Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почистваща система Ренбоу

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Почистваща система Ренбоу

Първоначално публикуван от mauigirl Преглед на мнение
    аналогична почистваща система на Рейбол-а е Кирби (американска) цена около 5000лв, и Vorwerk немска - но е сухо пране. Днес ми правиха демонстрация на немската в къщи - страхотна е и съм в дълбок размисъл за 24ч. Проста сметка показва, че за тия пари, дадени за почистване на матраци и килими у нас, трябва през два месеца да се перат в профължение на 3г(толкова е гаранцията и безплатните консумативи) за да оправдае цената си (на половината комлект, целия не ме вълнува), обаче най-вероятно аз по-рядко ще пера - през 3-4месеца т.е. за около 6г-7г. ще си изплати парите. Как мислите дали си заслужава?
    Vorwerk-а http://www.eurodom-bg.com/products/index.php и на мен ми го показваха, ама аз съм старомоден и си мисля, че добре уловения прах, всъщност е кал, та държа на водичката...
    Ама тупалката им много ми хареса и доколкото разпитах момичетата, май може да се купи отделно, на поносима (сравнено с цялата с-ма) цена 300-400 лв.

Коментар

От: Почистваща система Ренбоу

Абе хора!какво сте се главозамаяли от някаква си прахосмукачка?Да не би вашите баби навремето да са си мели рогозките с Рейнбоу?А?Живели са до 100 години,без да се притисняват от акари и там някакви си боболечки.Проблема не е в акарите ,защото откакто свят светува ние искаме или не живеем с тях,създали сме си имунитет в годините на еволюция.Много по опасни за здравето са храните с които се храним,водата ,която пием, светът които ни заобикаля и наи вече времето в което живеем.То на времето нищо му няма,но за хората не мога да твърдя същото.Не виждате ли колко млади хора си заминаха от този свят и продължават да си отиват?Мислите ли ,че за това са виновни животинките,които живеят във вашият матрак или юрган?Едвали!,НО това е друга тема на разговор!

доктор ОХ БОЛИ!!!

Коментар

От: До: Почистваща система Ренбоу

Мода от преди доста години...и за мен не си заслужават толкова много пари...

Коментар

Имаме такава от 10-ина години, наистина отлично се справя......но и модата на килими и мокети отмина и сега не се ползва!
          --------------------------------------------------
          [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
          [/FONT]

Коментар

Аз също имам и то най-новия модел, но изобщо Не съм доволна съсипа ми килима нов и скъп не чисти по добре от старата ми на филипс ,само че е 10 пъти по скъпа от нея,шнура постоянно се усуква и още много други недостатъци за тази цена моя съвет е не се набутвайте

Коментар

Хе, и при мен наскоро идва на демонстрация едно нахакано девойче и след впечатляващите Фатки с машината започна да ме обува с варианти за разсрочено плащане и т. н.
              Не ми го побира ума как можете да дадете 4600 лева за този уред?! Прекрасен е, работи чудесно, но директно и казах, че ако започнем пазарлъка от десетократно по-ниска цена и то в посока надолу, има надежда да и стана клиент.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X