Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си построя ГАРАЖ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да си построя ГАРАЖ

s_s1 прекрасен гараж,браво за положения труд.
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Здравейте, понеже ми предстои и на мен да си направя гараж, а не съм очарован от панелките, можете ли да ме ориентирате, колко горе-долу би излезло всичко това?

Коментар

Aз пък чакам Светльо да пусне обещаните снимки с вратите, че ми е интересно...
        Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        .... Като доставят вратите ще добавя снимки. ...
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          Aз пък чакам Светльо да пусне обещаните снимки с вратите, че ми е интересно...
          Бях я забравил тази тема повече от година. Сега вече имам повече време, ще наснимам и в началото на 2012 г. ще кача снимките.

Имам проблем с едната врата: когато е студено винаги се отваря, но не се затваря. Пружините са отпуснати максимално, но не помага. Затварям я със съвсем малка помощ с ръка.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Дай някакви данни за вратите, пък да умуваме.
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
              Дай някакви данни за вратите, пък да умуваме.
              Вратите са на Хьорман секционни, но проблема е, че пружината, която противодейства на тежестта на вратата дори в най-отпуснатото положение е по-силна от двигателя, кагото темп е под 0 С. Т.Е. винаги отваря, но затваря с лека моя помощ.

Скоро ще постна актуални снимки. Сега зимата излизам сутрин рано и се прибирам по тъмно, а през уйкендите не съм случил на хубаво време за снимки. Но сина ми щракна няколко и скоро ще ги кача.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ако има начин да замениш пружината с тежест/и, тая температурна зависимост ще я отняма.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Надявам се, че ще придобиете представа:

Зимна приказка

Нещо, което ме стопля

Като имам време ще снимам и отвътре.

Пружините могат да се замести с тежест, но ще заеме място.

Коментар

Закачи някаква тежест на самата врата в долния край / пернишки винкел примерно/
                    И напръскай водачите с силиконов спрей.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X