Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво бихте Избрали?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво бихте Избрали?

Гласувах за дизела защото е по практичен и удобен за в България.Ако живеех в държава с прави магистрали бих предпочел бензина .Тук говорите за мощност .Мисля че 150 коня на дизела въобще не са за подценяване според тия пътища в държавата ни.Е има и друга истина .По силния кон по не се измаря .

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
      А и да дадеш над 200 к лева за кола поддръжката ще ти е най-малкия проблем
      Абе не е точно така,ама айде да не спамим

Коментар

В Интерес на истината, аз съм поразен от резултата до момента! Очаквах драматичен превес за Дизела (Гласът на разума), но резултатите са много близки!
        Вчера покарах V6 3.5 256 к.с. CVT - Няма такава Забава, кутията държи двигателя почти през цялото време на 1200 оборота!!! И разхода е МНОГО приличен (за ~300км. в града и околностите 11!!!), но като го "сръчкаш" и качиш оборотите става Оса, не дава да го Пипнеш - Кеф Цена няма, ли беше лафа

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
          Абе не е точно така,ама айде да не спамим
          А и да не забравяме, че има 2-3 години гаранция
          На запад по толкова ги карат и после идват при нас ... ние трябва да му мислим
          Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
          В Интерес на истината, аз съм поразен от резултата до момента! Очаквах драматичен превес за Дизела (Гласът на разума), но резултатите са много близки!
          Вчера покарах V6 3.5 256 к.с. CVT - Няма такава Забава, кутията държи двигателя почти през цялото време на 1200 оборота!!! И разхода е МНОГО приличен (за ~300км. в града и околностите 11!!!), но като го "сръчкаш" и качиш оборотите става Оса, не дава да го Пипнеш - Кеф Цена няма, ли беше лафа
          Това какво е? Мурано?
          Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Аз винаги и във всеки случай бих избрал бензиновия електромотор пред дори най-съвременната дизелова тресачка.
            My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
              Аз винаги и във всеки случай бих избрал бензиновия електромотор пред дори най-съвременната дизелова тресачка.
              Еее, колега. Ти отиде в бъдещето! Бензинов електромотор

А аз, подтикнат от тази тема, направих сравнение на 3 автомобила. И трите са S-класи, дълги бази. 350, 420, 500 - 4 матик. Резултатите за един и същ маршрут са : 420L дизел - 8/100; 350L бензин - 8,4/100; 500L-4матик - 8,4/100. Резултатите оставям без коментар. Теста беше направен при едно и също трасе при приблизително еднакво натоварване на пътната мрежа.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                Еее, колега. Ти отиде в бъдещето! Бензинов електромотор

А аз, подтикнат от тази тема, направих сравнение на 3 автомобила. И трите са S-класи, дълги бази. 350, 420, 500 - 4 матик. Резултатите за един и същ маршрут са : 420L дизел - 8/100; 350L бензин - 8,4/100; 500L-4матик - 8,4/100. Резултатите оставям без коментар. Теста беше направен при едно и също трасе при приблизително еднакво натоварване на пътната мрежа.
                Къде е това трасе, че резултата за бензиновите не ми се струва много реален ...
                А и в конкретния случай 420 върви много повече от 350 и с една идея по-малко от 500 ...
                Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
                  Къде е това трасе, че резултата за бензиновите не ми се струва много реален ...
                  А и в конкретния случай 420 върви много повече от 350 и с една идея по-малко от 500 ...
                  София - Сандански. С много усилия за икономично шофиране... Това е от вчера. S 500L - 4 матик
                  Прикачени файлове

Коментар

И дизелови автообили съм карал и бензинови. В момента карам дизелов джип, но ВИНАГИ съм предпочитал бензиновите автомобили.
                    А в случая, като говорим за 275 коня, просто не се замислих и гласувах за него.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                      София - Сандански. С много усилия за икономично шофиране... Това е от вчера. S 500L - 4 матик
                      Аз по този път под 10 неможах да падна, ама средната ми скорост беше малко по-голяма а8 4.2 бензин quattro
                      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Хубаво нещо е бензина,но нямаме пътища за тези коли+това,самият закон за движение по пътищата е няма думи.С 30 км/ч над ограничението 2 месеца без книжка,вземат ли ти точките 6 месеца без книжка,700 лв за курсове и всичко отначало.Аз бих взел дизела,бензина няма къде да го ползваш,разликата във вървенето не би трябвало да е повече от 10 мин, до крайната точка в България.Джоба друго ще казва.

Поздрави

Коментар

Гласувах за бензина и съм си купил същата кубатура, ама... само 205 коня гадинката, откъде да си взема още 75
                          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Хе, хе, почти се изравниха мненията за дизела и бензина. Аз имам дизелова Тойота РАВ 4 и бензиново Субару Форестър 2.0. РАВ-а гори 6.5/100, а Субаруто 8-10/100. Аз карам Субаруто, а РАВ-а кара жена ми. По-рано следех разхода на Субаруто и го държах на 8.5 до 9, 9.2/100 с по-внимателно и бавно каране. Но в последно време си правя кефа с него и вече рядко го свалям под 9.8/100. Естествено в анкетата гласувах за големият бензинов двигател, защото аз така я разбрах, че там се пита, с какво ще си направиш кефа, а не какви стотинки ще спестиш от тук до там. Аз на близки разстояния и в града използвам велосипед.
                            Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                            Златомир Попов - Forry

Коментар

Аз вече взех решението и ще сменям дизела (прекрасна машина!) за по-Голям Бензин. Стискайте ми палци тази седмица да се случат нещата, че без парИ е много трудно, ама пуст мерак

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                                Аз вече взех решението и ще сменям дизела (прекрасна машина!) за по-Голям Бензин. Стискайте ми палци тази седмица да се случат нещата, че без парИ е много трудно, ама пуст мерак
                                Аз питах дали става въпрос за мурано??
                                Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X