До: Сравнения между два джипа и препоръки
А какво му е толкова хитрото? Това си е окачване като за кола, особено ако гледаш задната част на долния ресор. Това е късоходово окачване Долния носач на разни голфове, шкоди и т.н. е подобен. Като гледам захващането към купето не ми се вижда достатъчно здраво. Каот гледам, и амортисьора с пружината си е като на кола, че даже май се и върти като макферсон, заедно с гумите.
Усилен макферсон с горен носач е това. А въпросното возило е толкова далеч от джип, че си е направо обикновена 4x4 кола.
...в което няма лошо, щом ти харесва. Вкус другар няма. Просто е много, ама много далече от джип.
ПП: А сега гледм и че е с рейка. Още по-зле.
Фабията ми е на 40000 километра. Също нищо не съм сменял и регулирал, а и нея съм я калял, колкото са и възможностите. И кво? Да твърдя че е особено корава кола в джипарски форум ще е най-малкото неуместно.
Първоначално публикуван от ixeos
Преглед на мнение
Усилен макферсон с горен носач е това. А въпросното возило е толкова далеч от джип, че си е направо обикновена 4x4 кола.

...в което няма лошо, щом ти харесва. Вкус другар няма. Просто е много, ама много далече от джип.

ПП: А сега гледм и че е с рейка. Още по-зле.

Фабията ми е на 40000 километра. Също нищо не съм сменял и регулирал, а и нея съм я калял, колкото са и възможностите. И кво? Да твърдя че е особено корава кола в джипарски форум ще е най-малкото неуместно.

) но като че ли не разсъждавам вярно като чета постовете преди мен...
. Не малка тежест е и да си пазя задника от "камикадзетата" по улиците (имах и тая година сериозни неприятности)..
Коментар