Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кво не им харесвате на паркетниците.
Свий
X
-
хахаха...да ти кажа много познато...
Апропо, забелязах че мекото окачване на Гранда позволява да не се губи сцеплението при сравнително бързо движение по неравен терен, и по този начин преодолява препятствия на които други машини спират, защото просто минават по-бавно от там. Не знам дали е предимство или недостатък, но на мен ми помага за сега.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
сега Дима е пуснал в гащите
ако забелязахте обаче проблема на другите джипки в повечето случай беше че или връщаха газта или не даваха достатъчно, иначе спор няма черокитата са бесни много як звук имат моторите им.... Дима какви са им двигателите 7.6, 8.2 или по-големи ;-)no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanaticсега Дима е пуснал в гащите
ако забелязахте обаче проблема на другите джипки в повечето случай беше че или връщаха газта или не даваха достатъчно, иначе спор няма черокитата са бесни много як звук имат моторите им.... Дима какви са им двигателите 7.6, 8.2 или по-големи ;-)
Иначе точно това имах впредвид - окачването позволява да не връщаш газта, там където с друга машина излиташ от седалката вече и е много трудно (да не говорим за страшно) да продължиш с такава скорост.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Асен ВасилевОсвен окачването, според мен играят роля и килограмите! Естествено, в някои ситуации, това може да ти помогне, а в други да се окопаш до шията!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinexПървоначално публикуван от Асен ВасилевОсвен окачването, според мен играят роля и килограмите! Естествено, в някои ситуации, това може да ти помогне, а в други да се окопаш до шията!
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
На старите като моя ZJ са 4.0, 5.2 и 5.9 а на по-новия WJ са 4.0 и 4.7 в два варианта различаващи се по степен на форсиране.
Между другото според Auto & Fuoristrada точно твойта кола тежи 1780кг. без газовата уредба.
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от kinexНа старите като моя ZJ са 4.0, 5.2 и 5.9 а на по-новия WJ са 4.0 и 4.7 в два варианта различаващи се по степен на форсиране.
Между другото според Auto & Fuoristrada точно твойта кола тежи 1780кг. без газовата уредба.
А тия нафтовите не ги споменах, защото те само дето са икономически издържани, но като звук забрави...никакво величие няма в работата на дизелова ярмомелка...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
вие си правите майтап ама гранд черокито си е доста проходим автомобил и ако се кара правилно е по - добър от роверите, както се видя на видеото.
има си як двигател, блокаж на раздатката, ЛСД отзад, трябват само едни прилични гуми и спирате да се смеетеdrive alive
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар