Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво бихте Избрали?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво бихте Избрали?

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
    Аз питах дали става въпрос за мурано??
    Рано е да се каже Но Да

Коментар

Хм, че то не е 275 к.с.? И е 3,5 L.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Дам, прав си, мислех си, че на новото са сложили мотор 3,7 от инфинити, ама пък те са 320 коня ... значи и за инфинити не става въпрос
        Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
          Дам, прав си, мислех си, че на новото са сложили мотор 3,7 от инфинити, ама пък те са 320 коня ... значи и за инфинити не става въпрос
          Гледайте сега, темата не беше за моят избор (може би в друга тема), а за това какво Вие бихте избрали
          А конете и обема на първият пост са на КИА Мохаве - Рядка Бегачка приличаща по размери на Тойота 200 (V и вървяща Страхотно, вчера я покарах около 200км. из България и отново се Накефих Яко, върви страхотно, звука е трепач, а и поведението на пътя е много добро, ако изключим доста твърдата возия и това че усещаш всяка дупка и бабуна във волана. Но Мурано-то е друг клас (3.5 V6 256 к.с. 334 Nm)..... Но пак казвам това е за съвсем друга тема, в която ще пиша впечатления ако "далаверата" стане - СТИСКАЙТЕ ми Палци

Коментар

Хм, доволно рядък автомобил. Иначе не изглежда никак зле. А не те ли безпокои фактът, че не се продава в Европа? Поне от това, което намерих за него.
            Всъщност няма значение, стискам ти палци дано се сбъдне това за което си мечтаеш!

Коментар

Хм, доволно рядък автомобил. Иначе не изглежда никак зле. А не те ли безпокои фактът, че не се продава в Европа? Поне от това, което намерих за него.
              Всъщност няма значение, стискам ти палци дано се сбъдне това за което си мечтаеш!
              Що ве? Има го на сайта на киа.бг - http://kia.bg/model.php?id=16
              3.8 24V V6 CVVT
              Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Гласувах за бензина, може и повече коне да е
                Ок дизел с 250-300 коне също приемам, но при него вече за икономия не може да се говори много, така че защо да ми трака, вместо да ми ръмжи сладко както един хубав 6-так
                150 коня дизел стават, ама за Авенсис...

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                  Еее, колега. Ти отиде в бъдещето! Бензинов електромотор

А аз, подтикнат от тази тема, направих сравнение на 3 автомобила. И трите са S-класи, дълги бази. 350, 420, 500 - 4 матик. Резултатите за един и същ маршрут са : 420L дизел - 8/100; 350L бензин - 8,4/100; 500L-4матик - 8,4/100. Резултатите оставям без коментар. Теста беше направен при едно и също трасе при приблизително еднакво натоварване на пътната мрежа.
                  Точно това е голата истина но много хора не успяват да го проумеят, или пък говорят ей така, колкото да става приказка.
                  Такъв подобен тест и аз съм правил и на който кажа не ми вярва, и ме изкарва незнам кво си.

Коментар

Я дайте малко подробности за тестовете. И кажете, колко е градското в тия тестове?
                    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Гласувах за дизела - главно заради динамиката и въртящият момент
                      HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
                      Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

След последните предложения за допълнително данъчно облагане с данък "Лукс", а и очакваното от догодина привеждане на еконормите ни към европейските с последващите данъчни тежести, аз лично си избирам по-нов, по-икономичен и по-маломощен дизелов СУВ.
                        Experienced on Toyota Hilux and VW Amarok

Коментар

Първоначално публикуван от tihony Преглед на мнение
                          Гласувах за дизела - главно заради динамиката и въртящият момент
                          Смяташ ли, че на такъв бензинов ще му липсва динамика?

Първоначално публикуван от rexty Преглед на мнение
                          След последните предложения за допълнително данъчно облагане с данък "Лукс", а и очакваното от догодина привеждане на еконормите ни към европейските с последващите данъчни тежести, аз лично си избирам по-нов, по-икономичен и по-маломощен дизелов СУВ.

Честноказано и аз гласувах за този вариант, въпреки че имах впредвид евентуален чип-тунинг впоследствие на дизела, но така ще окуцее концепцията с еконормите...
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

От: Какво бихте Избрали?

Аз гласувам за бензина 275 кс. Стига с тези икономии ,тои живота си отиде ... ние икономии ще търсим )

Коментар

от безинов джип сега съм с дизел и не бих се качил на бензинов отново
                              Grand Vitra ddis 2008
                              SEAT Althea XL tsi 2010
                              Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
                                от безинов джип сега съм с дизел и не бих се качил на бензинов отново
                                зависи много колега от какъв бензин си се качил на дизел, но бензина си е бензин, аз карам 4.3 V6 бензин, и не знам кой дизел ще ме плени повече

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X