Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СОТ И МАФИЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: СОТ И МАФИЯ

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
    ...sled, което си стискат ръцете и ставаш курбан и на 2-те...
    Правилният начин го беше измислил...Колт ли беше, Смит ли беше...забравил съм, ама работи перфектно в по-голямата част от света.
    И да сме сигурни 100% че ни е откраднал над минималната работна заплата
    Grand Vitra ddis 2008
    SEAT Althea XL tsi 2010
    Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
      Автора на темата пита в форума,предлагам съдействие а заинтересованост никаква,започвате да си чешите езиците.
      Авторът на темата сега си има съвсем други грижи, нормално е да не я наглежда час по час.

Чесането на езиците не знам ама на мен ми беше много полезно да се замисля за охраната с технически средства от гледна точка именно на сигурността.

Резултатът от първото замисляне може да бъде изразен само на сръбски език.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        ... Чесането на езиците не знам ама на мен ми беше много полезно да се замисля за охраната с технически средства от гледна точка именно на сигурността.
        Резултатът от първото замисляне може да бъде изразен само на сръбски език.
        Охраната с технически средства определено може да свърши работа срещу средностатистически обирджии, дори да е локална, несвързана със СОТ. На времето в чужбина офисът ни го отърва най-вече яката сирена (направо не се стоеше в помещението като писне). Иначе СОТ-аджиите, към които бяхме вързани, бяха дошли чак след 20 минути - време, предостатъчно за изтарашване ...

Ако човек е достатъчно оправен с жици, може и сам да си направи инсталацията. Хем външни хора няма да знаят къде какво има. Още по-добре, ако може да я направи по-различна от масово разпространените у нас системи.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Правилният начин го беше измислил...Колт ли беше, Смит ли беше...забравил съм, ама работи перфектно в по-голямата част от света.
          Голямо ръкостискане , много маймуни на клона , трудно разделяне на плячката , и голяма вероятност все някой да пропее. По мое наблюдение тази комбинация работи. Незнам дали има статистика на обирите , колко са имали СОТ , и колко са нямали , но повечето ми познати със СОТ са ги обирали , докато при тези без СОТ най-много някой кокошкар да е влизал да прерови гардеробите и да не открадне нищо , и то в единични случаи.
          В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Охраната с технически средства определено може да свърши работа срещу средностатистически обирджии, дори да е локална, несвързана със СОТ. На времето в чужбина офисът ни го отърва най-вече яката сирена (направо не се стоеше в помещението като писне). Иначе СОТ-аджиите, към които бяхме вързани, бяха дошли чак след 20 минути - време, предостатъчно за изтарашване ...

Ако човек е достатъчно оправен с жици, може и сам да си направи инсталацията. Хем външни хора няма да знаят къде какво има. Още по-добре, ако може да я направи по-различна от масово разпространените у нас системи.
            С техниката ли не си наясно, или с условията на договора!? НЕ МОЖЕШ да "опъваш жици"?! ...да не говорим, че след регистриран сигнал и неотреагиране на фирмата...тя не носи отговорност, ако нямаш застраховка за ...еди колко си лева.
            Последно редактирано от Чавдар (V93); 10-03-15, 14:40. Причина: Грешка

Коментар

Има и един друг момент.
              Ако накачулиш врата с 5 ключалки и метална решетка+стикери на една-две сотаджийски фирми налепени по тях, дали не привиличаш вниманието?
              Преди време живях във вход, в който половината си бяха изпатили от обири.И всичките бяха с решетки.Аз с обикновена врата по БДС от 1961г. и ключалка за 5лв. от железарията.И никой не опита за близо 10 години.
              Е вкъщи винаги е имало по едно 50 килограмово куче..
              Човек е ~70% вода. Ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

С техниката ли не си наясно, или с условията на договора!? НЕ МОЖЕШ да "опъваш жици"?! ...да не говорим, че след регистриран сигнал и неотреагиране на фирмата...тя не носи отговорност, ако нямаш застраховка за ...еди колко си лева.
                А ти можеш ли да четеш и да разбереш думите "локална, несвързана със СОТ" ?

Първоначално публикуван от I.Guberkov Преглед на мнение
                ... Преди време живях във вход, в който половината си бяха изпатили от обири.И всичките бяха с решетки.Аз с обикновена врата по БДС от 1961г. и ключалка за 5лв. от железарията.И никой не опита за близо 10 години.
                Е вкъщи винаги е имало по едно 50 килограмово куче..
                Пък на лелята срещу нас (лека й пръст!) на два пъти й влизаха в апартамента. Въпреки обикновената врата и липсата на по-сериозни брави и аларми ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

А ти можеш ли да четеш и да разбереш думите "локална, несвързана със СОТ" ?
                  Да, наистина не съм видял, извинявай, но понеже темата е за СОТ, а...и съм пресен още...и съм настроен доста войнственно...и ме гъделичкат едни...!

Коментар

Охраната с технически средства определено може да свърши работа срещу средностатистически обирджии, дори да е локална, несвързана със СОТ. На времето в чужбина офисът ни го отърва най-вече яката сирена (направо не се стоеше в помещението като писне)..
                    О, да това работи!
                    Миналата Неделя един клаксон вдигна във въздуха половин "Стрелбище"... Ама "хубавото" бе, че пищящя неуморно 3 часа... Не знам поради каква причина замлъкна... Та се чудя - не е ли това таралеж в гащите: Да ти писне клаксона, да си на село... и след няколко часа... комшии със зачервени очи и силно изнервени да ти потрошат дома (в частност МПС), понеже свирката свири и няма предвидено техническо средство за наблюдение и изключване при задействие?
                    Публикувайте отговор

Коментар

Обикновено има автоматичен стоп на сирената след еди-колко-си време, а иначе едни приятели с куче булмастиф - къде 70 кила, и изключен сот, щот нали кучето вътре, си ги одумкаха за около 10 минути, дорде идат за цигари и се върнат.
                      подаръци за мъже от FACOM
                      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                        О, да това работи!
                        Миналата Неделя един клаксон вдигна във въздуха половин "Стрелбище"... Ама "хубавото" бе, че пищящя неуморно 3 часа... Не знам поради каква причина замлъкна... Та се чудя - не е ли това таралеж в гащите: Да ти писне клаксона, да си на село... и след няколко часа... комшии със зачервени очи и силно изнервени да ти потрошат дома (в частност МПС), понеже свирката свири и няма предвидено техническо средство за наблюдение и изключване при задействие?
                        Фалшивите аларми наистина са таралеж в гащите, щото става като лъжливото овчарче. Но всяка нормална алармена централа обикновено има някакво ограничение за времето, през което вие сирената.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                          Това за кой регион става въпрос,сигурно ли е че не сте си активирали сот-а или от мониторинга така ви казаха ?Може и на лично да споделите,първо в кой регион сте ? Договор с вип ли имате или с техен фрайзчайзинг ?

Каква е рзликата?

Коментар

Специално в този случай и щом този наш колега (Roninn) пита, склонен съм да допусна, че има значение. За разликата, бих обяснил и аз, но далеч по- посредствено от него.
                            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Питам, щото в София съм на 161, но през човек., обаче завсичко контакта си ми е с тях,

Коментар

Ако му се занимава на човек може и без Колт,Смит и неговите приятели да си осигуриш СОТ и в апартамент и в къща,идеи бол.Много обичам капани ,може и "със" и "без" нараняване,въпрос на въображение и сръчност,сложил си ги за вредители и край ,толкова гадини правят бели поне по дворове и къщи,за апартаментите требва да се мисли повече!СОТа отпада ,то не че има смисъл, от фирмата преди години шибнаха дебела сума, СОТ всичко и до там ,офиса на место дето избожда очите на всеки,смешна работа!Много харесвах също автозащитите с газ,крадците да мислят за здравето си,ние да гарантираме нашето!
                                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X