Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заключих! Нищо подобно.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Заключих! Нищо подобно.

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
    С тия застараховки ще ме уморите от смях...

Ти дай парите на някой тарикат, а после чакай да ти плати нещо!

Да не е луд? Като тебе? /майтап/!

Страх!
    Лозе пази..народа го е казал.. Надвият ли те на акъл, не се хаби на ключалки...

Ако те окрадат и на село, както казва Куздов, значи определено си "селския идиот"!
    Еми платиха ми ремонт от наводнение. 3 дена след като се случи. При това толкова, че остана и за почерпка.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А сега кажи че са ти платили щета от кражба и ще те призная за по-интелигентен от застрахователен брокер!

Както и всеки взел пари по тая схема!

Трябва да сме реалисти! Има и по-умни от нас!

Питай Куздов, човека е отнесъл боя, ама надали някой нещо му е платил!

Там няма "гражданска отговорност"!
      Последно редактирано от Volk; 17-02-10, 01:01.

Коментар

Верно съм си отнасял боя, ама и обезщетения от застраховки съм получавал. Това прави ли ме поне полуидиот?
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Дано си разбрал просташките ми шеги... Ако не - приеми извиненията ми! /Не уточни кой е ял боя, а общо взето всички сме агресивни!/

Застраховка от кражба на имущество /не на МПС/ е нещо толкова имагинерно, както знаеш, че няма шанс да бъде платено...

Коментар

Еми, дано вкъщи не ми се налага.

Бяха застраховани обаче компютрите в офиса. След 3 месеца ги платиха. А те междувременно бяха остаряли, и съответно с парите от застраховката си купихме нови. (то ние ги купихме още на другия ден де, все пак трябваше да работим на нещо). Застраховката покри новите почти напълно (85-90%)). Застрахователя (няма да споменавам конкретно) беше един от тия с най-мутренския имидж, и въпреки това плати, без да имаме никакви "подземни" контакти с който и да било, по случая и изобщо.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На база вашите показания в районното..

Каква е гаранцията, че в деня на кражбата са били там?

Може вечерта да сте си ги прибрали вкъщи?

Имали сте късмет със застраховател, без много опит...

Ще подведете някой търговец да си застрахова стоката срещу кражба и като му я гепят - изненада!

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                Чакай, чакай, Дядо Коледа не краде, ако ще да влиза през комина !
                Краде, краде. Парите изчезват, когато намине.

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                Съвременният крадец е кокошкар, защото е смешно да крадеш пръстенчета, в 95% от случаите крадеца е "дрога", продава колело за 2 дози...
                Дрогата е разбираем - той не прави задълбочен анализ на рискове и резултат. Дали ще го бият, дали ще го приберат в ченгелницата или просто ще остане без доза - за него е все едно. Няма дрога, а другото са дреболии. Той не прави и завързани планове.

Но има и хора, които това работят. Стават с будилник и отиват някъде да работят - с търпение, наблюдение и натрупан опит. Записват си разни неща, докато седят в някое кафене или минават пред някой вход.

Е, има и средната категория - кварталните келеши, които повечето време се колебаят между каране на такси и правене на нищо. Милицията май най-често такива хваща.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Е, има и средната категория - кварталните келеши, които повечето време се колебаят между каране на такси и правене на нищо. Милицията май най-често такива хваща.
                  Ми кои да хваща - едните (професионалистите) са трудни за ловене, а често са и с връзки, а другите (наркоманите) току виж пукнали додето са в ареста, че да им създадат ядове залудо. Проблема не е във вида на крадците. Проблема е че явно нещо в цялата система не работи както трябва, щото и кварталните келеши, и кварталните наркомани, а често и професионалистите са известни добре на кварталните полицаи, ама от това нищо не следва. На тия хора никак не им пука дали ще преспят една вечер в районното. На другия ден излизат с показан среден пръст срещу полицаите, а ИМХО и всички нас.

Коментар

Чакай, имах предвид общия план. Предполагам, че трите категории ги има в целия свят - и третата е най-лесна за световното ченгеджийство.

Дрогата е кошмар за застрахователя - ще счупи витрина за 5000, плазма за 3000 и масичка за 600 да открадне лаптоп за 1500, ще го продаде за 120 и после нека го хващат.

Професионалистът - ясно, не се става профсионалист ако те хващат всеки път. Просто е по-умен от милицията (което не е чак толкова трудно).

Сега, това какъв е общият процент разкрити, вече си е топка в градината на нашата милиция.

Коментар

Два и половина е, а вие още не сте заключили (не темата ) Накрая пак няма да стигнете до някакво решение на проблемът.
                      Оставете чуждото село и кварталните крадци и наркомани, и се върнете на вратата и там ИЧ ключове и други такива модерни системи, че ми е бая интересно
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Ясене, само не разбрах като как ще се заглуши IR приемник, при положение че е в дупка, в която се вкарва ключа. А в тоя случай може дори с електрически контакти да се направи - дори съм виждал такива заводски брави, например в НБУ по служебните помещения, например мрежарницата.

Коментар

Чета, чета .......... касови, герда, ИР, кодове, лапи, мечки ........... Абе момчета, вие какво толкова държите у вас, бе? Съкровището на Чингис Хан ли? *ах маа му, вкъщи не се сещам да имам нещо за повече от 200 евро, другото е в банката .
                          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                            Чета, чета .......... касови, герда, ИР, кодове, лапи, мечки ........... Абе момчета, вие какво толкова държите у вас, бе? Съкровището на Чингис Хан ли? *ах маа му, вкъщи не се сещам да имам нещо за повече от 200 евро, другото е в банката .

Изобщо не е необходимо да ти вземат нещо. Самото усещане, че са ти влезли в личното пространство, където би трябвало да се чувстваш сигурен и спокоен, е гадно и трайно усещане. Да си видиш гащите при вилиците....
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

[QUOTE=sparkybg;1047163]Интересно твърдение.

Как ще отвориш самоделно направена електрическа брава с IR ключ, който пъхаш в дупка, където е "очето", дето го чете? Не могат да прихванат IR сигнала, щото пъхаш ключа в дупка. Не могат да го скапят, щото няма достъп нито до електроника, нито до механика, отвън. Единствения начин да ти направят мръсно е да ти скапят "очето", но и те няма да влязат.

С електрошок се отваря, без проблем !!
                              Поздрави,

ПС//понеже е дълго за разказаване как точно, а и публичния форум не е място за обменяне на такъв тип информация за оценка качествата на заключващите системи направете справка с http://www.locks.ru/
                              Има достатучно информация за начини за защита от взлом.
                              Последно редактирано от Стефан ШОПОВ; 17-02-10, 09:21. Причина: допълнение

Коментар

[QUOTE=steff_s;1048821]
                                Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Интересно твърдение.

Как ще отвориш самоделно направена електрическа брава с IR ключ, който пъхаш в дупка, където е "очето", дето го чете? Не могат да прихванат IR сигнала, щото пъхаш ключа в дупка. Не могат да го скапят, щото няма достъп нито до електроника, нито до механика, отвън. Единствения начин да ти направят мръсно е да ти скапят "очето", но и те няма да влязат.

С електрошок се отваря, без проблем !!
                                Поздрави,

ПС//понеже е дълго за разказаване как точно, а и публичния форум не е място за обменяне на такъв тип информация за оценка качествата на заключващите системи направете справка с http://www.locks.ru/
                                Има достатучно информация за начини за защита от взлом.
                                С електрошок отваряш купешките, щото нарочно така ги правят. Говорим за самоделно направенат такава. И може да се направи така че каквито и електрошоци да ползваш, няма да се случи нищо повече от евентуалното изгаряне на IR приемника. При това струва някакви си там левчета, дето се броят на пръстите на едната ръка. 50 киловолта достатъчно ли е??? Щото може и за повече да се направи. Пак подчертавам: Не говоря за купешки изпълнения а за самоделни такива.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X