Аз все още мисля че най-добре е Александър
Като решите името кажете какво ще е
Привет!
Иих Маги ми стига с тоя Санди веее...пу...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Утре (вече днес...) се прибирам в Кърджали и ще предложа всички имена на Милена. Голяма част вече са обсъждани, но ще ги обсъдим пак! Колкото до Алекс... това е фаворита на майка ми (става и за момиче - Александра)
Малко късно се вкл, но гледам темата не е заключена.
Гласувам за Александър.
Виж и едно друго - Артьом (на рус. Артем) няма как да се сбърка - на едни познати от Русия им се казваше така сина и ми направи впечатление. По ринцип съм привърженк на славиянски и чисто български имена.
И един друг въпрос - де са кръсниците (кумвете), та се те оставили сам да се справяш?
Малко късно се вкл, но гледам темата не е заключена.
Гласувам за Александър.
Виж и едно друго - Артьом (на рус. Артем) няма как да се сбърка - на едни познати от Русия им се казваше така сина и ми направи впечатление. По ринцип съм привърженк на славиянски и чисто български имена.
И един друг въпрос - де са кръсниците (кумвете), та се те оставили сам да се справяш?
Темата се очаква следващия месец да я заключим! Имаме фаворит - Явор, все пак искам да видя какво пропускам и за това съм пуснал темата.
Колеги темата може спокойно да се заключи - името ще е Явор - със сигурност ще кажа утре, като сме наясно какво се е родило - поздравления приемам всякакви. Утре т.е. днес снимки и всичко останало ще има в "Да се похваля". Благодаря на всички, които писаха тук.
Последно редактирано от господин никой; 25-07-08, 23:40.
Коментар