Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за купуване на фронтера от дупница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Помощ за купуване на фронтера от дупница

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
    Ще се постарая да е в рамките на добрия тон,написал съм на около 4 съобщения че става въпрос за фронтера...
    Аз мога да чета. Сам казваш че Фронтерите които си пробвал са били без централно. Тоест централното се предлага като екстра. Няма как някой да знае Фронтерата която евентуално ще закупиш с какви екстри ще бъде.
    С леко ироничния си тон се опитвам да ти обърна внимание да не гледаш 10г. кола какви екстри има, а други работи.

Коментар

С извнения за офтопика, но темата започна да придобива леко комичен характер в латино стил.

Коментар

рискуваш доброто отношение на колегите да се стопи............

Коментар

Колега, щом толкова държиш на него, централното заедно с монтажа излиза под 200 лева. Дори и да са малко повече, едва ли има особено значение. Така или иначе ако вземеш "нов внос....", ще слагаш аларма, заедно с нея ще ти сложат и централно ако няма. Търси читав автомобил, не купуваш централно или климатик.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Темата вече наистина взе да се изтърква...решението - тръгващ по Горубляне, Дупница и ровиш в мобилето....А т'ва,че на Горубляне и Дупница няма читави коли си е пълна глупост...купил съм не една и две така, че имам представа, просто трябва да гледаш внимателно и да не се вглеждаш в някви дребни забележки...Да речем аз всичките коли който ги съм купувал от гореупоменатите места винаги съм гледал да е максимално мръсна отвън и да е по прясно свалена от автовоза, а външните забелжки пък изобщо не са ме интересували(е гледаш да не е имала някви сериозни удари, ама и кола 2 ръка без удар няма)....Успех в търсенето!
            Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
              рискуваш доброто отношение на колегите да се стопи............

Аз ли ????!? добре, щом ако за питане се стапя доброто отношение извинете ме ако съм обидил някой
              Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
              feikot@abv.bg
              Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Здравейте колеги, аз със моите въпроси и проблеми нямам спиране.Сега ми попадна един екземпляр който ме замисли за Фронтерата,понаучих повечето неща за нея и за английските Роувъри, но искам да попитам ( да не пускам друга тема тук ) Има ли нещо с което да превъзхожва Ленд роувър Рейндж роувър
                feikot@abv.bg
                Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Здравейте колеги, аз със моите въпроси и проблеми нямам спиране.Сега ми попадна един екземпляр който ме замисли за Фронтерата,понаучих повечето неща за нея и за английските Роувъри, но искам да попитам ( да не пускам друга тема тук ) Има ли нещо с което да превъзхожва Ленд роувър Рейндж роувър
                  Да, цена на резервни части и консумативи, подръжка и ремонтопригодност. Което за мен е достатъчен фактор.
                  no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                    Да, цена на резервни части и консумативи, подръжка и ремонтопригодност. Което за мен е достатъчен фактор.
                    То и аз не съм си задал правилно въпроса,че за това и не разбрах, кой-кой превъзхожда,но като излезя от това че караш фронтера сигурно казваш че тя превъзхожда английското возило.
                    feikot@abv.bg
                    Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

То и аз не съм си задал правилно въпроса,че за това и не разбрах, кой-кой превъзхожда,но като излезя от това че караш фронтера сигурно казваш че тя превъзхожда английското возило.
                      Aко ще и луноход да карам, винаги се старая да съм максимално обективен. Фронтерата има няколко предимства и те са: цената на придобиване, цената на подръжката, частите и на труда. Другото са минуси.
                      Последно редактирано от fanatic; 05-12-08, 15:07.
                      no signature no problems

Коментар

Aко ще и луноход да карам, винаги се старая да съм максимално обективен. Фронтерата има едно предимство и то е цената на придобиване, цената на подръжката, частите и на труда. Другото са минуси.
                        Малко ли е
                        feikot@abv.bg
                        Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Малко ли е
                          Аз не искам Рейндж Роувър ти искаш. Ти кажи малко ли е.
                          no signature no problems

Коментар

Аз не искам Рейндж Роувър ти искаш. Ти кажи малко ли е.
                            Принципно искам фронтера,просто питах,защото е за даже малко по малко пари... мерси за отговора
                            feikot@abv.bg
                            Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Aко ще и луноход да карам, винаги се старая да съм максимално обективен. Фронтерата има няколко предимства и те са: цената на придобиване, цената на подръжката, частите и на труда. Другото са минуси.
                              Леле, едвам се стърпех да не ти дам червен картон .... На теб ли да обяснявам за качествата на Фронтерата и за това, че други дават луди пари да постигнат това, което тя си има заводски. А на колегата само ще спомена, че най-честите "пациенти" в сервиза за ремонт на ходова част са ЛР. Наистина цените за разни дреболии, като втулки и тем подобни са прилични, но я потърси кормилна кутия или нещо друго по-значително .... Не искам да кажа, че ЛР/РР са лоши машини, но мисля, че евтиното може да ти излезе доста солено.
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                                Леле, едвам се стърпех да не ти дам червен картон .... На теб ли да обяснявам за качествата на Фронтерата и за това, че други дават луди пари да постигнат това, което тя си има заводски. А на колегата само ще спомена, че най-честите "пациенти" в сервиза за ремонт на ходова част са ЛР. Наистина цените за разни дреболии, като втулки и тем подобни са прилични, но я потърси кормилна кутия или нещо друго по-значително .... Не искам да кажа, че ЛР/РР са лоши машини, но мисля, че евтиното може да ти излезе доста солено.
                                какво говориш, на брат ми на Гранда направихме 3.5" лифт за да вкара 31" където при мен са сложени без никакъв лифт. Ама това е друг въпрос.
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X