Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СОТ И МАФИЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: СОТ И МАФИЯ

Полицейския СОД или СОТ не знам кое е правилно не помня дали е бил по-скъп, но не работеше качествено. След като беше обран склада на един човечец и крадците не бяха намерени, на човека му се случиха лоши случки и той оттеглил жалбата си. А аз където работех /кръчма/ имахме и аларма и паник бутон, но понеже пияния клиент, който чупи и троши беше приятел на сотаджиите, те идваха, изпращаха го до вратата и той след тях отново се връщаше. Едва когато пред тях започнах да го бия единия се хвана за пищова, за да ме заплаши мен. После ходих в районното да пиша показания, а следователя-мой познат ми каза, че ако не ми бил приятел щели да повдигнат с/у мен обвинения.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Решат ли да те оберат - нищо не помага. Не е никакъв проблем освен да се прихване и следи трафика,а дори и да се разкодира ако е нужно, а още по-малък проблем е - да се заглуши обекта.

Коментар

Така е, ако си цел на професионалисти.
        СОТ-а пази от аматьори и трябва да е в комплект със застраховка, иначе е безсмислен.
        Полицейския можеха да арестуват на място, а частните трябва да викат полиция и нямат интерес да ги хващат на място (скъсват ги от обяснения/писане после)
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
          СОТ-а пази от аматьори и трябва да е в комплект със застраховка, иначе е безсмислен.
          И така можеш да пиеш 1 студена вода.
          2009, влизат и зимат една малка оръжейна каса с пистолет и бижута в нея. За 1-2 минути всичко. Имаше и Сот, включен, и застраховка. Сота каза, че е дошъл овреме, застрахователя, че тия работи конкретно не са били изрично описани в полицата. И ми остана само бонуса да се занимавам с МВР-ето и да се оправдавам за пистолета...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
            Решат ли да те оберат - нищо не помага. Не е никакъв проблем освен да се прихване и следи трафика,а дори и да се разкодира ако е нужно, а още по-малък проблем е - да се заглуши обекта.
            Да бе Марто, ама това вече е друго ниво, щот заглушителите тежат, щот имат нужда от силни акумулатори, щот ако са включени дълго време и тия момчета от Горна баня ги засичат и пращат едни коли без знаци да видят кво толко се заглушава................та тая разправия не е за телевизор и лаптоп, а за сериозни пари и бижута, ако са налични.

Все пак съм от Люлин, та и аз гледам да се опазя от кокошкарите, а от другите....................там наистина нищо не помага, ама това е друга тема.

Коментар

Прибирам се в България за две седмици и отивам да си застраховам колата/още нова/ при мой приятел.

Човека просто ми каза да не правя такива Грешки за две седмици !
              Grand Vitra ddis 2008
              SEAT Althea XL tsi 2010
              Mitsubishi Canter

Коментар

Тапите не са това което бяха.Сега са компактни устройства. Качествените, които заглушават всичко около 200-300 метра са скъпи, но ги избиват много бързо.
                Друг е въпроса, колко е добър специалиста по отключването, защото има ключалки които ще го изпотят,колкото и добър да е, а времето е ценно.
                Лошото е когато си мислиш, че си се бетонирал отпред, установиш, че си обран отзад. Антивзлом системи специално за ПВЦ дограмите са едва ли не задължителни, допълнени от решетки и други системи силно намаляват шансовете.
                Другото е, че дори и извънземни да дойдат да ти монтират аларми и заключващи устройства, има ли какво, нарочен ли си, спасение няма.
                Мой приятел, му обраха оборота за секунди в асансьора. Отваря вратата и насреща двама маскирани с пистолет, и той е въоръжен, но го изненадаха.Доста се беше уплашил. По същия начин сам ще си отвориш жилището, и вързан за радиатора гледаш как те обират.
                На СОТ отдавна не вярвам. Вързах си алармата към стационарния телефон, и при нужда ще търся приятелите в блока, все ще намеря някои вкъщи.За сега не ми се е налагало.

Коментар

Вижте ми подписа.
                  Важи още по-здраво за мафията.

Само за сведение-беше се разчул следния случай за кражба на кола:
                  Купил си човекът скъпа кола, сложил и яка аларма, и е спокоен.
                  Хубаво, ама една вечер алармата се включила, той погледнал през терасата-няма нищо около колата, и спрял алармата с дистанционното.
                  След малко пак се включва пискунът, пак гледа-пак няма нищо, и пак изключва с дистанционното. След третия път човекът решил да слезе и да види-куче ли задейства алармата, деца ли ритат колата за да пищи...
                  И още като излязъл от входа двама яки го пресрещат с думите:
                  -Еееей, айде бе, докога ще те чакаме да донесеш ключовете...

