо.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

• След 15 години от последния отговор в темата - какви са последните тенденции - касови брави, патрони, електрически щуротии? След толкова години, някой виждал ли е, чувал ли е да има разбита/отключена Gerda?
        Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

• Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
          След 15 години от последния отговор в темата - какви са последните тенденции - касови брави, патрони, електрически щуротии? След толкова години, някой виждал ли е, чувал ли е да има разбита/отключена Gerda?
          https://www.facebook.com/watch/?v=1998651803767187
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Нямам фейс, кажи го с две думи.
            Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

• Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
              Нямам фейс, кажи го с две думи.
              С малко повече от 2 думи - ключвр отваря Gerda за 16 минути. Доста играчка е, но 16-те минути са си 16 минути.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Отивам на работа,чип системата се е бъгнала...на 20 метра имам отворена врата 4×6 метра и си влизам
                Прозорците още не са ги забранили със закон...
                Няма брава която да не се отвори ...

Коментар

• Сблъсках се преди време със следния случай - от "Електрохолд" дали само един ключ от входно ел-табло на председателя на Етажната собственост. Междувременно сменили за пореден път таблото с електромерите и наслагали китайски бушони, които не отговарят на обявения ампераж (в разни форуми тип "Направи си сам" са пропищели от тях). Почват вместо предпазителите в жилищата, системно да изключват тия долу в таблото. Не само при мен това. И като е залипсвал председателят / касиерът / домоуправителят някъде на почивка, трябва да им викаш аварийния екип, за да ти включат предпазителя долу, съответно седиш часове наред без ток. Искаме втори ключ - не можело. Тръгваме да вадим дубликат при различни ключари. Неизменен отговор: "А-а-а-а, това са ключове на "Енергото", за тях нямаме заготовки и не можем да направим". При поредното изключване на бушон почваме да викаме аварийни ключари. "За входно ел. табло? Не можем / Не знаем / Нямаме право / Ще ни бият / арестуват / отнемат разрешителното!"

Казват, че "мастър-ключ" отварящ всички ел-табла на "Електрохолд" вървял незнам-си-колко-хиляди лева?
                  България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:137546.jpg
Прегледи:134
Размер:27.8 КБ
ID:7002812 Този "мастър-ключ" е 15-ина лв.
                    Можеш после и за друго да го ползваш

Коментар

• Bogoljub Gagic
                      Bogoljub Gagic коментира
                      Редактиране на коментар
                      Новите им табла са с четиристранно заключване и трябва безвъзвратно да ги изкорубиш с това. После ти спретват наказателно производство за "опит" по чл.234в от НК, както и за унищожаване или повреждане на чуждо имуществото, щото таблото си е тяхно.

• Ти филм на "отключването" ли мислиш да оставиш вътре?
                    Казваш като печатар: Не знам. Нищо не съм пипал. Така си беше.

Що се отнася до сигурността на заключване.. не заключваш. Аз имам лепенка "Дайкс" и договор за охрана с дебело покритие. Пари нямам (изпити са вече). Злато и ценности също нямам.
                    Могат да ми свият телевизора (5 годишен) и пералнята, ама като се сетя как съм я качвал по стълбите.... да им е халал. ....ако докато я свалят не дойдат юнаците с големите шама... съвети.

Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

• Да, бушоните са китайски, но не там е проблема, а простаците, кой знае защо отвън в таблото слагат такива с крива на изключване А или В, демек бързи, а твоите вътре са С или D. Дори отвън да е 64А, ще изключи преди този вътре, който е 25А. Това при късо, не при постоянен товар.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X