Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на баничарка
Свий
X
-
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
-
Е, поне за 2-3 дена напред не могат ли да се планират нещата? То и аз съм като пръскачка из лозе, ама за обекти над 100км. си пишем служебно и хотел. Иначе повече от половината време минава само в търкаляне по път. А полезното време на обекта и без почивка, е малко....
-
Абе зависи от разстоянието, и най-вече от пътя. Ако е планински тип - Асеновград - Смолян, или Асеновград - Кърджали, е по-добре с преспиване. Разстоянието като километри не е много, но пътят е с много завои, и врътки. И за отиване/връщане се губи повече време, отколкото за работа на обекта....
-
-
Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеЛошото е че чисто новите,ги смилам още по бързоFord Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Аз себе си не мога да убедя,та.....
От 1999 г карам нови коли, някъде до към 2003 г кола направила 40000 км се връщаше в магазина и получавах нова.....постепенно във годините горната граница стигна 150000 км последната ми нова кола беше 2016 г Дачия докер.....минали са ми над 30 нови автомобила .......знам за какво става въпрос....имам много за и против.
-
Е то и новата не винаги е цветя и рози, но разликата е космическа. Интересно да чуя мотивите против.
-
-
Товарен на дори 5-6 години е на над 5-600000 км.Ще се поврежда много често, при пробег 100000 км/годишно.Ако се кара по 15000 км на година е друго - може да ти свърши работа като го закърпиш.Ако карах толкова много, бих купил нов бус.На Форд например гаранцията е 250000 км.Повечето проблеми ще почнат след 300000.Тия продаващи бусове на 130000 реални километра, и на 4-5 години са утрепани от каране, с върнат километраж, ама нямат много години.На мен ми предлагаха бус на 2 години и 400000 км, ама нещо не се навих
Коментар
-
Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнениеТоварен на дори 5-6 години е на над 5-600000 км.Ще се поврежда много често, при пробег 100000 км/годишно.Ако се кара по 15000 км на година е друго - може да ти свърши работа като го закърпиш.Ако карах толкова много, бих купил нов бус.На Форд например гаранцията е 250000 км.Повечето проблеми ще почнат след 300000.Тия продаващи бусове на 130000 реални километра, и на 4-5 години са утрепани от каране, с върнат километраж, ама нямат много години.На мен ми предлагаха бус на 2 години и 400000 км, ама нещо не се навихFord Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Отпред много тясно за високи хора.Неудобна позиция на седене за същите.Като мотор нямам идея.
По принцип трябва да може да седят трима за кратко,но тоя до шофьора трябва да е 1.40 да му е удобно заради скоростния лост.
Седалките са прави и абе...дървени.
Отзад бива на обем...като за малко над макси баничарка.
Удобно за градски монтажи заради по-малките габарити и по-лесно паркиране.
От мен толкова.Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Т5 е говно от към обем.За монтажно търси баш с размерите на орела.Което хванеш най-читаво...ама къде ли ще го намериш...Няма страшно в умирачката...
Коментар
-
Колега карам баничарки от 20 години всеки ден.
В момента имам 5 буса и няколко баничарки под мой надзор във фирмата.
Т5 може много да ти харесва като бус да се возиш...за тия дето работим с него...обема не става за размера и монтажно ползване,а и е безумно скъп.
Тук не говорим за возене на палета или други неща,а за работен бус за монтажи.
Той се ползва различно.Налага се да се паркира на места на които онези с големият обем не могат,а същевременно трябва и да събира разни работи дето баничарките не могат или заради височина или заради обем.
Например имам Т5 във вариант сервизни т.е. с 2 места и товарно със рафтове отзад.Прилично за работилница за монтажи,но може да вози 2ма и отзад между рафтовете обема е ограничен.
Имам вариант Т5 5 места плюс затворено товарно отзад.Обем за пътниците добре...отзад багажника е малък.
Отделно трошат скорости баш тия заради милионите им километри и скоростната кутия тъй като е като на голф 3 размер,ама не става от него...не се намира никак.
Ремонта...е нелицеприятен.А и на двете дето имаме им се наложи.
Та мога да пиша и за баничарки и за бусове.
Имаме и вито и боксери и ивекота имахме...
