Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почистваща система Ренбоу

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Почистваща система Ренбоу

1. Моля Петя да ме извини,че съм я асоциирал с дистрибуция или реклама, не е било персонално, а емоционално.
    2. Малко инфо. за тези,които имат или ще имат такава система. Та има не просто воден филтър, а по-особен, сегрегатор (може да има и др.име на техн. език),който е патентован от Rainbow и си е добра идея и рабори много добре,така че разбираемо е хората да са доволни.Същият се произвежда и влага в производство в Турция за около 300$. Вероятно в момента има предлагане и на други марки с подобен.
    3. Относно продажбите в България..това е спам, моля ЛС
    Поздрави на всички,които се радват на това удоволствие !

Коментар

Имаме една таква. Семейна. Наистина няма еквивалент. Доста добре се справя с почистването и я разнасяме по къщите на родата при по-сериозно почистване. На около 10-11г. е вече. Проблеми за сега нямаме.

То цялата история си е малко сектантска. Водиш клиенти, после ти дават разни аксесоари и т.н. Не знам.

Аз лично не бих си купил такава (и първата не съм я купувал аз).

Помисли по въпроса до колко ти е необходима и какво точно ще чистиш с нея? Имате ли мокети, килими, и др неща, които би могъл да смучеш с нея?

Аз като се огледам в нас, само дивана евентуално бих могъл. Нямаме килими, матрака ни е "модерен" ???

Другата точка над която е добре да се помисли е: За тези пари колко години, ще идва жена да чисти у вас всяка седмица? А тя няма само прахосмукачка да пуска...

И колко всъщност е много чистото?

Коментар

От тази тема разбирам две неща: Мъжете масово чистим с прахосмукачка, тупаме и бършем прах; и второ - не си ценим труда, щом даваме луди пари за елементарен домашен уред.
        Тия със специалните патенти не на нас...
        Помните ли, че само този уред отърваваше от прословутите домашни акари? Една кака разнасяше даже проби в кутийки, но аз бях сръчен и коварен и измъкнах начаса микроскоп, тя взе да се дърпа, но нямаше накъде и сложихме на стъклото малко от пробата. Приближихме се страхливо до окуляра - зер, такива страхотии бяхме слушали... и видяхме малко косми, влакна и прах. Никакви буби.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          От тази тема разбирам две неща: Мъжете масово чистим с прахосмукачка, тупаме и бършем прах; и второ - не си ценим труда, щом даваме луди пари за елементарен домашен уред.
          Тия със специалните патенти не на нас...
          Помните ли, че само този уред отърваваше от прословутите домашни акари? Една кака разнасяше даже проби в кутийки, но аз бях сръчен и коварен и измъкнах начаса микроскоп, тя взе да се дърпа, но нямаше накъде и сложихме на стъклото малко от пробата. Приближихме се страхливо до окуляра - зер, такива страхотии бяхме слушали... и видяхме малко косми, влакна и прах. Никакви буби.
          Спам:
          Айде сега ,нямало акари...Ти Джурасик парк гледал ли си?От къде са взети тия дзверове-от рейнбоу-аПомня първата презентация(на майка ми една приятелка)Че то от акара аз по-страшно нещо не бях виждал...После видях...гащичките на дистрибутурката,беше се разчепила срещу мен и стария...А уж за пахофищялки си говорехме...

П.П:извинявам се още веднъж за спама
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Като ги продаваха във Варна по 2400$, в Полша бяха по 600$ и то от неръждавейка.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Изхвърли тия идиоти от къщата си, и не ги пускай да припарят.
              Водният затвор е измислен от природата преди сигурно три милиарда години, хората го използват от стотина хиляди години, и ако се поинтересуваш от историята на прахосмукачките, ще видиш че изобщо първите електрически битови, са били тъкмо такива)) Преди повече от сто години вече.
              Докато ги хвърляш по стълбата, може да ги набуташ в мазето, и да им предложиш да купят буркан с две тръбички в капачката с отстъпка - 2 000 евро. И ще ги оставиш да се утрепат с глава в стената сами, без да се мъчат.
              Аман от херба лайфи, тефали и не знам какви още гнусни пирамидални секти.

