Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кво не им харесвате на паркетниците.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ровера няма ЛСД отзад и вероятно е с онази гадната раздатка на борг уорнър, която няма блокаж. а гумите според мен са същите като размер и подобни по шарка и двете коли бяха с гуми за кал
    drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
      ровера няма ЛСД отзад и вероятно е с онази гадната раздатка на борг уорнър, която няма блокаж. а гумите според мен са същите като размер и подобни по шарка и двете коли бяха с гуми за кал
      Гранда ако е с LSD те задължително са два. Дана 30 с вари лок отпред и дана 44 с хидра лок отзад. Комплектацията се води куадра драив.

Коментар

Хм ,рекламите продалжават.Да не снимахте вие тоя клип,а?
        B+

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
          Гранда ако е с LSD те задължително са два. Дана 30 с вари лок отпред и дана 44 с хидра лок отзад. Комплектацията се води куадра драив.
          Това не е LSD а си е истински пълноценен 100% блокаж, така че не е "лимитед слип" а си е баш автомобил с три 100% автоматични блокировки
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

На дифа има едни ламаринки между болтовете на капака на които пише USE LIMITED SLIP DIFF LUBE ONLY. Между другото някои знае ли от каде може да се купят втора употреба.

Коментар

Да, маслото е същото, ама принципа на работа е различен. При LSD-то имаш предварително натягане на комплект фрикциони с пружина например - нещо като постоянен полусъединител. Когато се кара направо двете полуоски се въртят с еднаква скорост и нещата са в покой едни спрямо други. Обаче когато едното колело боксува триенето между тях увлича другата полуоска и прехвърля част от въртящия момент към другото колело. При геродисковия диф обаче нещата са различни. В свободно състояние дисковете изобщо не се допират и са свободни. Към тях вместо пружина има хидравличен цилиндър свързан към хидравлична помпа, роторът на която се задвижва от едната полоста, а статора от другата. При равни скорости на двете помпата не помпи и не дава налягане на цилиндъра, при изоставане или забързване на едната полоска обаче помпата се развърта и чрец цилиндърчето притиска фрикционните пакети с различна степен на зацепване, а ако разликата е много голяма се стискат до 100% блокиране, което никой LSD не може да постигне.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                На дифа има едни ламаринки между болтовете на капака на които пише USE LIMITED SLIP DIFF LUBE ONLY. Между другото някои знае ли от каде може да се купят втора употреба.
                дамммм, от САЩ
                drive alive

Коментар

дамммм, от САЩ Laughing
                  Много далече тва САЩ Някаде по близко че нещо на мога да се справя с това упражнение.
                  А Дима нашите диферинциали са еднакви. Смятам да ги изкормя и да им сложа вътре ВариЛок. Полуоските също трябва да се сменят.

Коментар

Да, мостовете са еднакви, само дето аз отзад май съм с Крайслер 8.25...
                    Иначе може да се сложи Вари лок, но има ли смисъл? Той ще е по-износен на старо, пък за близки пари може да си намериш някое ARB което ще работи много по-дървено (щото ще има само две положения - блок и разблок.) ама поне ще е надеждно. Иначе ако ми подарят и на мен 2 чисто нови геродискови дифа ще съм доволен, ама на старо - не, мерси...

Коментар

Аз ако намеря ще се метна в приключение. Мисля че 2000лв ще ми стигнат. А ARB знаеш ли от каде може да се вземе.

Коментар

Ами да, от няколко места. Най-добре от администратора на сайта - г-н Венцислав Петров.

Коментар

слагането на АРБ блокаж на мостове от типа дана е доста изнервящо мероприятие, трябва добър механик и най - гадното е че болтовете които държат короната за диференциала задължително се сменят, те са 12, а единия струва 10 лв
                          drive alive

Коментар

слагането на АРБ блокаж на мостове от типа дана е доста изнервящо мероприятие, трябва добър механик и най - гадното е че болтовете които държат короната за диференциала задължително се сменят, те са 12, а единия струва 10 лв
                            А ти какви сложи на Вранглера ?
                            RB Patrol Team

Коментар

АРБ
                              drive alive

Коментар

Ето още един "паркетник"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X