Но пак казвам варианта на размер на виварото е най-удобен за градски монтажи от към обем и практичност.
Не че ги харесвам разбира се.
Аз затова и ползвам добло макси,но се возя сам и като ми трябват големи обеми има кой да ми докара каквото трябва със правилният за целта бус или камион.Няма страшно в умирачката...
Коментар
-
Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнениеКолега карам баничарки от 20 години всеки ден.
В момента имам 5 буса и няколко баничарки под мой надзор във фирмата.
Т5 може много да ти харесва като бус да се возиш...за тия дето работим с него...обема не става за размера и монтажно ползване,а и е безумно скъп.
Тук не говорим за возене на палета или други неща,а за работен бус за монтажи.
Той се ползва различно.Налага се да се паркира на места на които онези с големият обем не могат,а същевременно трябва и да събира разни работи дето баничарките не могат или заради височина или заради обем.
Например имам Т5 във вариант сервизни т.е. с 2 места и товарно със рафтове отзад.Прилично за работилница за монтажи,но може да вози 2ма и отзад между рафтовете обема е ограничен.
Имам вариант Т5 5 места плюс затворено товарно отзад.Обем за пътниците добре...отзад багажника е малък.
Отделно трошат скорости баш тия заради милионите им километри и скоростната кутия тъй като е като на голф 3 размер,ама не става от него...не се намира никак.
Ремонта...е нелицеприятен.А и на двете дето имаме им се наложи.
Та мога да пиша и за баничарки и за бусове.
Имаме и вито и боксери и ивекота имахме...
Но пак казвам варианта на размер на виварото е най-удобен за градски монтажи от към обем и практичност.
Не че ги харесвам разбира се.
Аз затова и ползвам добло макси,но се возя сам и като ми трябват големи обеми има кой да ми докара каквото трябва със правилният за целта бус или камион.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Нц.Аз имам бяла лястовица.2013 2.0дизел 135 коня макси база.Ама такова...или няма да намериш или ще е на...милион километра.
Моето е на 750К с втори блок и продължава смело напред.Най-високото оборудване вътре там червено черен салон и табло.
Навигация с уиндолс и гласови команди,че и липсва дисплейчето дето се закача отделно на таблото.
Това остави.Има обаче и темпомат.Моят не бачка и не съм се мъчил да го подкарвам,но е чудесно,че го има.
Отделно от това върви на безобразие.
Не я заменям за нищо тъй като товари много,а си е лека кола.Има си и парктроник,климатик и ел.стъкла и огледала.
Въобще всичко което търся аз в една кола.А да най-много ме радват камионските огледала.Супер са за паркиране.
Не е грешно да вземеш такава за вашата работа ако се возите в екипи по двама.
Само и добавете и багажник отгоре за по-дълги работи.Няма страшно в умирачката...
Коментар
-
Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнениеНц.Аз имам бяла лястовица.2013 2.0дизел 135 коня макси база.Ама такова...или няма да намериш или ще е на...милион километра.
Моето е на 750К с втори блок и продължава смело напред.Най-високото оборудване вътре там червено черен салон и табло.
Навигация с уиндолс и гласови команди,че и липсва дисплейчето дето се закача отделно на таблото.
Това остави.Има обаче и темпомат.Моят не бачка и не съм се мъчил да го подкарвам,но е чудесно,че го има.
Отделно от това върви на безобразие.
Не я заменям за нищо тъй като товари много,а си е лека кола.Има си и парктроник,климатик и ел.стъкла и огледала.
Въобще всичко което търся аз в една кола.А да най-много ме радват камионските огледала.Супер са за паркиране.
Не е грешно да вземеш такава за вашата работа ако се возите в екипи по двама.
Само и добавете и багажник отгоре за по-дълги работи.
Не че кола не може да бъде убита и за 2000 км...
https://www.autoscout24.it/annunci/f...9-d1aea775687a
Коментар
-
Днес пообиколих района и Карлово, Сопот....набелязах две....дукато 2018 г ...много добре отвън и вътре ,но асматик 115 коня....
Някой нещо за дукато 3 литра автомат ....по скоро питането е за автомата ....проблеми,болежки,надежност..3-ка дизел автоматик са около 2013 -2015 г ... вероятно заради тея еко норми,им свалят конете драстично...
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар