Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на баничарка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Сутринта заредих към 6 сутринта на еко на Асеновградско,в момента е 16:00 часа ....аз съм в Бургас и имам 250-270 км до Пловдив още...
    Цяла седмица така...в събота пак мамка

Как да не им взема. Здравето на мпс
    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20240222_155847.jpg Прегледи:0 Размер:262.1 КБ ID:6956932
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

• KingofROAD
      KingofROAD коментира
      Редактиране на коментар
      Е, поне за 2-3 дена напред не могат ли да се планират нещата? То и аз съм като пръскачка из лозе, ама за обекти над 100км. си пишем служебно и хотел. Иначе повече от половината време минава само в търкаляне по път. А полезното време на обекта и без почивка, е малко....

• u_bo
      u_bo коментира
      Редактиране на коментар
      Ако сметнеш:
      - време на път
      - разход - гориво, шофиране, амортизация

по добре си вземи хотел и пътувай по 100 до 200 км на ден, а не по 600 - 700 км.

• KingofROAD
      KingofROAD коментира
      Редактиране на коментар
      Абе зависи от разстоянието, и най-вече от пътя. Ако е планински тип - Асеновград - Смолян, или Асеновград - Кърджали, е по-добре с преспиване. Разстоянието като километри не е много, но пътят е с много завои, и врътки. И за отиване/връщане се губи повече време, отколкото за работа на обекта....

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    Лошото е че чисто новите,ги смилам още по бързо
    Не можеш ме убеди, че тия скрапове ще изкарат повече от нови. Те са поне на 500 х.км., ти след 5 години си на толкова. Не съм останал с впечатление да имаш много свободно време, да си играеш на автосервиз.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

• Roninn
      Roninn коментира
      Редактиране на коментар
      Аз себе си не мога да убедя,та.....
      От 1999 г карам нови коли, някъде до към 2003 г кола направила 40000 км се връщаше в магазина и получавах нова.....постепенно във годините горната граница стигна 150000 км последната ми нова кола беше 2016 г Дачия докер.....минали са ми над 30 нови автомобила .......знам за какво става въпрос....имам много за и против.

• Asen Kushlev
      Asen Kushlev коментира
      Редактиране на коментар
      Е то и новата не винаги е цветя и рози, но разликата е космическа. Интересно да чуя мотивите против.

Товарен на дори 5-6 години е на над 5-600000 км.Ще се поврежда много често, при пробег 100000 км/годишно.Ако се кара по 15000 км на година е друго - може да ти свърши работа като го закърпиш.Ако карах толкова много, бих купил нов бус.На Форд например гаранцията е 250000 км.Повечето проблеми ще почнат след 300000.Тия продаващи бусове на 130000 реални километра, и на 4-5 години са утрепани от каране, с върнат километраж, ама нямат много години.На мен ми предлагаха бус на 2 години и 400000 км, ама нещо не се навих

Коментар

Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
      Товарен на дори 5-6 години е на над 5-600000 км.Ще се поврежда много често, при пробег 100000 км/годишно.Ако се кара по 15000 км на година е друго - може да ти свърши работа като го закърпиш.Ако карах толкова много, бих купил нов бус.На Форд например гаранцията е 250000 км.Повечето проблеми ще почнат след 300000.Тия продаващи бусове на 130000 реални километра, и на 4-5 години са утрепани от каране, с върнат километраж, ама нямат много години.На мен ми предлагаха бус на 2 години и 400000 км, ама нещо не се навих
      Напълно си прав. И аз точно това му казвам, ще си играе на автосервиз постоянно. Има и изключения, например нашата фирма има бус 2000 г на 165 х.км. реални, което не ни пречи да правим мотор на 125 хиляди, е гарнитура глава де, и шлайф на блока, ама...Другия 98-ми набор го продадохме на 400 хиляди миналата година. Което не означава, че въпреки малкото каране не си ходят редовно на сервиз, годините не прощават. А тия по автокъщите....там километража е страшен. Бус и баничарка се купуват за каране, рядко се ползват "по-нормално".
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

Баш за нова си с тези 100 000 годишно. Или ставаш монтьор.