Та нарочат ли ви-няма спасение.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    Полицейския СОД или СОТ не знам кое е правилно не помня дали е бил по-скъп, но не работеше качествено. След като беше обран склада на един човечец и крадците не бяха намерени, на човека му се случиха лоши случки и той оттеглил жалбата си. А аз където работех /кръчма/ имахме и аларма и паник бутон, но понеже пияния клиент, който чупи и троши беше приятел на сотаджиите, те идваха, изпращаха го до вратата и той след тях отново се връщаше. Едва когато пред тях започнах да го бия единия се хвана за пищова, за да ме заплаши мен. После ходих в районното да пиша показания, а следователя-мой познат ми каза, че ако не ми бил приятел щели да повдигнат с/у мен обвинения.
                    След като знаеш какво е положението - защо си тръгнал да го биеш пред тях. Или преди да дойдат или ..... приготвяш една тръба до входната врата, потрошаваш го, като го изведат и после се връщаш през задния вход да подпишеш протокола. Като си тръгнат и те - да си го прибират.
                    ПП И сега не е късно - трябва да има ред и всеки да си получи заслуженото. Тъкмо няма да им дойде на ум за тебе.
                    Много мразя копелетата дето започват с " - ти знаеш ли кой съм аз .........". Някои го отнесоха след време. Ама това беше преди много години.
                    Последно редактирано от bogilloff; 09-03-15, 19:11.
                    ОФБ ДБ X22SE
                    Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.

Коментар

Миналата година даваха по един от немските канали за най-новата супер-дупер система за сигурност на BMW против кражби с незнам си кви кодове и електроника и уверения от фирмата, че това нямало крадене. Изкараха от пандиза чех (осъден за кражба на коли) за експеримент под полицейско наблюдение. С едно куфарче-лаптоп за 3 минути отмъкна колата и собственика не можа и да се огледа. Беше само експеримент за предаването, но се прилага масово и действа.
                      Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Нарочат ли те ,по добре да си в къщи и ако ти стиска -откат, кво ша праим със закона после ше мислим,след като той не ни защитава.Истинските носят отговорност,но тя трябва да бъде изисквана и от държавната система,тема дъффффкана иляда пъти и кво праиме виеме врат,но не всички.Познати през една улица ги обраха,докато спят,на отворени врати на етажа,деца всички спят и ако някой се събуди става мазало,после ква прошка кви обяснения ,става въпрос за защита на семействата ни,най-ценото по КОНСТИТУЦИЯ за всяка цивилизована държава.Бях на описа на полицията ,смешна процедура,фиктивна,но поне и на тях им е ясно ,че не всички могат и не искат да се съобразяват със закони ,които са заплаха за сигурноста на нас и семействата ни.Та СОТове и много други са замесени,някои са и с длъжностни протекции,все тая да не разчитат ,че закона може да ги защити,поне не винаги!NO MERCY!
                        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

В едно курортно селце кражби по вилите имаше от дъжд на вятър.В един момент се почнаха масово и постоянно.Появи се сотаджийска фирма и всичко утихна.Да ли е случайно?И ако някой се откаже се бомби веднага.Не случайно тези фирми са на бивши ченгета и бандити.

Коментар

Вижда се отговора защо не се гласува закон за да мога да си гръмна крадеца в Мойта собственост.При този закон СОТ не ми трябва.
                            Grand Vitra ddis 2008
                            SEAT Althea XL tsi 2010
                            Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от valsodar_rn Преглед на мнение
                              В едно курортно селце кражби по вилите имаше от дъжд на вятър.В един момент се почнаха масово и постоянно.Появи се сотаджийска фирма и всичко утихна.Да ли е случайно?И ако някой се откаже се бомби веднага.Не случайно тези фирми са на бивши ченгета и бандити.
                              Елате вие, да не идваме ние!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                                Нарочат ли те ,по добре да си в къщи и ако ти стиска -откат, кво ша праим със закона после ше мислим,след като той не ни защитава.
                                Бай бабо, да ме не стигне. Мен ме удариха 2010 за 40 минути,докато бях на пазар. С апашите сме се разминали-те по стълбите,аз с асансьора. Представям си,ако се бяхме засекли на вратата-аз с 4 торби в ръцете....и примерно отвертка в корема...
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X