Коментар

Не си давай парите за това нещо. Прахосмукачката е направена добре, смуче много, работи с години без проблеми, чисти се лесно. Майка ми си купи една от първите в България, сега е в едни познати, още работи. Всичко казано по горе за кучешки косми и тн.. е верно- по едно време имаше в нас 7 кучета. Ми работи си много добре, ама в никакъв случай за толкова пари. Всяка една качествена прахосмукачка с добър електромотор и тупалка отпред ще върши същата работа и ще ти струва много по-малко. Цената на това нещо е страшно надута.
                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Те ти принципа на работа на една подобна.Вместо филтьр имаш цедка потопена вьв вода,вьздуха който засмуква мотора минава през тая цедка и косми и прахоляк остават вьв водата.Тва е,като за 2000 евро толкоз.Рови в нета,има модели за по 160$,с доставката пак няма да е 3000

Я тия дето разбират да си кажат кой камион или кола беше с такава филтрираща система,принципа на маслената баня.Нещо за ЗАЗ ми се вьрти из главата

Ма тва и аз как го обясних
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Аз съм с Керхер DS 5500.
                    Кофата се излива в тоалетната и .... това е.
                    И струва .. други пари!
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Имат тупаща функция!
                      Та за нея една случка, която звучи като виц, но не е.
                      Мой приятел подари на жена му /или на себе си / такова чудо.
                      След едногодишно ползване установи, че мокета в хола му става на бабуни и този процес се ускорява.
                      Уточнявам - стар ведомствен апартамент във военен блок.
                      Повдигаме мокета и ... о. ужас, отдолу цялата замазка на кратери.

Та тупалката си тупа, калпавата замазка се разпрашава, а смукалката я изсмуква бавно и методично през мокета.
                      Цирк!

Ужасни пари за една прахосмукалка!

Лично мнение.
                      Последно редактирано от rumbata; 21-01-09, 09:09.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

Те ти принципа на работа на една подобна.Вместо филтьр имаш цедка потопена вьв вода,вьздуха който засмуква мотора минава през тая цедка и косми и прахоляк остават вьв водата.Тва е,като за 2000 евро толкоз.Рови в нета,има модели за по 160$,с доставката пак няма да е 3000

Я тия дето разбират да си кажат кой камион или кола беше с такава филтрираща система,принципа на маслената баня.Нещо за ЗАЗ ми се вьрти из главата

Ма тва и аз как го обясних
                        Москвич 408
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И ЗАЗа е така. Патентован!

Коментар

За всяко нещо си има хора.
                            Има си хора за Цептер тенджурляци, Рейнбоу прахосмукачки, Гъзарски клубове с по 1000 лева месечна вноска и ограничен достъп, Хербалайф козметика и.т.н.
                            Тези "отбрани общества " си се надушват и се самосформират, поради вътрешна нагласа на участниците, да са сред елита .

Качествата на продукта, в така наречения " мрежов маркетинг " обикновено са над средните, цените са убийствено високи, първо поради сложната организация на мултилевъл търговията / от 100 процента раздадени за продажба стоки, продадени са не повече от 20 процента /, останалите са из домашните търговци и са в неизвестен статус.
                            Второ, необходимостта да си сред " избраните " предполага да заплащаш скъпо.
                            Трето комисионните " подаръци ", за успешни дилъри.
                            Прахосмукачките Рейнбоу, наистина излязоха много хубави.
                            Особено ако си я получил като премия, загдето си продал 5 други .
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

ако още не си я купил, мога да ти препоръчам ZELMER, с воден филтър, може да работи и с хартиен.... перяща....има и тупалка допълнително за 70лв.

ползваме я от поне 5 г. и не струва повече от 400-500лв.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                                И FIAT 126p също...
                                Последно редактирано от cveti; 21-01-09, 16:15.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X