Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внос на джип от САЩ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Даже вече е продаден. Ама не виждам за колко.

Коментар

• Savov
      Savov коментира
      Редактиране на коментар
      Продаден за 4100 USD
      https://bid.cars/en/lot/1-85798064/2...RJFCT4FC820912

• sparkybg
      sparkybg коментира
      Редактиране на коментар
      Еми чудесна цена е това. За около 4-6 бона тук ще се оправи качествено и е възможно като крайна с ремонтите да стъпи на под 25 бона. Предвид малкия пробег си струва, стига човек да има къде да му я оправят.

Да ъпдейтна инфото за посредниците - току що си купих едно ГЛЕ на разумна цена от Copart, градушково. Посредници - Бидмоторс. Отлично се справиха до тук, препоръчвам ги категорично. Който се интересува от подробности, ще помагам, Не е невъзможно да се направи покупка и без посредник, но има повече неоправдани рискове.

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
      . Отлично се справиха до тук, препоръчвам ги категорично.
      Къде е това до тук, колата при теб ли е?

Коментар

• sparkybg
        sparkybg коментира
        Редактиране на коментар
        Дано и с тая да е така.

Аз на всичкото отгоре я и чаках почти 5 месеца. И накрая.... Гадно е.

• IvanIvanovi
        IvanIvanovi коментира
        Редактиране на коментар
        Дано и с тази всичко да е наред. Аз един път се наиграх с покупка на кола по картинки и няма да повторя. От Холандия беше, не от САЩ но в случая е без значение.

• sparkybg
        sparkybg коментира
        Редактиране на коментар
        Аз нямам проблем с картинките. Ако нещо не ти достига - срещу 100 долара пращаш човек и му казваш какво точно да гледа. Изправи ми сигурно 50-ина снимки на една, дето гледах преди това.

Проблема е че от там тръгна във вида от аукциона, а тук пристигна..... има снимки в темата ми. Технически нямаше някакви изненади.

Пристигна на жената колата. За 2 месеца. Баш за 14 феФруари, Изненадите не са изненади. Строшили са една джанта и гумата с мотокар (поправимо, вече е готова, 50лв + нови гуми 1400лв.) и са откъртили пластмасовата петичка на която се вдига с крика.
      Счупена е пластмасата под колоната на волана. Там е производствена драма. Измислили са пластмаса която се троши с поглед.
      Следва яко пране, че е по-голяма кочина от моя камион.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Колите в Канада гният,от там кола твърдо НЕ

То това повечето го знаете ма да си кажа аз,че гледах един клип на един изгнил варел и механика псува всичките коли от Америка………явно не е лягал под 40 годишна калифорнийка скоро
        Не всички, един Тусон 2018 дойде през 2021, беше на три години и 50 000 км, все още няма ръжда. Зависи и колко е карана, ако е на 10 години и се кара на мокро и студено е разбираемо. За джипките за гората може и разни поразии отдолу да са спомогнали за ръждата. От Канада съм виждал доста читави коли на малко километри.

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Сухо и топло в Канада няма,принципно хвърлят химикали по 4-5 месеца зимата та аз кола от Канада и Северни Щати няма да взема освен ако не е на голяма далавера и на 1-2 годинки

Това го сравнявам с кола на топло която е мокра 4-5 пъти в годината,мокра говоря,сняг не е виждала,за сол да не говорим

Че то такива коли има само в южна Италия или Испания. Само дето там техните коли не знаят,какво е маслен филтър и процедура за смяна на масло на двигател.
        JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
        Тел: +359 887 847261

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Южните щати

Първоначално публикуван от ivaningbg Преглед на мнение
        Че то такива коли има само в южна Италия или Испания. Само дето там техните коли не знаят,какво е маслен филтър и процедура за смяна на масло на двигател.
        Градски легенди. Италия е бъкана с "Service Cambio olio" на всяко кръстовище, по паркингите на супермаркетите има контейнери за "фъргане на гОрено мàсло" ©, вътре се продават моторни и смазочни масла (като в търг. вериги у нас)...
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• s_s1
          s_s1 коментира
          Редактиране на коментар
          Така си мислиш ти и самозаблуждаващите се купувачи на "италиЯнки" в Бг.

Неразбирам защо търсите само коли със щета от търг ?
        Има здрави и хубави коли, с чист carfax и без удари и проверен пробег.
        За да не бъде "котка в чувал"

Коментар

• vasil lazarov
          vasil lazarov коментира
          Редактиране на коментар
          Е, как защо. Не излиза сметката, за кола в идеално състояние.

• drukman
          drukman коментира
          Редактиране на коментар
          Бедни сме. И... напудрени коли за продаване има и в Европа.

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          Без познаване на модела и лично оглеждане/проба, винаги е котка в чувал. А дори след такова оглеждане е котка в прозрачен пластмнасов чувал.

Не случайно на вторичния пазар има нещо гато граница между коли на до 4 години и такива на над 4. Просто там някъде е границата, до която почти всеки автомобил е малко вероятно да има сериозни проблеми. После се превръща в котка в чувал, къде повече,къде по-малко, с каквито и carfax-ове и прочие документация да разполага.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X