Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГТП и пътен данък.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Прав си че сме мрънкаща нация , но София не е мерило за живота в България , въпреки ,че една трета от насеселението е там . Нормално е да се виждат хора с възможности да пазаруват . Тотова е същото , като едно време след влизането в евросъюза , как едни лъскави румънски возила се появиха по нашите пътища . Всички виакт ауууу , гледай ги румънците колко са богати. Ами много ясно че бедния няма възможност да дойде на екскурзия , ще дойде тоя дето има пари
    Иначе живота се подобрява в мамковината , макар и бавно
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Ицо, примерите които даваш са за София.
      Но има "малко" разлика от това, което се случва в провинцията. 🙂
      Гарантирам ти а и съм сигурен, че знаеш, че има региони в нашата татковина в пъти по-зле икономически от голямото село.
      Който търси , намира !
      Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Има. Има региони управлявани от местния велможа, който определя кой да работи в предприятието му и колко да получава. Какво ли няма...
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

На един от моторите прегледа изтича след около 2 седмици.
          Ще опитам в събота да отметна и тази задача.
          Може пък по наше село да не са изплискали помията все още - не сме у Големото Добрутро а до него!
          Дори колеги казаха дека у фейсбуклук0 писало било, че вдигането щяло да е от 1 май.
          Все едно е някаква партийна повеля спусната от високо и трябва да огрее всеки пункт за ГТП, като през соца деа.

А на въпроса по-горе защо тия 100 гроша не са за никаква услуга - ами лепенето на стикер е дейност.
          Сега чета, че в СБА освен стикер и преглеждали а това си е направо новина.
          То напоследък да видиш нещо да се свърши как треве верно си е новина!
          Та НЗ - те може пък и да обслужват

Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
            ...А на въпроса по-горе защо тия 100 гроша не са за никаква услуга - ами лепенето на стикер е дейност...
            Хайде сега буквоедство...
            Разбира се че е услуга. Преглеждат едно, друго. Завират разни технологии в задницата на автомобила. Мерят спирачки. И други работи мерят. Снимки правят. Пишат, бришат. Тракат на клавиатурата на компютъра. Махат и поставят стикери. Накратко - извършват ГТП.

Същото като да отидеш при шивач да ти подкъси дънките. Стриктно погледнато тракането с шевна машина също е дейност. Но всъщност шивачът работи в сферата на услугите и предлага услуга - тракане с шевна машина, с материал на клиента.

И коментаторите...

Коментар

В понеделник минавах ГТП на кола с газ в Димитровград и платих 75 лева. Споменаха ,че са ги накарали да платят 6000 лева за нов софтуер, който прехвърля новите коли на мониторинг към София. Та може и за това да са дигнали цените.
              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Случайно бях на едно място, където според облеклото, автомонтьор получи услуга и заплати за нея.Реакцията му бе:-Боже, боже, още ли има хора да работят за толкова пари?Ама бакшиш не му остави.Демек, оня е глупак, а той дере по 5 кожи, обаче е тарикат.Който може и има начин, дига цени, с и без причина- да не се мине.С 5, 20, 50 лв няма да обеднееш.Като дава, мрънка.Накрая цените ще стигнат тези от 1996-та година, и ще сме готови отвсякъде за въвеждането на Еврото

Коментар

Според мен, цялата работа относно ГТП е заради двойното - 100% увеличение, това е което ни смущава!

Разбираемо е да беше с 10, 20 или 30% увеличение, но 100% си е

Коментар

Не е двойно бре хора. Повече е. Допреди да въведат "модерните" стикери цената беше още по-ниска. А услугата е все една и съща.

И коментаторите...

Коментар

• piron45
                      piron45 коментира
                      Редактиране на коментар
                      Миналата година плащах по 45лв на кола, тази още два месеца имам и ще разбера.

Както измрънкяло псето:

Що ми е у ред та и г@зо да ми е отпред?!?
                    Враг усраине

Коментар

Аз пък днес минах преглед - Варна, кв. Аспарухово - в един от двата квартални пункта. Цената е 70лв (съжалявам, че не снимах...), за мотори е 55лв (по 22,5 на година, както веднага го сметна приятел), ремаркета - 55, ремарке О2 - 70 (абсолютно нищо освен светлини не гледат за тея 55/70лв, ама е друга тема на разговор защо за караваната ми вземат като за полу-ремарке на тир...).
                      Човекът от пункта ми каза, че в началото на април били вдигнали с 10лв и това е. Дали са им вдигнали и заплатите не каза.
                      Понеже вчера ми попадна тая тема, та очаквах нещо по-съществено...

Коментар

• siem
                        siem коментира
                        Редактиране на коментар
                        А бе "Смешен плач" по Ботев

Тц, тц, тц... Толкова циврене отиде нахалост. Не било 100 пари, ами 70. Не било 100% а по-малко.
                      Язък. С толкова циврене можеше да се оциври цената на киселото мляко или нещо друго. Тц, тц, тц...

И коментаторите...

Коментар

Цените по пунктовете са вдигнати заради някакъв нов софтуер който трябвало да плащат-така пишеше днес в новинарските сайтове.И да-пишеше за 100лв като цена.Аз минах началото на април преглед с цена 43лв.
                        ML W 164cdi

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                          С толкова циврене можеше да се оциври цената на киселото мляко или нещо друго. Тц, тц, тц...
                          Нещо което съм забелязъл при теб и в много други теми.
                          Чудя се - като нещо не ти понася, защо четеш, та на всичко отгоре и пишеш...не е задължително!
                          Както и притежаването на автомобил.......................нататък си знаеш.............

Панайот Бърдарски
                          0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                            Тц, тц, тц... Толкова циврене отиде нахалост. Не било 100 пари, ами 70. Не било 100% а по-малко.
                            Язък. С толкова циврене можеше да се оциври цената на киселото мляко или нещо друго. Тц, тц, тц...
                            Мдаа, ама не !
                            Вчера колега от службата е минал и е платил 120 лв. за бензинов автомобил с АГУ. До сега на този пункт цената беше 60 лв.

А дали е циврене или не, всеки има глава на раменете и може да си прецени !
                            Жив и здрав бъди !
                            Който търси , намира !
                            Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X