Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВНИМАНИЕ!!! Масови проверки от КАТ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ВНИМАНИЕ!!! Масови проверки от КАТ.

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
    Всъщност лишаването от книжка или отнемането на много контролни точки е много по-голям стимул да дадеш подкуп. Защото за пари можеш да стиснеш зъби и да кажеш "по-добре да ги дам на държавата, отколкото на тоя просяк"... докато переспективата да останеш без книжка за известно време е много по-стряскаща.

Всъщност и в двата варианта предпоставката за вземане/искане/даване на подкуп е еднакво стимулираща.
    За да се промени трябват комплексни, премислени и БЕЗКОМПРОМИСНИ мерки за цялото общество, защото корумпирания, бил той каквото и да е ченге, чиновник, политик и т.н., са такива щото има корумпатори, дето са им набутали в ръцете, каквото там е. Ама май поста стана за друга тема та аз спирам. Извинете
    ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
    lre-bulgaria.org

Коментар

Знам че махайки седалките и слагайки преграда от алуминиев рифел зад мен и пасажера съм нарушил по бг закона правилото за промяна на конструкцията ама то вобще май при нас не е наясно кво може и кво не в Технотест се чудят как да те скъсат ако идеш на преглед в КАТ пък да не говорим за това си правим волни съчинения и се надяваме да не се сетят за нас.Аз например ако знаех кое как да направя за да нямам проблеми бих го направил но по нашия закон ррално нищо неможеш да направиш,а това мен не ме устройва.Ще се помъча да си регистриам колата ако не като товарна то поне като 1+1 дано имам успех.
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        И да, и не. Тия с легални високи доходи не са особено голям процент.

По-скоро нещо от сорта на процент от стойността на возилото, с което е извършено нарушението, по шваке, би свършило по-добра работа. Тогава няма мърдане. И да го изкараш е е на баба ти - пенсионерка, пак си плащаш високата глоба.

Ама, само си чешем езиците. Тая няма да стане просто. Никога.
        Хахаха,тогава всички да се мятаме на москвета(тях Шваке не ги лови)
        Иначе съм съгласен със Спарки,много е тъпо да се заяждат за такива работи.И честно казано,незнам какъв им е случая...До там ли опряха нещата...Бай М-гал си точи ДДС-то както си иска,а за служебни коли да се правят на интересни...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          Хахаха,тогава всички да се мятаме на москвета(тях Шваке не ги лови)
          Иначе съм съгласен със Спарки,много е тъпо да се заяждат за такива работи.И честно казано,незнам какъв им е случая...До там ли опряха нещата...Бай М-гал си точи ДДС-то както си иска,а за служебни коли да се правят на интересни...
          Ама ха де.
          Е затва българина не спазва закона-как за едни ще можа а за нас не?!
          И като полицая реши да си свърши работата,и ти прасне един акт за нещо дребно,почваш: ма що не ходиш да ловиш бандити и убийци,ми са занимаваш с мен за един колан,или свалена седалка. примерно....

Коментар

Много ми е странно как го тълкуват това преоборудване?!!
            Имаш регистрирана кола 6+1, но в един момент трябва да превозиш нещо по обемно /тъй като при 7 седалки багажника е съвсем мижав/, сваляш 2-3-4, че даже 5 седалки. Те се свалят само с едно лостче! И заради това могат да те глобят?!!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
              Имаш регистрирана кола 6+1, но в един момент трябва да превозиш нещо по обемно /тъй като при 7 седалки багажника е съвсем мижав/, сваляш 2-3-4, че даже 5 седалки. Те се свалят само с едно лостче! И заради това могат да те глобят?!!

Не могат за това да те глобят,могат,ако си 6+1,и сложиш още 2-3 седалки.....

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                Не могат за това да те глобят,могат,ако си 6+1,и сложиш още 2-3 седалки.....
                И аз така мислех, ама колегите на предната страница пишат, че това е "преоборудване" според нашите закони?!!
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Казвах ви аз, че държавата върви на добре и нещата са оптимистични, ама никой не вярва...

Не само това, сега се стягат всички служби и държавни органчета и не заради правителство, а заради ония - със стъклените очи в посока Запад!

Така е, ние сме като сополивото хлапе от "Пази Боже, сляпо да прогледа!", дето при къпане в коритото първата вода била като боза, ама после като го облекли и сресали - светнало!

Сега е време да се направи засечка за всички новозакупени модели Бавария и Ото Бенц, дали са им внесени грошовете към хазната и ако не - като в Турция - в полза на държавата!

Вече няма смисъл да стягаме бохчите за Европа, тя сама ще ни дойде на крак!

Коментар

И аз така мислех, ама колегите на предната страница пишат, че това е "преоборудване" според нашите закони?!!

Ами,то има колеги дето пишат,че и от гражданска пари няма да вземеш.....ама аз вземам....

Коментар

Вероятно логиката е, че взимайки го 6+1 места /или 4+1/ той е пътнически, а демонтирайки седалките го превръщаш в товарен, което е различно. То затова се и отразява в талона.

Ами,то има колеги дето пишат,че и от гражданска пари няма да вземеш.....ама аз вземам....
                      Ти вероятно си единствения случай в БГ на човек взел пари от СОБСТВЕНАТА си ГО . Както и да е, това мнение е показателно все пак.
                      Последно редактирано от bobeck; 08-01-09, 22:51. Причина: правопис
                      Subaru Outback H6 MY 05 продаден :(
                      Opel Frontera V6

Коментар

Първоначално публикуван от bobeck Преглед на мнение

Ти вероятно си единствения случай в БГ на човек взел пари от СОБСТВЕНАТА си ГО . Както и да е, това мнение е показателно все пак.
                        Никъде не видях колегата да пише и да твърди, че е взел пари от СОБСТВЕНАТА си ГО !!! Сори за спама ама..............
                        TLC 90 1KZ-TE 2000г.
                        "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Първоначално публикуван от tony553 Преглед на мнение
                          Никъде не видях колегата да пише и да твърди, че е взел пари от СОБСТВЕНАТА си ГО !!! Сори за спама ама..............
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E0%ED%F1%EA%E0
                          Subaru Outback H6 MY 05 продаден :(
                          Opel Frontera V6

Коментар

за жалост е така.
                            Наистина ще остане вечен спор може ли да си махаш седалките на МПС-то или Не. Говоря за леки коли. Най вероятно като преписват закона наново от Фашистите ще забравят да погледнат за тая подробност или ще забравят да го преведат и обяснят конкретно. ... И те ти пак разправии с неграмотни Милиционери.
                            Всичко това пиша от личен опит, не от чути приказки в кафето. Два Буса съм регистрилан нов внос и още няколко товарни съм минавал през КАТ. Технотест ми стана любимо място. Даже знам ако ти липсват седалки и стъкмяваш нови отзад, на каква височина трябва да са спрямо пода
                            ... за любопитните... на 45 см долната част (основата) на седалката...
                            Хич не ни отърва да не можем да си носим картофите и новия хладилник в колата. Но това всичко е направено заради профи бранша. Всеки е виждал нов внос 1+1 малолитражка. Задължителна решетка и подсилено окачване.
                            Що ли ?
                            Ами ако си качите семейството в скалъпен бус на който му липсва това и онова ? ама вие незнаете
                            ами ако някой малоумен шофьор не си е укрепил товара и го изсипе в/у вас.
                            На колко от вас онези кретени със самосвалите са им чупили предния джам защото не са покрили чакъла а вие карате зад него и ви замерва с павета ?
                            не приемайте тия норми лично. Те не са измислени от скука и за да дразнят шофьорите
                            Последно редактирано от bliss-stick; 09-01-09, 00:53.

Коментар

Първоначално публикуван от bobeck Преглед на мнение
                              Колега,ти участвал ли си в ПТП, и имаш само гражданска без каско? Нормално е да мислиш така,когато не си имал земане даване с гаранционен фонд. Всички дето мислят като теб,имат каско и немогат да си търсят обезщетение от ГО,и всеки чул-недочул дава съвети и спори за неща дето не е минал през тях....Вярно,че по-бавно дават пари но ДАВАТ!!!
                              Ако искаш мога да ти пратя документ за изплатена щета, та да мирясаш

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
                                за жалост е така.
                                Всеки е виждал нов внос 1+1 малолитражка. Задължителна решетка и подсилено окачване.
                                Що ли ?
                                Щото ако с малолитражката караш банички без решетка и набиеш рязко спирачките , баничките ше ги търсиш със все тавите през предното стъкло.
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X