Даже вече е продаден. Ама не виждам за колко.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Внос на джип от САЩ
Свий
X
-
-
Да ъпдейтна инфото за посредниците - току що си купих едно ГЛЕ на разумна цена от Copart, градушково. Посредници - Бидмоторс. Отлично се справиха до тук, препоръчвам ги категорично. Който се интересува от подробности, ще помагам, Не е невъзможно да се направи покупка и без посредник, но има повече неоправдани рискове.
Коментар
-
Къде е това до тук, колата при теб ли е?Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение. Отлично се справиха до тук, препоръчвам ги категорично.________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Дано и с тази всичко да е наред. Аз един път се наиграх с покупка на кола по картинки и няма да повторя. От Холандия беше, не от САЩ но в случая е без значение.
-
Аз нямам проблем с картинките. Ако нещо не ти достига - срещу 100 долара пращаш човек и му казваш какво точно да гледа. Изправи ми сигурно 50-ина снимки на една, дето гледах преди това.
Проблема е че от там тръгна във вида от аукциона, а тук пристигна..... има снимки в темата ми. Технически нямаше някакви изненади.
-
Пристигна на жената колата. За 2 месеца. Баш за 14 феФруари, Изненадите не са изненади. Строшили са една джанта и гумата с мотокар (поправимо, вече е готова, 50лв + нови гуми 1400лв.) и са откъртили пластмасовата петичка на която се вдига с крика.
Счупена е пластмасата под колоната на волана. Там е производствена драма. Измислили са пластмаса която се троши с поглед.
Следва яко пране, че е по-голяма кочина от моя камион.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Не всички, един Тусон 2018 дойде през 2021, беше на три години и 50 000 км, все още няма ръжда. Зависи и колко е карана, ако е на 10 години и се кара на мокро и студено е разбираемо. За джипките за гората може и разни поразии отдолу да са спомогнали за ръждата. От Канада съм виждал доста читави коли на малко километри.Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеКолите в Канада гният,от там кола твърдо НЕ
То това повечето го знаете ма да си кажа аз,че гледах един клип на един изгнил варел и механика псува всичките коли от Америка………явно не е лягал под 40 годишна калифорнийка скоро
Коментар
-
Че то такива коли има само в южна Италия или Испания. Само дето там техните коли не знаят,какво е маслен филтър и процедура за смяна на масло на двигател.JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
Тел: +359 887 847261
Коментар
-
Градски легенди. Италия е бъкана с "Service Cambio olio" на всяко кръстовище, по паркингите на супермаркетите има контейнери за "фъргане на гОрено мàсло" ©, вътре се продават моторни и смазочни масла (като в търг. вериги у нас)...Първоначално публикуван от ivaningbg Преглед на мнениеЧе то такива коли има само в южна Италия или Испания. Само дето там техните коли не знаят,какво е маслен филтър и процедура за смяна на масло на двигател.В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
- 1 like
Коментар
-
Неразбирам защо търсите само коли със щета от търг ?
Има здрави и хубави коли, с чист carfax и без удари и проверен пробег.
За да не бъде "котка в чувал"
Коментар
-
Е, как защо. Не излиза сметката, за кола в идеално състояние.
-
Без познаване на модела и лично оглеждане/проба, винаги е котка в чувал. А дори след такова оглеждане е котка в прозрачен пластмнасов чувал.
Не случайно на вторичния пазар има нещо гато граница между коли на до 4 години и такива на над 4. Просто там някъде е границата, до която почти всеки автомобил е малко вероятно да има сериозни проблеми. После се превръща в котка в чувал, къде повече,къде по-малко, с каквито и carfax-ове и прочие документация да разполага.
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар