ето го и иниверсалиния съдеход една конска сила
ходи навсякъде и харчи 5 кг трева на ден
версии "Хънтър" , а сега "Патриот" ето тук можем да срванявамо "обективно" всички + и -
, тук някои говорят за ОффРоуд-а с голяма буква, за мен това няма смисъл тъй като аз си правя разходки 2/3-ти от които е асфалтов път - следва 1/3 някакъв черен път или поне следи от него и може би някъде някое по-така препятствие, търся "лукс", удобство и поведение от колата както на пътя така и извън него, като включа и цената ... "Патриота" остава пак сам в класа си
почти два пъти по евтин от Дефендър-а и за мен по-удобен
При положение, че цената определя класа, в този клас са разните китайски, индийски, бразилски и пр. 4х4. Патриот ще се яви лидер в него
Колкото до цената на Дифендър и частите му "по света и у нас", Яро беше достатъчно красноречив
Този клас го дефинира ти, като постанови за основен критерий ЦЕНАТА
Този клас го дефинира ти, като постанови за основен критерий ЦЕНАТА
просто не се разбираме
)....
Реалните условия са това. Значи автомобилът трябва да им съответства, а не да стои, да лапа пари, а отговорните другари да обикалят наоколо и да плачат "ама то ако не беше това ...". И онова да не беше - все тая, обективно средата на съществуване е такава.
) И днешното ми отношение към УАЗа е постигнато трудно, но на базата на чисто технически съображения. Добре, и технико-икономически. Значи - честно. А отношението ми към руските другари се промени по-лесно и от други съображения. Обаче това е ария от друга опера.
, а на мен писането не ми се отдава много, много
. Съжалявам ако нещо съм недоразбрал или изопачил, цитирах избрани моменти само за пригледност и спестяване на място. А естествено е в културен форум да си пишем "като възрастни".
) и мнооооого пространство, остава само климатика
. Естествено цената си има и отражение върху качеството
, но за сега съм доволен
може би...?
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар