Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за купуване на фронтера от дупница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помощ за купуване на фронтера от дупница

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
    Средния над 9.8 никога не ми е минавал....т'ва и по борд и по сметки(пълно празно)...Ако т'ва за джип е много.....
    Ехеее и борд ли има фронтерата.... лелеле, и къде дава информацията- на дисплейчето което е около радиото ли ?
    Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
    feikot@abv.bg
    Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
      Ехеее и борд ли има фронтерата.... лелеле, и къде дава информацията- на дисплейчето което е около радиото ли ?
      Ако си купиш със бордови даааа.....Иначе там му е дисплея, а управление е на лоста за чистачките - 2 малки копченцааа...
      Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Първоначално публикуван от mistral Преглед на мнение
        Не мисли че дизеловият джип харчи малко.
        Категоричен съм в мнението си че дизеловия джип харчи по-малко от бензиновия си събрат.Моят 2.5 ТДС при 90 км/ч. харчи с гуми оригинални 7,2/100.Про 90 км/ч. с гуми 265/75/16 дава разход 8/100.При скорост 120 км/ч.с агресивните гуми гори 9/100.А сега ми разказвай че не гори малко.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Не искам да кажа, че дизела харчи повече от бензина.
          А и на бензина винаги може да се сложи газ. И тогава обърнато в пари става друго.
          Май аз съм единствения, на който колите му харчат над 12-13л в града
          Последно редактирано от mistral; 23-11-08, 15:12.

Коментар

Говорим за различни неща. Аз си имам кола за в града (Пасат 1.6 Tdi) -разход около 6/100 нафта и 4x4 за гората (KIA 2.0 TDI) ,но там за разход на 100км. не можем да говорим, но пък се справя повече от добре.
            P.S. Не съм състезател. Просто искам да си опъна палатката там, където други не могат.
            Последно редактирано от Пенчо; 23-11-08, 15:30. Причина: допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от mistral Преглед на мнение
              Не искам да кажа, че дизела харчи повече от бензина.
              А и на бензина винаги може да се сложи газ. И тогава обърнато в пари става друго.
              Май аз съм единствения, на който колите му харчат над 12-13л в града

Ама проблеми от вида на- не пали,свещи да се сменят, кабели да се семнят, и т.н. се забравят, нафтицата и чипа и вдига настроението много,и до колкото си спомям имаше една песен на продиджи- Power of diesel, харесва ми нафтата заради това че на ниски обороти има голям въртящ момент
              feikot@abv.bg
              Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Абе важното е ти да се кефиш - иначе мнения хиляди
                Сори за спама

Коментар

Интрига да има
                  feikot@abv.bg
                  Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Това е точно така. Някой да е виждал локомотив, TIR или кораб на бензин?( или газ). Не говоря за параходи, там е кюмюр.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                      Това е точно така. Някой да е виждал локомотив, TIR или кораб на бензин?( или газ). Не говоря за параходи, там е кюмюр.
                      Ами ти ТИР. Кораб, или джип караш?
                      Не се излагайте с тия нафтовози, като искате въртящ момент и да пали при минус 30 много години наред си земете 5.2 или нещо подобно
                      Мене лично ме кара на повръщане от миризмата на нафта.

П.С. Оспамихме темата, нека някой колега се намеси с метлата.
                      no signature no problems

Коментар

Колега feikot писах и в другата тема, ще напиша и в тази. Остави си поне 2000 лв резерв след покупката на джипа, ако не вярваш питай Sineto. Ходи ли да гледаш фронтерата в Сливен, stef bmw е доста наясно с фронтерите и ще ти помогне доста с евентуален оглед.

Коментар

koi4a не съм ходил в сливен, утре ще гледам една тук в сф английска но с обърнат волан,на много привлекателна цена,само за оглед говорим,а ако ми хареса може и да я взема все пак + тези 2000 ще ми излезе колкото дупнишката,а тази се надявам да е с английско поддържане,ако не ми хареса, ще се засилвам към града на лечкофф
                          feikot@abv.bg
                          Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
                            koi4a не съм ходил в сливен, утре ще гледам една тук в сф английска но с обърнат волан,на много привлекателна цена,само за оглед говорим,а ако ми хареса може и да я взема все пак + тези 2000 ще ми излезе колкото дупнишката,а тази се надявам да е с английско поддържане,ако не ми хареса, ще се засилвам към града на лечкофф
                            Така и така си в София,обади се наш съфорумник Андрей-0888526854 от името на Петър Атанасов-адвоката.Много сме близки и няма да си позволи лукса да скрие недостатъци на Фронтерата,която продава.Може да ти помогне в огледите на други коли в Горубляне.
                            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.

Коментар

Добър вечер, съфорумници,първо искам да благодаря на съфорумника ни Пенчо, за оказаната помощ днес при огледа на фронтерката,да вВи разкажа. Огледахме я на външен вид (Пенчо специално за двигателя) че аз хич не знам за какво става въпрос, не стига че дизел ами и джипов.... както и да е.Покарах я, и пича каза че няма проблем да се кара 4х4 по асфалта,пуснах го но не усетих някаква промяна,бързи бавни-работят, никакво тракане и почукване.Както и возията,нарочно през дупките-нищо.Притесненията ми- Пенчо не каза че има проблем,вярвам му но пак да попитам- турбото не го чух да фучи,и дали поставянето на климатика е трудоемка и сложна работа
                              feikot@abv.bg
                              Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Ако на 2000 оборота колата набира все така бързо,турбото работи.Ако до 2000 оборота набира а после се спъне,имаш проблем.По-просто не можах да го разкажа.Та върви ли колата,да ти е честита.А любимият ми лаф е :" Няма проблем да караш на 4х4 по асвалт " Ти не го слушай човека,той толкова си знае.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X