Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почистваща система Ренбоу

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Почистваща система Ренбоу

Здравейте
    Понеже аз отворих темата да споделя.В къщи идва представителката на Рейнбоу която ми я прати един приятел от Бургас.Прахосмукачката наистина е хубава но цената е ,
    в брой 2190 евро. На лизинг с първоночална вноска от 800 евро най-евтения вариянт е за 3 год по 50 евро на месец , но всичко зависи от първоночалната вноска, като може да се направи и индивидуален лизинг.Ако някой иска да му направят демонстрация мога да му дам коорднатите на представителката.В момента се чудя как и къде сме живели до сега със съпругата ми,но при тази цена ще продължаваме засега да живеем пак там.
    Понеже имам приятел който е представител на Керхер и го попитах аналога при тях е 612 лв в момента .
    ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

e, то беше ясно.....

това чудо, не го ли купиш още на презентацията, после няма как да те излъжат

от сега си казвам..... ако някой пита за ютиите по 600 лв. в Техномаркет - не гладят по-добре от тези за 80

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
        Не проследих откъде са колегите с въпросните прахосмукачки, но в името на експеримента бих се навила да дойда до София (примерно), за да направим теста. А, и да съм сигурна, че е проведен точно!
        А защо не да се сравни Рейнбоу срещу система на подобна цена? Например това

Коментар

Аз съм много навит да участвам с моята DeLonghi Pentavap. Ще направим нещо като "Ловци на Митове".

Преди много години дойдоха да ми правят презентация от Rainbow. Естествено бяха научили всички номера за въздействие. Най-силно наблягаха на една лампа с метален екран, който прокарваха по пода. Понеже се получава концентриран конус от светлина насочен към пода, всяка прашинка се вижда като огромна хвърчаща гадост...

Както и да е - не си купихме Rainbow.

Готов за експеримент!

Т.
          Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Първоначално публикуван от Turbozmej Преглед на мнение
            Аз съм много навит да участвам с моята DeLonghi Pentavap. Ще направим нещо като "Ловци на Митове".

Преди много години дойдоха да ми правят презентация от Rainbow. Естествено бяха научили всички номера за въздействие. Най-силно наблягаха на една лампа с метален екран, който прокарваха по пода. Понеже се получава концентриран конус от светлина насочен към пода, всяка прашинка се вижда като огромна хвърчаща гадост...

Както и да е - не си купихме Rainbow.

Готов за експеримент!

Т.
            И аз съм готов с ДеЛонгито. Само, че моето е МULTIWAC и може и да пере. Има си и помпа за пръскане 10 бара.Смуче и вода до 10 литра. Преди 12 години струваше 260 долара.А иначе мотора му е 1200 Вата, но истински.А го купих след като ми презентираха дъгата.

Коментар

Първоначално публикуван от константин трендафилов Преглед на мнение
              Здравейте
              Прахосмукачката наистина е хубава но цената е ,
              в брой 2190 евро. На лизинг с първоночална вноска от 800 евро най-евтения вариянт е за 3 год по 50 евро на месец , но всичко зависи от първоночалната вноска, като може да се направи и индивидуален лизинг.
              Имай превид че е американска машината, а като пада долара вместо да поевтинява, те дигат цената. Май диларите много изгладнели, дигат стандарта си на живот

Коментар

Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение
                А защо не да се сравни Рейнбоу срещу система на подобна цена? Например това
                Това не става. Принципът на работа е различен.
                Аз съм "за" теста. Не защитавам нищо, просто съм си любопитна.
                НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                Omnia vincit amor !

Коментар

Аз пък отсега ви каня да дойдете и проведете експеримента у нас
                  И аз съм любопитна - какви ли животинки си имаме
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

аналогична почистваща система на Рейбол-а е Кирби (американска) цена около 5000лв, и Vorwerk немска - но е сухо пране. Днес ми правиха демонстрация на немската в къщи - страхотна е и съм в дълбок размисъл за 24ч. Проста сметка показва, че за тия пари, дадени за почистване на матраци и килими у нас, трябва през два месеца да се перат в профължение на 3г(толкова е гаранцията и безплатните консумативи) за да оправдае цената си (на половината комлект, целия не ме вълнува), обаче най-вероятно аз по-рядко ще пера - през 3-4месеца т.е. за около 6г-7г. ще си изплати парите. Как мислите дали си заслужава?

Коментар

Първоначално публикуван от mauigirl Преглед на мнение
                      аналогична почистваща система на Рейбол-а е Кирби (американска) цена около 5000лв, и Vorwerk немска - но е сухо пране. Днес ми правиха демонстрация на немската в къщи - страхотна е и съм в дълбок размисъл за 24ч. Проста сметка показва, че за тия пари, дадени за почистване на матраци и килими у нас, трябва през два месеца да се перат в профължение на 3г(толкова е гаранцията и безплатните консумативи) за да оправдае цената си (на половината комлект, целия не ме вълнува), обаче най-вероятно аз по-рядко ще пера - през 3-4месеца т.е. за около 6г-7г. ще си изплати парите. Как мислите дали си заслужава?
                      Стига бе, по-добре си купи нащо 4 по 4.

Коментар

11-та година ползваме Рейнбоу, ползва се за къщата вилата и по колите постоянно. Ползваме най-често ел. тупалка - малката и голямата. Прахосмукачката не се е разваляла досега от което сме мнооого доволни. Мнението ми е че си струва парите.

Коментар

Стархотна е, имаме я от 15 години - не съм виждал нищо по-добро, но мнението ми е, че не си заслужава парите Делонги акваленд например е другата ни прахосмучка - друг принцип на действие, по-трудно се чисти, трябва да и се купи допълнително топалка за 60-180 лв (зависи от вида). По съпоставимост е два до три пъти по-зле, но пък е точно 12 пъти по-евтина. Съпоставката цена/качество не е в полза на рейнбоу-а в никой случай.
                          Най-хубавото е, че реинбоу изпадат за по 500-600 лв. понякога по заложните къщи или по обяви във вестника.
                          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                          0888 315 794
                          LZ1UPI
                          A1 (Rh+)

Коментар

И на мен ми правиха зарибявка, а като си тръгнаха, аз хоп в е-бея. И какво да видя - тя Дъгата, в родината си е 800 Долара. Да , добре работи и 800 е добра цена. А другите цени са за хора , които не се замислят и на секунда. Тя гъзарията граници няма.
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Мился, че за тези пари ще можеш поне 10 години да си наемаш някой с такава прахосмукачка да ти чисти веднъж месечно и да не се занимаваш.
                              И при мен са идвали на демонстрация, наистина е страхотна но цента е кошмарно висока.
                              Ако нямаш някой с алергии в дома и не я ползваш за бизнес определено не си заслужава според мен.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                                ако още не си я купил, мога да ти препоръчам ZELMER, с воден филтър, може да работи и с хартиен.... перяща....има и тупалка допълнително за 70лв.

ползваме я от поне 5 г. и не струва повече от 400-500лв.
                                Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение
                                Абе хора, осъзнайте се - 2200€?! Нямало аналог?! Една Зелмер за 500-600лв с тупалка върши същата работа, а е много по-компактна. Вижте тук какво означава професионална почистваща техника, при това на цени, сравними с рейнбоу: http://www.cleanfix.bg/
                                Между другото, ако не се лъжа, „тупалката“ дори не е включена в горната цена
                                Подкрепям с всичките си ръце! След подобна презентация преди 5-6 години и аз останах ужасен от акарения ад, в който живея, но пък жена ми заяви, че ще се разведе с мене, ако я карам да влачи и една полупълна с вода бака от латекс преди прахосмукчката
                                ...и тогава срещнах Delfin-а http://www.densi.bg/index.php?menu=8&product_id=5601, на който и до днес се радвам, с една смяна на управлението (плавно пускане и регулиране на оборотите) на мотора за 30 лв. Работи и без него, като шунтираш умрялата платка...

МОЛЯ ВИ, кажете откъде да му купя тупалка - то общо взето тупалката върши цЕлата работа, едва ли боклуците могат да разберат дали ги засмуква вентилатор за 200 лв или 2000 евро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X