От: Офроуд застраховка
Сигурно ще могат да ти направят застраховка и на дифа, ама най-вероятно ще ти е по-евтино, вместо да му плащаш застраховката, направо да си купиш резервен. Така ще си спестиш време и разправии ... 
Как ли изглежда през погледа на застрахователя следното: Дифът ми е слаб, поради което съм боднал едни 33-ки регенерат, дето тежат по 30 кила без джантата, но за сметка на това са със суперагресивна шарка. И с тази конфигурация се завирам в киреча, смачквам яко газта, за да излетя на баирчето, след което развъртяната гума тупва на земята и захапва яко ... Каква ли е вероятността дифът да остане цял?
Естествено, че може! Само дето далеч не всеки ще може/иска да плати цената ...
Първоначално публикуван от Павел Василев
Преглед на мнение

Как ли изглежда през погледа на застрахователя следното: Дифът ми е слаб, поради което съм боднал едни 33-ки регенерат, дето тежат по 30 кила без джантата, но за сметка на това са със суперагресивна шарка. И с тази конфигурация се завирам в киреча, смачквам яко газта, за да излетя на баирчето, след което развъртяната гума тупва на земята и захапва яко ... Каква ли е вероятността дифът да остане цял?
Първоначално публикуван от turtey
Преглед на мнение
Коментар