Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте предложения за мъжко име

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дайте предложения за мъжко име

Колеги дайте предложение за мъжко име, защото с Милена чакаме мъжко. По принцип всяко име е добре дошло. За момента сме се спряли на Явор, но ако се сетим за някое по-хубаво няма да е лошо. Аз по принцип искам да е възможно по интернационално, но за това не напирам толкова - Даниел е с интернационално име, но само защото го харесахме.

Ако модераторите преценят, че темата е за друг раздел нека я преместят.
    Последно редактирано от господин никой; 07-07-08, 08:27. Причина: Добавка

До: Дайте предложения за мъжко име

Сигурно ще получите хиляди предложения, аз няма да ви дам такова.
    Мисля че детето си идва с името.
    Явор е прекрасно име, имам племеник с това име и напълно отговаря на него. Яворът е силно мощно и много здраво дърво, а освен това е и светло на цвят-сърцевината му имам в предвид. И ако това ви е на сърцето и на двамата да ви е живо и здраво и дано даде господ мама като циганка да го роди.
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Чесно ли ве Хората да мислят име на сина ти
      Скоро да очакваме тема, как да опрая жената

Коментар

е такава тема не вярвах че ще видя тук

каквото и да предложим, все ще изпуснем някое име, та ще ти дам няколко списъчета...... изберете няколко и пусни една анкетка......което спечели, то ще е, а после гласувалите - на кръщане

списък 1

списък 2

Коментар

1-во, да ви е живо и здраво!
          2. Погледни тук: идеи има бол http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=12857
          Георги Гатев

Коментар

Георги, Иван, Ясен, Димитър, Валентин, Янаки, Венцислав, Емил, Пламен, Кирил....... Има невероятно много имена...

Коментар

Кръсти го Гошко да е.е по множко.
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

@nikito776 - не се бой за жената - вече второ и явно знам как става

Защо пускам такава тема? Естествено имам именник, но това е просто книга, а това е доста бездушен начин да избереш нещо толкова важно като името! Искам да е просто име на някой, който харесвате.

@donia - въпреки, че не ми предложихте име благодаря.

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                е такава тема не вярвах че ще видя тук

каквото и да предложим, все ще изпуснем някое име, та ще ти дам няколко списъчета...... изберете няколко и пусни една анкетка......което спечели, то ще е, а после гласувалите - на кръщане

списък 1

списък 2
                Съвсем не лоша идея колега!

Коментар

Гласувам за Явор. Е, може и Ясен. Хубаво е да си д'рво.

Коментар

Аз имам две деца /момичета/, кръстили сме ги по "класическия" начин - първото, на моята майка, второто на майката на жената. При това дословно - не "Светлинчо на дядо си Ламбо", или "Ташко на дядо си Мъдьо". Убеден съм, че това е начина, поне до четвъртото дете. Евентуално, за след това, бих се обърнал към изконно български имена от дохристиянските "именници": Аспарух, Крум, Курт, Ахинора, Роксана ...

П. П. Да е живо и здраво детето!!!
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Филип, Калоян, Асен,Симеон,...
                      LZ1GYY
                      0898 436 956

Коментар

И аз да се включа, макар до сега това да са си чисто философски мои виждания. Според мен момчетата особено трябва да носят традиционни български имена и да се мисли как звучи като презиме. А списъкът с хубавите български имена е доста дълъг.

ПП Естествено мойто име си е най-хубаво, така че Петър е добро като идея
                        Танки грязи не боятся!

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                          За момента сме се спряли на Явор
                          Правилен избор според мен.
                          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                          Walter Rohrl
                          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Кенширо, най-хубавото име за детето ти би било името на дядо му или на баба му. Това си е Българска традиция, а ние като Българи трябва да се стараем да я спазваме. Може би не можеш да си представиш и да осъзнаеш какъв кеф и гордост ще е за дядото/бабата на който ще носи името, но един ден като дойде твоето време да ставаш дядо би го почуствал. Иначе съм абсолютно против имена от рода на Пол, Джон и всякакви такива НЕ Български имена.

Коментар

Ооо, трудна работа е изборът на име. Аз и жена ми го мислихме повече от 3 месеца. Първо имахме един дълъг списък, който сами си направихме и започнахме да задраскваме по няколко на ден. Накрая останаха Боян и Крум . Избрахме Боян. За дъщерята беше по-лесно, не знам защо.
                              Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X