Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заключих! Нищо подобно.
Свий
X
-
От: Заключих! Нищо подобно.
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеЧувал бях, но сега видях и останах като гръмнат.
Оказва се, че всеки един изминал ден е благословен късмет, че никой не е искал да ни "идва" на гости.
Сега се ослушвам за патрон за бравата на входната врата, който поне да затрудни професионалиста.
Пример: Взимаш се автомобил с боксуваща ключалка-На теория не се отварят ама на практика е друго пробит ключ и бормашината го отварят бързо.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
След 15 години от последния отговор в темата - какви са последните тенденции - касови брави, патрони, електрически щуротии? След толкова години, някой виждал ли е, чувал ли е да има разбита/отключена Gerda?Най ме е страх от хора без мечти...
Коментар
-
Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнениеСлед 15 години от последния отговор в темата - какви са последните тенденции - касови брави, патрони, електрически щуротии? След толкова години, някой виждал ли е, чувал ли е да има разбита/отключена Gerda?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнениеНямам фейс, кажи го с две думи.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 1 like
Коментар
-
Сблъсках се преди време със следния случай - от "Електрохолд" дали само един ключ от входно ел-табло на председателя на Етажната собственост. Междувременно сменили за пореден път таблото с електромерите и наслагали китайски бушони, които не отговарят на обявения ампераж (в разни форуми тип "Направи си сам" са пропищели от тях). Почват вместо предпазителите в жилищата, системно да изключват тия долу в таблото. Не само при мен това. И като е залипсвал председателят / касиерът / домоуправителят някъде на почивка, трябва да им викаш аварийния екип, за да ти включат предпазителя долу, съответно седиш часове наред без ток. Искаме втори ключ - не можело. Тръгваме да вадим дубликат при различни ключари. Неизменен отговор: "А-а-а-а, това са ключове на "Енергото", за тях нямаме заготовки и не можем да направим". При поредното изключване на бушон почваме да викаме аварийни ключари. "За входно ел. табло? Не можем / Не знаем / Нямаме право / Ще ни бият / арестуват / отнемат разрешителното!"
Казват, че "мастър-ключ" отварящ всички ел-табла на "Електрохолд" вървял незнам-си-колко-хиляди лева?България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Ти филм на "отключването" ли мислиш да оставиш вътре?
Казваш като печатар: Не знам. Нищо не съм пипал. Така си беше.
Що се отнася до сигурността на заключване.. не заключваш. Аз имам лепенка "Дайкс" и договор за охрана с дебело покритие. Пари нямам (изпити са вече). Злато и ценности също нямам.
Могат да ми свият телевизора (5 годишен) и пералнята, ама като се сетя как съм я качвал по стълбите.... да им е халал. ....ако докато я свалят не дойдат юнаците с големите шама... съвети.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар