Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте предложения за мъжко име

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дайте предложения за мъжко име

Извън темата: В духа на форума, където се обсъжда името може да го кръстиш Всъдеход, Вездеход и др подобни.

ПП Просто не се сдържах
    Танки грязи не боятся!

Коментар

Първоначално публикуван от KamAZadjiq Преглед на мнение
      Извън темата: В духа на форума, където се обсъжда името може да го кръстиш Всъдеход, Вездеход и др подобни.

ПП Просто не се сдържах
      Няма проблем колега - темата е за това - да се предлага . Иначе както казах именник си имаме - даже два...

Коментар

Орфей .
        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
          Орфей .
          Много ще му се подиграват в училище!

Явор, Александър такива здрави имена трябват!
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Каквото и да е, стига да е традиционно българско. Моите юнаци са Драго и Мартин. Мартин е по-интернационално и напоследък се оказа - модерно, в класа са двама Мартиновци и една Мартина. Празнуваме имен ден на 1 Март. Първия юнак го кръстихме на дядото и до сега дядото е щастлив и се хвали. Втория юнак имаще спорове дали да е Максим или Слав, аз исках да има леко руско звучене, заради моя произход, а жена ми искаше на своите родители да го кръсти. Е, стана Мартин и като гледам, верно от бога на войната - Марс му е името..... Така че - името ще ви осени много бързо след раждането - и да се похвалиш със снимки после....

Коментар

А защо трябва да е интернационално, ще го пращате в чужбина?

пп.Осама, също интернационално,и се произнася лесно,и още по-лесно се запомня...

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                А защо трябва да е интернационално, ще го пращате в чужбина?
                Е как колега? За да сваля по-лесно хамериканките! Името ми е Христо и нямаш представа как звучи когато го произнася англоговорящ Все съм се смял на лапсуси, нооооо...

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                пп.Осама, също интернационално,и се произнася лесно,и още по-лесно се запомня...
                Осама означава "Лъв" и е много добро име - жалко, че такъв мерзавец е кръстен така, но нека не започваме тази тема!
                Последно редактирано от господин никой; 09-07-08, 10:45. Причина: typo...

Коментар

Моя син е Явор. До последно се колебаехме между Ясен и Явор, но като се роди, колебанията изчезнаха веднага - "изглеждаше си" повече на Явор детето.
                  Иначе Юли (ще има имен месец - имам много добър приятел, който се казва така и е трудно да не му честитиш ), Борил, Боил, Багаин, Кавхан, Ювиги .... и от жена ми Климент или Юлиан (не е българско, но е много благозвучно)
                  Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

Здравейте
                    Виж аз как се казвам а синът ми се казва така Константин Константинов Трендафилов галено му викаме Коско или Боско.Всичко остава в ръцете на жената,когато и го даде акушерката тя трабва да каже името,а немците слагат ударението на а -то
                    Кръсти го на себе си
                    ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Здравейте и честито и от мен! Каквото и дете да ви се роди, да е живо и здраво най-вече, а и майката!
                      За името имайте предвид, че е добре да сте готови предварително, защото има срок за даването/казването му на съответната служителка в родилното.
                      По мое време бяха 3 работни дни и с една друга родилка ние бяхме последните, които казаха как ще се казват децата им, след доста натискане и дълъг поучителен монолог от същата служителка - как можело само ние 3 дни и нощи да се чудим и маем с едно име А цялата работа беше, че нашите деца се родиха на Спасовден, който е "плаващ" и нямахме нито баби, нито дядовци с такова или подобно име В крайна сметка аз кръстих моето Спас и не съжаляваме въобще
                      Има и нещо друго важно - кръщаването на деца на бащата или майката не е добро от психологическа гледна точка, понеже се обърква себеосъзнаването/идентификацията им
                      Пожелавам безболезнено и безпроблемно раждане и мнооого радост!!!
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                        Здравейте и честито и от мен! Каквото и дете да ви се роди, да е живо и здраво най-вече, а и майката!
                        За името имайте предвид, че е добре да сте готови предварително, защото има срок за даването/казването му на съответната служителка в родилното.
                        По мое време бяха 3 работни дни и с една друга родилка ние бяхме последните, които казаха как ще се казват децата им, след доста натискане и дълъг поучителен монолог от същата служителка - как можело само ние 3 дни и нощи да се чудим и маем с едно име А цялата работа беше, че нашите деца се родиха на Спасовден, който е "плаващ" и нямахме нито баби, нито дядовци с такова или подобно име В крайна сметка аз кръстих моето Спас и не съжаляваме въобще
                        Има и нещо друго важно - кръщаването на деца на бащата или майката не е добро от психологическа гледна точка, понеже се обърква себеосъзнаването/идентификацията им
                        Пожелавам безболезнено и безпроблемно раждане и мнооого радост!!!
                        Знам за този срок - и ние получихме същата лекция за Даниел - а каква война се разгоря докато убедя всички да го приемат... да не казвам!
                        Спас е хубаво име - да ви е жив и здрав!

Коментар

Гонзо

Коментар

С риск да повторя:
                            Борил, Боромир, Борислав, Богомил (може галено Бог или Боги ), Аспарух, Симеон, Станислав, Миролюб ... Тези се сещам, дето ми харесват. Ако питате за обяснение - не питайте, нямам такова ...

Коментар

Калоян.

Коментар

Привет!
                                Орлин...по интернационално...нямаш на представа с един французин се оказахме адаши...пък как си падаха французойките по нас...
                                Паскал...старо българско име...
                                Избирай...
                                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                                .................................................................................................
                                Е. Абу

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X