Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почистваща система Ренбоу

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Почистваща система Ренбоу

Здравейте
    Незнам дали точно в този под раздел а форума но да попитам:
    -има ли някой от вас такова чудо на техниката
    -има ли някъкъв ефект от цялата работа
    -оправдана ли е цената от около 2200 евро чисто ново
    -има ли пазар на такива втора употреба
    Тези въпроси изникват за сега пред мен.В момента ми правят агитация.
    Благодаря В предварително
    ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

До: Почистваща система Ренбоу

Не се хващай. Това беше на "мода" преди повече от 10г. Обикновена прахосмукачка с воден филтър. Комшията ми ги шиткаше. има още 2-3.
    Последно редактирано от cveti; 20-01-09, 23:03.

Коментар

|Има полза, но най вече само за продавача!
      От 1997 г. ги предлатат за около 1000$ първоначално, после за 1400$ и така нагоре.
      Знам, че около 70% от тази цена се разпределя в мултилевъл структурата.
      Двама мои познати си имат прахосмукачки и те си работят безпроблемно, на единия от тях му дадоха и отделен аеро филтър.
      Но купуваш 1 хубава прахосмукачка, а плащаш 10-20бр.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

тц, ако държиш на воден филтър (което е полезно) може да си купиш за 300-500 лева със същите функции

Коментар

Прави са колегите, че има и други прахосмукачки с воден филтър. Тъщата ми има такава, гледа куче чао чао, прахосмукачката е справя перфектно след него. Освен това обикновените прахосмукачки с воден филтър няма тупалки. Тупалките вършат наистина добра работа - всъщност почти цялата. Водния филтър просто задържа прахта.
          Впоследствие тъщата ми купи такава 2-ра ръка, защото ми дава чат пат кучето да го гледам. Имам си и обикновена прахосмукачка. Наистина има разлика между това как чистят двете. Но всичко е въпрос на перфекционизъм и лична преценка. На мен децата ми са постоянно по земята, играят и, лежат и т.н. На обикновената прахосмукачака и сменям торбичката веднъж на 2-3 месеца. А съм сигурен, че рейнбол събира същото количество прахоляк за 3-4 почиствания. Поне знам какво изхвърлям.
          Ако обаче си предимно на паркет или теракот не ти трябва. Силата и е в мокетите.
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Подкрепям колегите, не се занимавай с глупости, вече 12 години се продава това "чудо" на техниката, как не са те "пипнали" досега! Не,че е лоша прахосмукачка,ама чак за толкова пари ! ... Те дилърите знаеш ли какво казват: "Никой не се е оплакал,защото ги е срам да си кажат,че са се прецакали и то яко ! Поздрави !

Коментар

Почистващия ефект на всяка прахосмучка, зависи само от две неща:
              1.Подналягането създавано от мотора и перката. С други думи мощност и качествено изпълнение.
              2. Ефективност на пречистването на изходящия въздух. Повече филтри.
              Другото са али-бали и търговски трикове.

Коментар

на единия от тях му дадоха и отделен аеро филтър

Здравейте
                Благодаря за бързите отговори
                В момента само филтъра излиза около 200 лв.Този модел който го предлагат е 2008,и през тяхен лизинг за 3 год.излиза по 50 евро на месец,но не съм сигурен дали с цената на аксесоарите.
                Ще поживеем пък ще видим
                ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Парите наистина са безобразно много, но прахосмукачката е страхотна!!!!!
                  Преди няколко години викахме жена да чисти в къщи с такава, после се обзаведохме с наша. Който не е ползвал, може да дрънка всичко, но качеството на чистене няма равно! Когато мина тапицериите на колата с нея, после цял месец личи, че е чисто. След чистене в автомивка след седмица всичко е потънало отново в прах.
                  Имайки кучета в къщи, след само едно минаване с Рейнбоу не остава и косъм, дори след късокосместото! Благодарение на тази прахосмукачка в къщи почти не личи, че гледаме животно.
                  Това за тупалките е точно казано, не съм чувала друга прахосмукачка да има такова приспособление. Тупат се освен подовите настилки, също и меките мебели, завивките, възглавниците, прахосмучат се дори плюшените играчки. За целта има голяма и малка тупалка и специален найлонов чувал.
                  Това е особено важно, когато в дома живее човек с алергии.

П.П. Дистрибуторите във Велико Търново са ми приятели, ако искаш, ще те препоръчам.
                  НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                  Omnia vincit amor !

Коментар

Има хора които се занимават да ти изтупват килими,дюшеци,възглавници и всичко което се сетиш.
                    Излиза около 40-50 лв на апартамент-зависи какво искаш.
                    Ние викаме такъв човек два пъти годишно-ако знаеш какво излиза като мръсотия от принципно чиста къща.
                    Върши работа,но и е доста скъпа.
                    Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                      Парите наистина са безобразно много, но прахосмукачката е страхотна!!!!!
                      Преди няколко години викахме жена да чисти в къщи с такава, после се обзаведохме с наша. Който не е ползвал, може да дрънка всичко, но качеството на чистене няма равно! Когато мина тапицериите на колата с нея, после цял месец личи, че е чисто. След чистене в автомивка след седмица всичко е потънало отново в прах.
                      Имайки кучета в къщи, след само едно минаване с Рейнбоу не остава и косъм, дори след късокосместото! Благодарение на тази прахосмукачка в къщи почти не личи, че гледаме животно.
                      Това за тупалките е точно казано, не съм чувала друга прахосмукачка да има такова приспособление. Тупат се освен подовите настилки, също и меките мебели, завивките, възглавниците, прахосмучат се дори плюшените играчки. За целта има голяма и малка тупалка и специален найлонов чувал.
                      Това е особено важно, когато в дома живее човек с алергии.

П.П. Дистрибуторите във Велико Търново са ми приятели, ако искаш, ще те препоръчам.
                      ...И защо трябва препоръка за нещо,което така или инъче никой не иска !? ... или сме в системата МЛСистем...

Коментар

Първоначално публикуван от константин трендафилов Преглед на мнение
                        на единия от тях му дадоха и отделен аеро филтър

Здравейте
                        Благодаря за бързите отговори
                        В момента само филтъра излиза около 200 лв.Този модел който го предлагат е 2008,и през тяхен лизинг за 3 год.излиза по 50 евро на месец,но не съм сигурен дали с цената на аксесоарите.
                        Ще поживеем пък ще видим
                        1800 евро за прахосмукачка?!Па било и с всички аксесоари....Парите са си Ваши все пак.Но мисля че схемата на ценообразуване Ви я обясниха по-горе.Чиста пирамида.Ако ще и да е най-добрата прахосмукачка,която човек би създал някога,то реалната и цена е поне 10-20 пъти по-ниска...
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                          ...И защо трябва препоръка за нещо,което така или инъче никой не иска !? ... или сме в системата МЛСистем...
                          Просто за да му обърнат специално внимание. Пък било и само за информация.
                          Нямам нищо общо с дистрибуторската мрежа. И не рекламирам. Човекът пита за отзиви - отговорих му. Който не е пробвал, да си мълчи. Щото иначе е смешно.
                          А че е много пари, това не е тайна.
                          НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                          Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                            Просто за да му обърнат специално внимание. Пък било и само за информация.
                            Нямам нищо общо с дистрибуторската мрежа. И не рекламирам. Човекът пита за отзиви - отговорих му. Който не е пробвал, да си мълчи. Щото иначе е смешно.
                            А че е много пари, това не е тайна.
                            Пробвал съм! За това не мълча! И за това не си я купих! Пък който има бол пари -да ги дава.

Коментар

След сума ти ремонти в къщи,две деца и проекто - куче,си взехме:
                              КЕРХЕР 3001 модел,от столичен магазин за практични стоки.Цената е ~550 лв.Освен, че прахосмуче,торбичката събира към 12литра,има въздушен филтър и отделен по-малък за изходящия въздух.Хубавото е,че има и резервоар за чиста вода и макината може да пере килими и мебели и чисти прозорци.Перфектна е - силно препоръчвам!
                              Цена на 5 торбизки за боклук - 29 лева.Заслужава си,особено, като се има предвид, че е в пъти по евтина от Рейнбоу,а върши абсолютно същата работа.
                              Пътят е целта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X