Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сравнения между два джипа и препоръки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сравнения между два джипа и препоръки

С тия горните, ще ходиш на лов до селската кръчма на площада. После нагоре с Газките и Уазките.

Коментар

Аз на лов няма да ходя, баща ми и то до центъра на Мугла. От там си имат Уазки . Зора му е да се катери натварен с хора, щото Сивика му като го натвари и издъхва нагоре. уотевър.. Много ще съм ви благодарен ако ми дадете някакво инфо за тези двете, за да видя изобщо ше мога ли да си го позволя. И да питам те с по една "ръчка" ли са.

Иначе ми се иска Гранд Чероки ама ме наплашихте с разхода .

Коментар

разходът се преодолява с АГУ.

Коментар

Първоначално публикуван от kirilnaldjiev Преглед на мнение
          Аз на лов няма да ходя, баща ми и то до центъра на Мугла. От там си имат Уазки . Зора му е да се катери натварен с хора, щото Сивика му като го натвари и издъхва нагоре. уотевър.. Много ще съм ви благодарен ако ми дадете някакво инфо за тези двете, за да видя изобщо ше мога ли да си го позволя. И да питам те с по една "ръчка" ли са.

Иначе ми се иска Гранд Чероки ама ме наплашихте с разхода .
          С по една ръчка са. А дали ще катерят натоварени с много хора и багаж, не зависи от модела, а от двигателя. И двете ги има с различни кубатури, така че зависи и от това. За съжаление общо взето правилото е: по-мощен двигател - по-голям разход...
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Все пак някой има ли впечатление/инфо за тези двечките. нз с какви двигатели се намират.

Чероките с бензинов двигател (мислч, че 4 литра беше) колко харчи на газ горе долу ако имат впечатления?

Коментар

Ако ще е cr-v го търси след 99г,разхода е около10/100 комбинирано,а пък са 147кс.Ще кара през дупките пред у вас и до центъра на село,но за сериозни изпълнения неси помисляй.Един познат имаше такава хонда и при първото по сериоэно препятствие езкриви носача,но говоря за наистина сериозно препятствие.
              Успех.
              Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
              Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Благодаря на всички. Наистина съм нов във форума, не съм от 10 дни ами направо от днес. Но само днес съм влязъл над 10 пъти. Просто от ден два реших твърдо за джип поаднах тук и гледам оферти в Мобилето .

Мненията Ви стават все по-полезни за мен, за което съм безкрайно благодарен и от два три дни всяка вечер ме "грабва" нова кола. Чероките ме спечели с дизайн. сега гледам и хондички. Малко са дървенки като дизайн , нооо пък за сега вярвам безрвезрвно на всички във форума и колегата над мен е доста прав.

Като здравина на ходовата част как бихте ги подредили (препоръчали).

П.С.: От Пловдив съм, вкарах го в профила си.
                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=61473
                Отиди на таэи среща,може би ще се ориентираш към верния JeeP !!?
                Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Като гледам май търсите "Пълно щастие".
                  Ама такова няма да намерите и то за тези пари,купувай каквото харесаш пък после сменяй ако не е подходящ.
                  ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Днес пак се рових за обяви - Гранд Чероки с 2.5 двигател за 8к на прилични километри, 3.1 двигател масово има, но са по около 12к. Чак таква разлика в двигателите? 2.5 e dizelov де, ама чак пък таква разлика в цената заради това нещо? То за мен е по-добре с по-малък двигател. Някой може ли да ме светни за тънкостите в този момент.

Коментар

Днес пак се рових за обяви - Гранд Чероки с 2.5 двигател за 8к на прилични километри, 3.1 двигател масово има, но са по около 12к. Чак таква разлика в двигателите? 2.5 e dizelov де, ама чак пък таква разлика в цената заради това нещо? То за мен е по-добре с по-малък двигател. Някой може ли да ме светни за тънкостите в този момент.
                      Офтопик: разликата между Grand Cherokee с 2.5 и 3.1 (и двата са дизелови между другото) не е само в двигателя. СИЛНО ти препоръчвам да почетеш ПОНЕ 1 МЕСЕЦ в съответните подфоруми за конкретните модификации, които си избрал и/или са ти по джоба.

За да не изглеждам голословен си отговори на въпроса с каква раздатка се окомплектова 2.5 (само един вид е ) на гранда и с каква се окомплектова 3.1. Докато не си отговориш на този въпрос и на това за къв чеп те интересува раздатката не мисля, че има смисъл да си купуваш джипка.

Поздрави и успех с избора.

Коментар

Карам CR-V ОТ 3 години и съм много ама много доволен. Минавал съм през 55 см. неотъпкан сняг карам отвреме на време и по горички представя се учудващо добре. Отпред е на двойни носачи и то ляти а не от ламарина. Гумите изглеждат малки, но возиятя си заслужава. Моят съвет е качи се на няколко от моделите на които си се спрял, и тогава избирай.
                        Honda CR-V I 2000 г.
                        0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Отпред е на двойни носачи и то ляти а не от ламарина
                          Как имаш предвид с това "двойни носачи"? Какви са единичните? И на кои коли носачите са от ламарина?
                          Vitara 2.0 V6
                          Honda CRV (Gen 1)
                          Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                          ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
                            Как имаш предвид с това "двойни носачи"? Какви са единичните? И на кои коли носачите са от ламарина?
                            2 А рамена. Като на жигула.

А между другото това че са ляти няма никаква връзка със здравината.

Това са си джиповидни коли. SKODA Octavia scout е със същата проходимост.

Потърси, пробвай, покарай, макар и малко. Така ще разбереш кое е твоето возило.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Потърси, пробвай, покарай, макар и малко. Така ще разбереш кое е твоето возило.
                              Москвич
                              даже е ретро вече плюс проходимостта е по-добра от тази на повечето паркетници
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                2 А рамена. Като на жигула.

Ами ето окачването на ЦР-В първа генерация. За мен най-хитрото е часта противодействащата почти фронтално на сблъсъците с дупки. Аз на предното окачване реглаж не съм правил 50000 км. Даже като сменям гумите летни <-> зимни, не я нося на реглаж и пак ги износва правилно.
                                Vitara 2.0 V6
                                Honda CRV (Gen 1)
                                Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                                ВАЗ 2131

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X