Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква вода да пия?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Каква вода да пия?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    И сега може. Нощем.
    Нощем може да няма вода - виж какво съм писал по-горе. Тази вода не блика под налягане. Вади се с помпи. Като спрат помпите, в някакъв момент се изпразва резервоарът, където е била вадена.
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      Можеше ...допреди 20-ина години.
      Всяка седмица от доста години насам- или събота и неделя, или вечер след шест часа..-никога не съм имал случай да не успея да паркирам !
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Факт е че има и е имало колкото и късно да съм ходил там. Ама скоро не съм.

Може да си уцелил каръшки период. По янчулево време нямах ресурса да си влача води от центъра.

Коментар

То минералната вода по супермаркетите толкова поевтиня, че според мен няма смисъл, вкл. икономически, да влачиш вода, освен ако не си пенсионер с безплатна карта за градския транспорт и се чудиш какво да правиш цял ден.

Коментар

Аз пък и сега нямам мераци - к'во и е на чешмяната. Особено в София.
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

мЕрише лошо, ако са стари тЪрбите в сградата...

Коментар

Зависи къде в София. В Младост не беше приятна за пиене. В Драгалевци става. Твоята колкото пъти опра до нея съм достатъчно жаден за да ми е втори проблем каква е.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                  мЕрише лошо, ако са стари тЪрбите в сградата...
                  Където живея, тръбите са фашистки - светят. Това на студената вода. ТЕЦ е прекаран преди 30-ина години и съответно инсталация за топла вода - вече са за смяна, само от мързел ги мъча още.
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Някой знае ли защо затапиха следните минерални чешми:
                    1. "Банската градинка" в Лозенец
                    2. Тази тук - писаха, че се мешала с фекалната канализация
                    3. Овча купел
                    4. ... още десетина, ама не ми се търси сега ?

Коментар

Вода от чешмата, но задължително я филтрирам през кана с качествени немски филтри, наистина се променя миризмата на чешмяната вода, изчезва и като вкус все едно пиеш изворна вода.

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                        ...пиеш изворна вода.
                        Обикновено - пълна със стафило- и стрептококи Добре, че хората имат имунитет, но малките деца - не всяко и не винаги.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Дали сте обръщали внимание какво представлява капачката на буркана и от какво е направена?
                          Лакирана ламарина навремето беше дебела 0.30 - 0.35 мм . Ако искаш мога да ти покажа целия процес на производство на капачки . Кеф ти омния кеф ти високоскоростното щанцоване на бирените . Лака е много устойчив дори и на механично въздействие . Листа ламарина първо се печата после се лакира . Лака се пече на 180 градуса за 20 минути и след това покритието издържа на щанцоването . Накрая се нанася пастата и тя минава набързо през пеща и става уплътнение .
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Хора , това в София не са извори ...това е извор Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0074.jpg
Прегледи:2
Размер:167.4 КБ
ID:5703052 намира се на 2600 метра в Рила и вкуса на водата няма нищо общо с водата в градовете . Дори и при нас дето уж пием вода от планината. А аз вода почти не пия , наблягам на преварената - бирка ...наздраве
                            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                              ....това е извор намира се на 2600 метра в Рила и вкуса на водата няма нищо общо с водата в градовете . Дори и при нас дето уж пием вода от планината.
                              А що мишки-полевки, жабки и др. горски животини са пишкали в тая вода, знаеш ли?

Коментар

Абре хора защо се занимавате с мъкнене на вода - то голяма хамалогия голямо нещо.
                                Откакто си монтирах обратна осмоза под мивката се родих.
                                Сменям по едно две филтърчета всеки 3 месеца и си пия варненска вода с вкус на рилска
                                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                                VW Golf VI variant
                                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X