Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заключих! Нищо подобно.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Заключих! Нищо подобно.

СОТ пак е за кокошкари. Сигнализацията не е толкова трудна за подтискане от професионалист, но подробности няма да пиша.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
      А за къща какъв е варианта за надеждно заключване.
      Бетон.. Бетонираш всички врати и прозорци и си влизаш с къртач
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Който има къща, има и нужда от постоянна поддръжка А има ли жив човек, щъкащ насам-натам, трябва сериозна мотивация за обир, която, по принцип, не можеш да пребориш с технически средства
        За къщата и лошите кучета вършат работа, но пак нищо не е 100%.

Коментар

Абе,с две думи-набележат ли те,няма оттърване.

Коментар

Абе има едни врати затворени с електромагнит и платка за контрол на достъпа.

Дали това комбинирано с IR ключа на sparkybg няма да се окаже едно не толкова скъпо решение.

Даже ключалката не е необходимо да е на вратата, може да си я монтираш в някой ключ на стълбищното осветление.

Става дума за спиране на разни навлеци разбира се. Профитата ще ти знаят и кътните зъбки .

Казват, че електомагнита издържа на 300 килограма, а е на 16 волта една батерия се ще го държи един ден докато се прибереш.

А като забравиш ключа вътре, спираш тока и бегаш да изучаваш историята на някоя изба за 24 часа .
            LZ1VWW

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
              Да вдигне да вдигне колко да вдигне за 10 секунди надали некой зомбиран съсед ще му обърне внимание.
              И по-напред в темата казах, че е много важно на какво ще е монтиран аблоя. При такава сгода, с менгемето, няма какво да се опре. Клипа е рекламен за свредлото и не е сниман при реални условия...
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                Абе,с две думи-набележат ли те,няма оттърване.
                Все си мисля, че стената до вратата е по-алънкат. Защо всички през вратата?
                Бравата е "аз полагам грижи да си заключа у дОма". На къмпинг с какво се заключва палатката?
                Опасенията ни от обир и взлом-проникване, както и средствата за защита предполагат нарастване по експонента на технологията за проникване.
                Ясно е че всичко може да се преодолее, въпроса е кой и защо ще инвестира в този екшън.
                У нас не е клон на федералния резерв... Ама да си оставам отключено? Все че се намери някой да задигне саксията с любимата китайска роза на дъщерята.
                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Здравейте и от мен,
                  и аз си търся нов патрон след снощната изненада.
                  Този Аблой ми го препоръчаха,днес ще търся.
                  Според криминологията дето идва снощи - професионално отваряне
                  а кокошкарско търсене вътре.Не държим пари в къщи ама те
                  обърнали цялата спалня с гардеробите да търсят.Там са загубили
                  поне час ,че 2 жени имат бая дрехи.Накрая някой ги е стреснал
                  та да не са валат взели 1 ГСМ,1 фотоапаратче от 100 лв. и две-три златни дрънкулки, а и
                  цигарите на жената - 8 кутии. Със телефона са си вкарали добър
                  автогол,предвид настоящата ми работа,очаквам да го включат и да
                  се запознаем.
                  Остана страха на детето и жената - една добра причина за
                  злополука и трайна инвалидизация на храбреците.
                  Е малко странно тази сутрин да си търся гащи при вилиците, ама нейсе...
                  На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

Е и аз имах изненада като се прибрах от вилата в неделя. Бяха започнали пролетно почистване вкъщи на гардероби и чекмеджета. Нищо от техниката не са взели, но злато м....ката им. Влезли са все едно не е имало заключена брава. Само по малко разклатеното капаче се разбира, че са я насилвали леко. И в момента ми монтират аблой протек. Да видим нея кога ще я разкрият.

Коментар

• До: Заключих! Нищо подобно.

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                      И в момента ми монтират аблой протек. .
                      Колега, изборът е добър, но по-важното е как ще го защитиш този патрон! Той е с висока секретност, но В съвременните тенденции за преодоляването на какъвто и да е патрон, съществува силов метод, при който патрона нямна значение. Пожелавам ти успех и да пази Господ!
                      Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                        Колега, изборът е добър, но по-важното е как ще го защитиш този патрон! Той е с висока секретност, но В съвременните тенденции за преодоляването на какъвто и да е патрон, съществува силов метод, при който патрона нямна значение. Пожелавам ти успех и да пази Господ!
                        Поздрави!
                        Стоманен закален конус пред патрона и въртяща се волфрамова пластина върху самия отвор (срещу пробив и къртене).
                        Все пак не е трезор.
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                          Стоманен закален конус пред патрона и въртяща се волфрамова пластина върху самия отвор (срещу пробив и къртене).
                          Все пак не е трезор.
                          Не че е новост за апашите,но защо подсказките за тунинг не ги споделяте на лични,поне аматьорчетата да видят зор и да се откажат.
                          Лично мнение,разбира се.
                          п.п.-във връзка с долния пост,имах предвид принципно да не се обсъждат вариации по сигурността,но с цитата,посочен от мен няма как да стане ясно,та си допълвам мнението.
                          Последно редактирано от maxxx; 19-05-10, 19:40. Причина: допълнение

Коментар

То не е тайна. Тази защита си я продават с бравата.

Коментар

На полу-трезва глава се качих до 5-я етах по балконите с голи ръце. И то само защото музиката беше толкова силна, че никой не си чу телефона или звънеца.
                              От тогава собственика на апартамента сложи решетки на балкона си на 5-я етаж... Така че... ако не е вратата има прозорци. С поджодяща алпийска екипировка достъпът до произволен етаж е детска игра.
                              А за безшумното чупене на стъкла си има - тиксо. Нито звук, нито отпадаци. Сваля се като автомобилен триплекс.
                              Така, че ... няма нищо ЗАКЛЮЧЕНО !!!
                              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                Не че е новост за апашите,но защо подсказките за тунинг не ги споделяте на лични,поне аматьорчетата да видят зор и да се откажат.
                                Лично мнение,разбира се.
                                п.п.-във връзка с долния пост,имах предвид принципно да не се обсъждат вариации по сигурността,но с цитата,посочен от мен няма как да стане ясно,та си допълвам мнението.
                                Имаш право, колега, но, за съжаление, само до някъде. Не смятам, че този форум е най-опасното място, а това, за което "подсказах", се върти в 7-8 сайта за видеообмен с много голям рейтинг на клипчето. Изобщо не е тайна. За мене е по-интересен въпросът как да му противодействам. Това вече е за лични!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X