Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за акциза и неговото бъдеще.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Въпрос за акциза и неговото бъдеще.

Хоп , и моите дойдоха : 2290 лв както се очакваше , и 35.63 лихви ...както се очакваше.
    И като НАРЕДИТЕЛ пише '' МИТНИЦА ВАРНА'' , значи директно оттам.

Коментар

• От: Re: Въпрос за акциза и неговото бъдеще.

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
      За ДДС-то ме викаха допълнително в митницата да ми връчат някакъв коригиращ документ , и сега имам да вземам ДДС в размер на 458 лв по общия ред , т.е прихващане или възстановяване.
      В понеделник ми се обадиха на зор , че им изтичал 14 дневния срок и искали да ми върнат парите , пък в НАП нещо пак оплескали осигуровки за 2010 , и счетоводителката ходи да им представя банкови извлечения че всичко ми е наред и грешката е в тях. Оттогава по четири пъти на ден си проверявам салдото , досега няма. Ама доколкото разбрах митницата щяла да превежда парите по сметка на НАП , пък те на мен , което ме кара да ги чакам към понеделник.
      Всичко това е защото си ЮЛ. Ние физическите как си го взимаме ДДС-то, като няма срещу какво да го прихванем и не подаваме справки за възстановяване.
      Някой от ФЛ минал ли е по пътя на НАП и връщането на ДДС-то?

Коментар

• Re: Въпрос за акциза и неговото бъдеще.

Днес преведоха и мойте точно колкото е разликата в акциза. Никаква лихва не получих, което затвърждава мнението ми, че са абсолютни парцалкьовци както и цялата ни държава, ако въобще това може да се нарече държава. Сега е момента някой да ми каже защо трябва да си плащам данъците или някое друго задължение към "държавата".
        Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
        http://www.facebook.com/JeepBG
        LZ1GGC

Коментар

• От: Re: Въпрос за акциза и неговото бъдеще.

Някое физическо лице предприело ли е действие за връщане на ДДС върху надвзетия акциз и ако да, по какъв ред?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X