Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за купуване на фронтера от дупница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помощ за купуване на фронтера от дупница

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
    ...Покарах я, и пича каза че няма проблем да се кара 4х4 по асфалта,пуснах го но не усетих някаква промяна,бързи бавни-работят, никакво тракане и почукване
    Tи го питай пича от колко време я кара, и колко време я е карал на асфалт на 4х4 защото ако е повече от 3 пъти си търси друга фронтера.
    Първоначално публикуван от feikot

и дали поставянето на климатика е трудоемка и сложна работа
    Да до толкова, че парите нервите и евентуалните последващи проблеми не си заслужават.
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение

Да до толкова, че парите нервите и евентуалните последващи проблеми не си заслужават.
      Ама без климатик не е добре...., той ми вика, ами те в шотландия август месец е 25 градуса за какво му е клима, така е и за това ще свалям цената но все пак мисля да се монтира,не може така то.Айде след около 3 часа отивам да видим дали ще правим сделката...
      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
      feikot@abv.bg
      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Ама без климатик не е добре...., той ми вика, ами те в шотландия август месец е 25 градуса за какво му е клима, така е и за това ще свалям цената но все пак мисля да се монтира,не може така то.Айде след около 3 часа отивам да видим дали ще правим сделката...
        Монтажа на климатик с частите ( които трабва да са за конкретния модел ) ще излезе не по-малко от 1500 лв. ( в най-добрия случай )
        no signature no problems

Коментар

Така,реших да не започвам нова тема,да не трупам само а да използвам тази,днес се срещнахме със този с английската всичко по план,и като дойде време на за цената и той се изметна,ние говорихме за 9500 и той като взе да е праска,аз за по малко от 10 няма да я дам...- да ви кажа какво и имаше- копчето което насочва потока въздух не му бяха закачени жилата,както и другите там,освен това за силата на въздуха,клатеше се цялата кора на таблото като мине през дупка,имаше ръжда избила както и някои козметични проблеми, няма климатик,панела с копчетата за ел.стъклата от дясно,отопляваше се само дясното огледало,дясната врата сигнализира като се отвори за забравени фарове ( не много важно) и чистачките че са на обратно. При това положение ум казахме повече от 9 няма как да дадем, той като опарен-не забравете, няма да я дам, и си тръгна представяте ли си, ние с парите ония се праска нещо.И на това отгоре взе да обяснява като я карахме пак да не сме форсирали двигателя че не било добре-до 1800 да сме я карали,е добре де как да разбера аз дали работи тоя двигател, турби и всичко около него...Както и да е, но чашата преля когато при въпроса защо задните две гуми са различни от предните, както и сами по себе си, тоя пич вика- хахха няма проблем бе аз така я взех от шотландия,тя така е карана и преди, и просто отпадна.... Тъй като баща ми беше дошъл от Казанлък, с негов колега,решихме да отидем и до Горубляне, пообикаляхме спряхме се на една Фронтера А с 2.5 дизел,дълга база, много трудно запали и едни пушилеци бяха от зад,ония взе да се обяснява че нямала много нафта и за това тръдно запалила,после като запали хубав звук на двигателя и изобщо не помръдваше,него го оставихме за резерва,отидохме по навътре и там в една къща в която има повече джипки-гледам моята кола-Фронтера Б дълга,дизел,сив металик,4 едмнакви перфектни гуми, вътре запазено, и само като чукнах ключа запали е оказа се4 че е палена преди 30 мин но както и да е,та с нея се заехме по сериозно каране оглеждане и от 11 350 свали на 10 ,не я бяхме карали докато се уговаряхме за парите,и баща ми и колегата му тъкмо се разправят за документите, и аз казвам- добре де, дай да направим едно кръгче да видим 4х4 , бързи бавни,дали трака нещо дали са наред... тръгна покарахме но светна лампата чек енджин , като поускори и загасне, но като падне скоростта и тя светне,на връщане по цариградско,колегата на татко я покара,ами тя няма никакъв ряз,нито залепя турбо нито нищо,иначе другото- перфектна наистина без забележка-с прагчета запазен салона вътре, абе чудна,само дето парното беше слабичко,ама то това след малко и викаме не ще я закараме на диагностика на двг да видим тоя чек от къде излиза и се скрива,и докато това го мислихме джамбаза ( много разбран човек между другото ) вика- ААаа аз го оправих това бе, едно маркуче се нацъфкало на вакуумния клапан и беше паднало сега го сложих и няма проблем.... Ама аз не- на диагностика,и като тртгнахме към диагностиката- пак светна хахаха, джамбаза се почуди вика, а е сега го оправих кво стана отидохме, имаше грешки натрупани- махна ги,загаси я и пак запали- и една единствена грешка даваше- грешка в помпата и инжекторите повтори,потрети,почетвърти, и пак само това.Джамбаза вика ами не знам казвам Ви че това не е проблем за мен- как да не е проблем бе ,и тръгнахме,така си останахме без фронтера.А този колега на татко,е завършил автомобили и кари в техническия ( сега официален представител на Вюрт ) и леко си има на представа от двг и там тия карантии, и ми разказа че помпата която трябва да нагнети -вътер в нея имало буталце което нагнетява и разстоянието около него трябва да е до 2 микрона ( на БОШ) като е по голямои при ниски обороти нафтата има време да се стече около оста да падне в картера на помпата и да се върне пак за да се нагнети-оправяло се като се подаде по голямо количество нафта и това което остава след изтичането е достатъчно за да работи двг,но при по високи обороти-съответно и повече гориво се пуска и помпата по бързо работи и няма време да се стече горивото надолу към картерчето,и за това отзад пуши и мята сажди-защото е повече гориво от нужното,а като е екотек двг,се връщат изгорелите газове за повторно изгаряне, там на тия въпросните вакуумни клапанчета ако се натрупат сажди и почват да правят тия магарии.И пича от сервиза каза че поленовия филтър трябвало да се смени за това се запотявали стъклата...И така колеги и съфорумници, работата се оказа доста по сериозна от изглеждащата...Но дано да е за добро
          feikot@abv.bg
          Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Така се трупа опит. Око да види, ръка да пипне.
            Дерзай и не бързай. Времето е пред теб, но знай, че не е бзкрайно.
            Успех!

Коментар

Мерси,ама да ти кажа,този хич не излезе надежден, при който ходихме с теб...ааа той само дето на бой не скочи
              feikot@abv.bg
              Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Лошо е това, но това предполага, че е имало скрити проблеми. Дано да е за добро.
                И друго да ти кажа. Евтиното в повечето случаи излиза по-скъпо.
                П.С. Казах ти с какво съм тръгнал OFFROAD.
                Последно редактирано от Пенчо; 26-11-08, 21:55. Причина: добавка

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  Дано да е за добро.
                  И аз с това се успокоявам , а иначе бирата си остава , или то с това време май по добре ще е да е вино
                  feikot@abv.bg
                  Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Може всичко. Никого не сме върнали! Но само след като си доволен.

Коментар

Абе аз ся се сещам, че тука до моя блок се размотава една зелена фронтера А 2.5 дизел с всички шукарии, изглежда читава, а и се продава, мога да видя телефона и да я разгледаме....
                      Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
                        Абе аз ся се сещам, че тука до моя блок се размотава една зелена фронтера А 2.5 дизел с всички шукарии, изглежда читава, а и се продава, мога да видя телефона и да я разгледаме....
                        Да де , то ако става въпрос за А,има една в Казанлък,наистинаперфектна и с нови гуми,и вътре добре изглеждаща,но аз съм се засилил към Б http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...=0&f18=1&f19=0
                        по ми харесва тая пущина,по вид има,защото освен за офроуд мисля да се завъртя и на по някоя екскурзия,а А фронтерата нещо малко дървена ми се вижда... ама стифлър, какво направи със турбото
                        feikot@abv.bg
                        Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Ti книга ще напишеш бре.Иде ти от вътре.Радвам се поне ,че не се мяткаш сляпо на дървени коли,а мисълта надделява.Като правиш огледи в щата ню Горубшън,ти оставих телефон на наш колега от форума търговец.Той е прекупвач,купува колите от закъсали търговци.Неговите возила в Горубляне са със българсото знаменце очкичени и са най-много на пазара.В тази връзка знае състоянието на всички коли ,коя от колко време стои,история на докарването и, движението на цената и,кусурите и и всичко.Най-важното е ,че няма да излъже ако го питаш.
                          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                            Ti книга ще напишеш бре.Иде ти от вътре.Радвам се поне ,че не се мяткаш сляпо на дървени коли,а мисълта надделява.Като правиш огледи в щата ню Горубшън,ти оставих телефон на наш колега от форума търговец.Той е прекупвач,купува колите от закъсали търговци.Неговите возила в Горубляне са със българсото знаменце очкичени и са най-много на пазара.В тази връзка знае състоянието на всички коли ,коя от колко време стои,история на докарването и, движението на цената и,кусурите и и всичко.Най-важното е ,че няма да излъже ако го питаш.
                            Ама сигурно и цената е не българска а като ти е добър приятел, не можем ли да направим нещо по така по съфорумски ,да удариш едно рамо
                            feikot@abv.bg
                            Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Аз като те слушам се плаша. Ем по нова, ем по не карана, ем и ефтина.
                              Ами няма такова животно! Имай в предвид че колко е по нов модел, по сложна и по скъпа за подръжка, и по не става за ОФ.
                              Гледай състоянието, не годината! И ако трябва дай повечко пари!

Коментар

Да де , то ако става въпрос за А,има една в Казанлък,наистинаперфектна и с нови гуми,и вътре добре изглеждаща,но аз съм се засилил към Б http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...=0&f18=1&f19=0
                                по ми харесва тая пущина,по вид има,защото освен за офроуд мисля да се завъртя и на по някоя екскурзия,а А фронтерата нещо малко дървена ми се вижда... ама стифлър, какво направи със турбото
                                Още чакам проклетия клапан...надявам се днес да го сложим....
                                Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X