Коментар

Отпред много тясно за високи хора.Неудобна позиция на седене за същите.Като мотор нямам идея.
          По принцип трябва да може да седят трима за кратко,но тоя до шофьора трябва да е 1.40 да му е удобно заради скоростния лост.
          Седалките са прави и абе...дървени.
          Отзад бива на обем...като за малко над макси баничарка.
          Удобно за градски монтажи заради по-малките габарити и по-лесно паркиране.
          От мен толкова.
          Няма страшно в умирачката...
          Страшното е да си жив!...

Коментар

• Roninn
            Roninn коментира
            Редактиране на коментар
            Това кой модел

Oрела...

Коментар

Вариант> Toyota Proace City или Toyota Proace Verso- т.е. възможност като микробус или баничарка. Или е над бюджета?

Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Roninn
              Roninn коментира
              Редактиране на коментар
              Няма определен бюджет ,прилича на VW T5 като тип и обем.... трябва ми по голяма....пък и 5 коли в продавалника ....

• Asen Kushlev
              Asen Kushlev коментира
              Редактиране на коментар
              То това е толкова Тойота, колкото аз съм космонавт. Пускаш Пежо/ Ситроен/ Фиат и ще ти излезят сигурно 200 обяви на същата баница.

Т5 е говно от към обем.За монтажно търси баш с размерите на орела.Което хванеш най-читаво...ама къде ли ще го намериш...

Коментар

• KingofROAD
              KingofROAD коментира
              Редактиране на коментар
              Хммм, не се изказвай неподготвен.... Т5 спрямо баничарките е нено и земля...Ако трябва нещо повече има ЛТ, Ивеко, Спринтери....

Колега карам баничарки от 20 години всеки ден.
            В момента имам 5 буса и няколко баничарки под мой надзор във фирмата.
            Т5 може много да ти харесва като бус да се возиш...за тия дето работим с него...обема не става за размера и монтажно ползване,а и е безумно скъп.
            Тук не говорим за возене на палета или други неща,а за работен бус за монтажи.
            Той се ползва различно.Налага се да се паркира на места на които онези с големият обем не могат,а същевременно трябва и да събира разни работи дето баничарките не могат или заради височина или заради обем.
            Например имам Т5 във вариант сервизни т.е. с 2 места и товарно със рафтове отзад.Прилично за работилница за монтажи,но може да вози 2ма и отзад между рафтовете обема е ограничен.
            Имам вариант Т5 5 места плюс затворено товарно отзад.Обем за пътниците добре...отзад багажника е малък.
            Отделно трошат скорости баш тия заради милионите им километри и скоростната кутия тъй като е като на голф 3 размер,ама не става от него...не се намира никак.
            Ремонта...е нелицеприятен.А и на двете дето имаме им се наложи.
            Та мога да пиша и за баничарки и за бусове.
            Имаме и вито и боксери и ивекота имахме...
            Но пак казвам варианта на размер на виварото е най-удобен за градски монтажи от към обем и практичност.
            Не че ги харесвам разбира се.
            Аз затова и ползвам добло макси,но се возя сам и като ми трябват големи обеми има кой да ми докара каквото трябва със правилният за целта бус или камион.

