Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внос на джип от САЩ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Имал съм Х-трейл вкъщи.
    Хубава машина беше.
    Ще разгледам какво има,но по-скоро бих избирал между гранд и секвоя.
    Ще ми се да остана само с една лична кола,а секвоята ми е малко голяма за тази цел когато се налага да я ползвам по молове и центъра.
    Не че гранда е малък.
    А и наличието на гранд вкъщи не е добра идея без да имаш резервна кола.
    Ще видим.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

Едното не се троши като другото
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Убеден съм тъй като и в момента имам тойотка в гаража макар стара и малка.
        Освен ръждата тази кола други проблеми няма...Пу-пу да не я урочасам нали.

Коментар

Секвоята ще има,стартер отказва и е кофти за смяна ма други явни проблеми няма,малко е дебела и тежи и харчи като ЗИЛ ма не се троши.

Гледай да е от свестен търг,КоПарт ги товарят с мотокара
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

За сега трая и гледам.Зор нямам.че и двете коли ми вършат работа,а и се охарчих доволно покрай мотора.
            Другото е че тази година имам немалки планирани разходи...а колко непланирани само онзи горе знае.
            Та ще и дойде реда.
            Но ще гледам да се напъна за нещо около 200К км и неудряно или с минимална щета макар и по-скъпо като и дойде реда.
            Грандовете са доста по технологични,вървящи,компактни ако щеш,че и по-нови като година...ама нямат тая дълговечна безпроблемност на голямото добиче.
            А и аз съм на село в София та имам поне тук къде да я паркирам.Другото е че винаги мога да продам и другите две коли и да взема един по-нов градски ярис да си имам за втора градска кола както в момента ползвам сегашният и це класата.

Коментар

В какъв смисъл Вървящи? Дървото дърпа повече от Гранда ако правилно помня,и на ускорение го бие

За градско става ако е голям града и са високи паркингите,на жената комбито е 8.2 фута с кутиите,не влиза в повечето паркинги,не се събира и на лифта в сервиза - има си негативи и то големи еле за Европа
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
                .....
                Освен ръждата тази кола други проблеми няма...Пу-пу да не я урочасам нали.
                Не бъркай старите коли с новите.
                Програмирания пробег не е бил измислен когато са правени.
                След 2014-2018 навлиза по лека, лека и в Америка.
                И там започнаха да правят 2 литрови моторчета по 300коня.
                Стария пикап беше 320 коня и 7 секунди 0-100. Следващия 385коня 7.6сек. от 0 до 100. Еднакви иначе, Шаси, обем и тегло.
                Не случайно Раптор 2015г струва по-скъпо от Раптор 2018
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Моите 5 тинки:

1. ИСКАЙ ЗАСТРАХОВКА!
                  2. ИСКАЙ ЗАСТРАХВКАА!
                  3. Описанието не всичко. Гледай за ръжди (ръждиви болтове в двигателния отсек и т.н.) Ако тамса ръждиви, и отдолу ще има.
                  4. Да ти кажат в кой сайт е. После може да поръчаш оглед и да им кажеш дори какво точно да гледат.
                  5. Има Carfax и други услуги - да видиш имало ли е инциденти. Евентуално може да се гледа и сервизна история.

Иначе, да, обикновено вътре са кочини. Понякога идват и мухлясали. Имам чувството че нарочно го правят. Има и такова нещо като заразени контейнери, доколкото ми е известно.

Но, пак, ИСКАЙ ЗАСТРАХОВКА! Моето Гранд Черкои дойсе намачкано от едната страна. От което - преден калник, 2 врати, предна брона капак, фар, и изчукване на заден калник. И всеки се прави на улав.

Сега ако си внасям не знам дали изобщо ще ползвам фирма или направо от сайта с търговете ще си поискам докарване до Бургас (имаше такава опция) и ще се разправям аз.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Моите 5 тинки:

.......

Сега ако си внасям не знам дали изобщо ще ползвам фирма или направо от сайта с търговете ще си поискам докарване до Бургас (имаше такава опция) и ще се разправям аз.
                    Сина си докара сам контейнера от Канада. Пъти по-скъпо излиза. Транспорта до София е златен. Разтоварването - също. После те подхващат българските митничари по "пазарни цени". Щети не ги интересуват. Бе, разправия си е.
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Колите в Канада гният,от там кола твърдо НЕ

То това повечето го знаете ма да си кажа аз,че гледах един клип на един изгнил варел и механика псува всичките коли от Америка………явно не е лягал под 40 годишна калифорнийка скоро
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                        Сина си докара сам контейнера от Канада. Пъти по-скъпо излиза. Транспорта до София е златен.
                        Имаше цена до Бургас директно в сайта за търгове и не беше нищо страшно. Нещо като 500 евра над транспорта до Холандия/Германия. Другите врътки тук не ги знам, ама чак да е невъзможно ме ми се вярва.
                        Просто след осирането на вносителя би ми се искало да си спестя максимално посредниците, макар и с ясното съзнание че безплатен обяд рядко се случва.
                        Последно редактирано от sparkybg; 11-02-25, 08:49.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мдаааа,не е лесен явно и вносът от САЩ...
                          Последно редактирано от ivaningbg; 11-02-25, 02:02.
                          JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
                          Тел: +359 887 847261

Коментар

Първоначално публикуван от ivaningbg Преглед на мнение
                            Мдаааа,не е лесен явно и вносът от САЩ...
                            Напротив, лесен е. Ама много нефелници по пътя.

Затова, не могат ли да гарантират пристигането на колата във вида, в който е в сайта, от който ще се пазарува - отсвирвайте.

Коментар

Online car auctions | repairable & used cars - Copart

Странно,защо не се е отворила възглавницата и после кой ще изгори в България с такова чудо, може би защото ударът е повърхностен?
                              Последно редактирано от ivaningbg; 13-02-25, 08:47.
                              JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
                              Тел: +359 887 847261

Коментар

Няма нищо странно. Ударът е слаб. Дори мотора си работи. Поне на пръв поглед всичко е сравнително лесно поправимо - капак, решетка, броня, евентуално маска и греда зад бронята. Не се виждат никакви структурни деформации или други тежки проблеми.

По-сериозния проблем е предната лява колонка, макар че и това е поправимо.
                                Последно редактирано от sparkybg; 13-02-25, 09:08.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X