Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СОТ И МАФИЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СОТ И МАФИЯ

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
    ... Ти кажи как тогава апашите правят всичко на мармалад въпреки алармите и скъпите заключалки, и обясни как така го правят за минутки, ...
    Няма непреодолими ключалки, а за СОТ-а ... Знаят къде са стоянките на сот-аджиите и могат да направят сметка за колко време биха стигнали до даден имот. От там нататък остава да са достатъчно бързи, смели, сръчни за да направят бърз тараш за минутките, преди да е дошъл патрулът. Пък, като имаш предвид, че далеч не всеки патрул се утрепва да бърза ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Мога,искам,но не в отворен форум.Нещата не са така както се описват, като пример,имам сот ,пускам го пък ме обраха и сот-а не е дошъл.За да се случи това има точна и ясна причина,която поради силния интерес от едната страна да не излезе наяве както и от другата неразбираща страна ,която неможе да разбере даже и да му е обяснено компетентно,обикновенно е по лесно да се каже -заглушили са сот-а и с това случая да потъне към неизвестното с привкус на мистика.Друга причина е че в БГ няма учебно заведение което да произвежда такива кадри с този профил,има няколко опита за създаване на такива кадри но за съжаление по скоро неуспешни.От тази година в техническия университет се опитваме да стартираме за пръв път с такава специалност ,слабо но времето ще покаже.Периодично организираме школи за обучение ,занимаваме се с преподавателска дейност когато времето позволява,но няма ли утвърдени учебни програми ще се пишат такива теми все повече и повече.В друга подобна тема съм написал какво да се гледа когато сключвате договор със сот,ако на някой му е необходима консултация по тея теми може да разчита,с това моето участие в тая тема приключи.
      Последно редактирано от Roninn; 11-03-15, 20:21.
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        А-а, не е баш така. Договорът със СОТ май (никога не съм имал и идея да се връзвам с такива) върви със задължителна застраховка. Та продават пичовете застраховки и ...малко салтанати (всъщност).
        За съжаление не е вярно, няма застраховки, еле па към СОТ. Обратно - за да ти е по-ниска застр.премия много ЗПАД искат наличие на договор със СОТ, ма пак не е задължително.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Проблемът е в изграждането/инсталирането или алгоритъма/проектирането? За техниката не е важно.
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
            За съжаление не е вярно, няма застраховки, еле па към СОТ. Обратно - за да ти е по-ниска застр.премия много ЗПАД искат наличие на договор със СОТ, ма пак не е задължително.
            Самите охранителни фирми не продават застраховки - да. Но за да сключиш договор с тях, не се ли изисква и застраховка? Т. е. може ли да сключиш договор със СОТ, без да имаш застраховка?
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Проблемът е в слабата съдебна система и липсата на адекватни наказания!Сотове и други такива са последствие на този цирей,но пък пълнят джобовете яко, даже законно.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                ..
                Толкова глупости не съм чел отдавна,ама наистина отдавна ,чесно казано се забавлявах,удивен съм и как съвършенно непознаващи и неразбиращи и едва 1% от нещата, развиват страхотни конспирации.Не визирам малкия Венци ,просто беше последен..
                Работих 6 месеца в една сот фирмав София. Не като охранител
                Това е което ми е направило впечатление.

За heartbeat-a съм съгласен. Преди малко говорих с един познат дето работихме заедно. Така "искаха" да се направи, аз просто пусках трасетата.

Всичко останало си е така обаче. Вярно фирмата не е от водещите в бранша

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  Самите охранителни фирми не продават застраховки - да. Но за да сключиш договор с тях, не се ли изисква и застраховка? Т. е. може ли да сключиш договор със СОТ, без да имаш застраховка?
                  Можеш, даже не ги брига ич. Нали плащаш бре.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                    Можеш, даже не ги брига ич. Нали плащаш бре.
                    Е-е, човек се учи...
                    Което по никакъв начин не значи, че ще взема да се вкарам в тия схеми.
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

В нaшия рaйон докaто беше сaмо 3SСОТ сaмо с местни служители и ръководство крaжбите бяхa с ниско ниво,откaкто се появихa рaзни други фирми стaнa процентa се увеличи.Не прaвя реклaмa, нямaм отношение нито към едните ,нито към другите,просто е очеизвaдно.При тaкaвa пе....р...скa игрa квa милост дa проявиш?Имaше един квaртaлен преди време ,кaто стaвaше въпрос зa крaдци кaзвaше:"Хвaнете ли крaдец сaмо го водете при нaс дa може дa ходи сaм ,aко е поожулен,я по стълбите е пaднaл ,я пиян",пaк имaше по некоя крaжбa,но aйдуците живеехa в стрaх.Тоя Линч,колко ли бързо се родил зaконa му?
                      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

A що е бил само един?
                        А тези простотии се правят от името на всички ни.
                        Даника
                        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

По повод възможността от централата да гледат кои точно датчици са сработили:
                          Наскоро инсталирах уж маркова и реномирана централа. Не, че е лошо изделие, но не заслужава рекламата, по ред надменности от тяхна страна. Та, разпитвах монтажниците за коментираната възможност. Доколкото си спомням - стандартните радио-пейджъри нямат вход, който да отработва нещо различно от има-няма алармено събитие. Само GSM модулът, дето е към тая аларма го отработва. Към 350 лева струва само той, а доколко отсреща ще прочетат тия данни - нямам идея, зависи от фирмата. А доколкото съм чувал - GSM тапа е 50-тина лева на Илиенци.
                          Дали да не пуснем анкета доволни/недоволни от СОТ услугите? Че аз прочетох доста отзиви в нета от изпатили и са все от тоя род, като в тая тема.

Коментар

Различните сотове използват различни трансмитери и към тях постъпва различна информация...
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Питaх техник към голямa фирмa във Вaрнa и ми кaзa че при невключенa aлaрмa, дaтчиците се виждaт сaмо нa дисплея с клaвиaтурaтa в охрaнявaния обект.
                              Aко имa зaдействие изпрaщa сигнaл със дaтчикa който е зaдействaн.
                              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

За Heart-beat сигнала:
                                Веднъж дупчихме стените, разбира се при деактивирана аларма. Някакви картини щяхме да окачваме. По едно време на входната врата се звъни - СОТ-аджиите.
                                Аз: ?
                                СОТ: Нещо сигнал сте имали?
                                Аз: Ами... не...
                                И в този момент поглеждам към дисплея - угаснал. Продупчили сме някой кабел и е изгорял предпазителят.
                                Всеки сам да си прави изводите.
                                Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X