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
              Колега карам баничарки от 20 години всеки ден.
              В момента имам 5 буса и няколко баничарки под мой надзор във фирмата.
              Т5 може много да ти харесва като бус да се возиш...за тия дето работим с него...обема не става за размера и монтажно ползване,а и е безумно скъп.
              Тук не говорим за возене на палета или други неща,а за работен бус за монтажи.
              Той се ползва различно.Налага се да се паркира на места на които онези с големият обем не могат,а същевременно трябва и да събира разни работи дето баничарките не могат или заради височина или заради обем.
              Например имам Т5 във вариант сервизни т.е. с 2 места и товарно със рафтове отзад.Прилично за работилница за монтажи,но може да вози 2ма и отзад между рафтовете обема е ограничен.
              Имам вариант Т5 5 места плюс затворено товарно отзад.Обем за пътниците добре...отзад багажника е малък.
              Отделно трошат скорости баш тия заради милионите им километри и скоростната кутия тъй като е като на голф 3 размер,ама не става от него...не се намира никак.
              Ремонта...е нелицеприятен.А и на двете дето имаме им се наложи.
              Та мога да пиша и за баничарки и за бусове.
              Имаме и вито и боксери и ивекота имахме...
              Но пак казвам варианта на размер на виварото е най-удобен за градски монтажи от към обем и практичност.
              Не че ги харесвам разбира се.
              Аз затова и ползвам добло макси,но се возя сам и като ми трябват големи обеми има кой да ми докара каквото трябва със правилният за целта бус или камион.
              Кое добло с кой мотор,нещо за тея дизели 1.3 милтиджет..2012-2016
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Нц.Аз имам бяла лястовица.2013 2.0дизел 135 коня макси база.Ама такова...или няма да намериш или ще е на...милион километра.
                Моето е на 750К с втори блок и продължава смело напред.Най-високото оборудване вътре там червено черен салон и табло.
                Навигация с уиндолс и гласови команди,че и липсва дисплейчето дето се закача отделно на таблото.
                Това остави.Има обаче и темпомат.Моят не бачка и не съм се мъчил да го подкарвам,но е чудесно,че го има.
                Отделно от това върви на безобразие.
                Не я заменям за нищо тъй като товари много,а си е лека кола.Има си и парктроник,климатик и ел.стъкла и огледала.
                Въобще всичко което търся аз в една кола.А да най-много ме радват камионските огледала.Супер са за паркиране.
                Не е грешно да вземеш такава за вашата работа ако се возите в екипи по двама.
                Само и добавете и багажник отгоре за по-дълги работи.

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
                  Нц.Аз имам бяла лястовица.2013 2.0дизел 135 коня макси база.Ама такова...или няма да намериш или ще е на...милион километра.
                  Моето е на 750К с втори блок и продължава смело напред.Най-високото оборудване вътре там червено черен салон и табло.
                  Навигация с уиндолс и гласови команди,че и липсва дисплейчето дето се закача отделно на таблото.
                  Това остави.Има обаче и темпомат.Моят не бачка и не съм се мъчил да го подкарвам,но е чудесно,че го има.
                  Отделно от това върви на безобразие.
                  Не я заменям за нищо тъй като товари много,а си е лека кола.Има си и парктроник,климатик и ел.стъкла и огледала.
                  Въобще всичко което търся аз в една кола.А да най-много ме радват камионските огледала.Супер са за паркиране.
                  Не е грешно да вземеш такава за вашата работа ако се возите в екипи по двама.
                  Само и добавете и багажник отгоре за по-дълги работи.
                  Има едно макси. което при проверка излиза на реални км.
                  Не че кола не може да бъде убита и за 2000 км...

https://www.autoscout24.it/annunci/f...9-d1aea775687a
                  Последно редактирано от u_bo; 28-02-24, 12:47. Причина: от шльокавица --> кирилица

Коментар

Днес пообиколих района и Карлово, Сопот....набелязах две....дукато 2018 г ...много добре отвън и вътре ,но асматик 115 коня....

Някой нещо за дукато 3 литра автомат ....по скоро питането е за автомата ....проблеми,болежки,надежност..3-ка дизел автоматик са около 2013 -2015 г ... вероятно заради тея еко норми,им свалят конете драстично...

Коментар

То мотор като има конете може и след това да дойдат.Просто са едни пари отгоре и малко доработка.
                      Ама като е 1.3...няма кой да му помогне.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X