ровера няма ЛСД отзад и вероятно е с онази гадната раздатка на борг уорнър, която няма блокаж. а гумите според мен са същите като размер и подобни по шарка и двете коли бяха с гуми за кал
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кво не им харесвате на паркетниците.
Свий
X
-
Гранда ако е с LSD те задължително са два. Дана 30 с вари лок отпред и дана 44 с хидра лок отзад. Комплектацията се води куадра драив.Първоначално публикуван от go go goровера няма ЛСД отзад и вероятно е с онази гадната раздатка на борг уорнър, която няма блокаж. а гумите според мен са същите като размер и подобни по шарка и двете коли бяха с гуми за кал
Коментар
-
Това не е LSD а си е истински пълноценен 100% блокаж, така че не е "лимитед слип" а си е баш автомобил с три 100% автоматични блокировкиПървоначално публикуван от kinexГранда ако е с LSD те задължително са два. Дана 30 с вари лок отпред и дана 44 с хидра лок отзад. Комплектацията се води куадра драив.Първоначално публикуван от go go goровера няма ЛСД отзад и вероятно е с онази гадната раздатка на борг уорнър, която няма блокаж. а гумите според мен са същите като размер и подобни по шарка и двете коли бяха с гуми за кал
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Да, маслото е същото, ама принципа на работа е различен. При LSD-то имаш предварително натягане на комплект фрикциони с пружина например - нещо като постоянен полусъединител. Когато се кара направо двете полуоски се въртят с еднаква скорост и нещата са в покой едни спрямо други. Обаче когато едното колело боксува триенето между тях увлича другата полуоска и прехвърля част от въртящия момент към другото колело. При геродисковия диф обаче нещата са различни. В свободно състояние дисковете изобщо не се допират и са свободни. Към тях вместо пружина има хидравличен цилиндър свързан към хидравлична помпа, роторът на която се задвижва от едната полоста, а статора от другата. При равни скорости на двете помпата не помпи и не дава налягане на цилиндъра, при изоставане или забързване на едната полоска обаче помпата се развърта и чрец цилиндърчето притиска фрикционните пакети с различна степен на зацепване, а ако разликата е много голяма се стискат до 100% блокиране, което никой LSD не може да постигне.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Много далече тва САЩдамммм, от САЩ Laughing
Някаде по близко че нещо на мога да се справя с това упражнение.
А Дима нашите диферинциали са еднакви. Смятам да ги изкормя и да им сложа вътре ВариЛок. Полуоските също трябва да се сменят.
Коментар
-
Да, мостовете са еднакви, само дето аз отзад май съм с Крайслер 8.25...
Иначе може да се сложи Вари лок, но има ли смисъл? Той ще е по-износен на старо, пък за близки пари може да си намериш някое ARB което ще работи много по-дървено (щото ще има само две положения - блок и разблок.) ама поне ще е надеждно. Иначе ако ми подарят и на мен 2 чисто нови геродискови дифа ще съм доволен, ама на старо - не, мерси...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ами да, от няколко места. Най-добре от администратора на сайта - г-н Венцислав Петров.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
А ти какви сложи на Вранглера ?Първоначално публикуван от go go goслагането на АРБ блокаж на мостове от типа дана е доста изнервящо мероприятие, трябва добър механик и най - гадното е че болтовете които държат короната за диференциала задължително се сменят, те са 12, а единия струва 10 лв
RB Patrol Team
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар