Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво бихте Избрали?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво бихте Избрали?

Аз съм 100% за дизела.
    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
      А Кой е твоят отговор?
      А за конкретиката има конкретни модели, но за сега ми е интересно Средно статистическото положение - кое е има превес Сърцето или Разума?
      В такъв случай - отговор: 3.7 бензин V6 275 k.с.
      Така или иначе, в момента имам ежедневен работен кон, който (за щастие), не е "членът на семейството", с най-големи разходи . Така че, екзотиката на мощния бензинов агрегат е моят избор.
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Абе бих избрал и двата,ама първо,няма такъв отговор и второ ,...$$???

Коментар

В момента съм с два дизелака 136кс WV Бора 4motion и за в пътя си е добре. За извън пътя съм късо Паджеро 2,5тди 99кс малко са му.

Коментар

Първоначално публикуван от niko_van Преглед на мнение
            В момента съм с два дизелака 136кс WV Бора 4motion и за в пътя си е добре. За извън пътя съм късо Паджеро 2,5тди 99кс малко са му.
            Toва пък какво общо има с темата? Тя не е за информация кой какво има.

Аз съм за бензина с големия табун - 3.7 бензин V6 275 k.с.. Писна ми от коли с под 200 коня.

Коментар

В гласуването съм отметнал 3,7л бензин 275кс.

Коментар

Колкото повече, толкова повече!
                Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Бензин с пожелание да отпадне акциза му и да струва 0.50ст.
                  Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.

Коментар

На мен пък, въпросът въобще ми звучи странно....
                    Бих избрал...16 цилиндъра и 1500 кс...ама нямам пари нито да го купя, нито да го експлоатирам и поддържам...ми к'во да избирам тогава???
                    Принципно: мощната кола върви и бързо и бавно - никога не е излишно да имаш мощност в запас, т.е. що да не, ако мога да си го позволя...
                    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Какво бихме избрали?
                      Според мен мощноста и конета са на първо място!
                      До колкото икономията.

П.П Всичко опира до пари ( за съжаление) подръжка и т.н

Коментар

Избрах SUV, което според мен е напълно достатъчно за ежедневна експлоатация. По -голяма мощност, освен за перчене и изкуствено повишаване на самочувствието - друго за какво е необходима.

Коментар

Наскоро имах подобен казус за лек автомобил. Изборът беше между 163 к.с. дизел и 231 к.с. бензин. Избрах бензина. Няма нищо по-хубаво от мощен бензинов двигател!

Ей, време за живот не остана. Дори и де се стигне до момент (не дай си боже) да нямам ресурс за бензин, ще карам по-малко, но ще изпитвам удоволствие. Малко останаха удоволствията в последно време.

Коментар

Първоначално публикуван от rulin Преглед на мнение
                            Избрах SUV, което според мен е напълно достатъчно за ежедневна експлоатация. По -голяма мощност, освен за перчене и изкуствено повишаване на самочувствието - друго за какво е необходима.
                            Например при Изпреварване (забелязал съм че колкото и бавно да карам все има някой по-бавен от мен на пътя), колкото е по-пъргав автомобила - толкова е по-БЕЗОПАСЕН за пътниците и за останалите участни в движението

А Кефа въобще не го обсъждам

Няма лошо! Всеки си избира според желанието и възможностите. Аз Както вече написах също взех сравнително Икономичен СУВ (8 на сто), Но когато пробвах "забраненият плод" и вече не съм спал от две-три седмици, само мисля КАК да го откъсна и да оставя настрана "Здравият разум" и да се отдам на Удоволствието

Интересен резултат до тук? Очаквах МНОГО повече гласували за дизела, но пък това ме радва, не съм само аз Откаченият

Коментар

Например при Изпреварване (забелязал съм че колкото и бавно да карам все има някой по-бавен от мен на пътя), колкото е по-пъргав автомобила - толкова е по-БЕЗОПАСЕН за пътниците и за останалите участни в движението

А Кефа въобще не го обсъждам
                              +1
                              А до Гъзарията или кефа, мисля че със по мощен автомобил на пътя изобщо не значи че си гъзар.

П.П Няма значение каква кола караш, важното е да си грижовен към участниците на пътната настилка.БЕЗАПАСЕН!!!

Коментар

Гласувах за "Здравият разум"макар да мога да си позволя и "неикономичният вариант"Предпочитам да го дам този "излишък" на жена ми и щерката да ги пропилеят по МОЛовете,отколкото да ги прекарам през ауспуха!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X