Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за купуване на фронтера от дупница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помощ за купуване на фронтера от дупница

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
    Ама сигурно и цената е не българска а като ти е добър приятел, не можем ли да направим нещо по така по съфорумски ,да удариш едно рамо
    Харесай си каквато и да е кола в Горубляне например за 10 000 лв.независимо от кой търговец и коя автокъща.Отстъпка между 500-1000 лв .аз ти я гарантирам.Плюс пълна картина на състоянието на возилото.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
      Харесай си каквато и да е кола в Горубляне например за 10 000 лв.независимо от кой търговец и коя автокъща.Отстъпка между 500-1000 лв .аз ти я гарантирам.Плюс пълна картина на състоянието на возилото.

Ами тая която я харесах от горубляне вчера нали Ви разказах, свали 1350 лв. но с тоя чек енджин се отказах,ако твоя приятел може да помогне нещо-добре дошъл, ако не мисля към 14-15 декември да заминавам за Мюнхен !
      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
      feikot@abv.bg
      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Ами тая която я харесах от горубляне вчера нали Ви разказах, свали 1350 лв. но с тоя чек енджин се отказах,ако твоя приятел може да помогне нещо-добре дошъл, ако не мисля към 14-15 декември да заминавам за Мюнхен !
        Абе то е най-добре ти да си предцениш ,но Андрей няма как да ти помогне ако не му се обадиш.Аз го виждам често и му казвам за разни коли,но за него това си е несериозно.Обади му се от мое име ти казах и си говорете.Ако трябва да му звъня аз за да търсим кола,ставам посредник,посредник ли съм ,значи трябва договор за посредничество.Тогава за какви отстъпки говорим ,????
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.

Коментар

Разбрах че все пак си адвокат но като ти е приятел може ли примерно по поръчка да докара?!
          feikot@abv.bg
          Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Абе, сега като се замисля тая фронтера има ли централно заключване???? Така с копчето и да се откл/заключват врати багажници??? Защото останах с впечатлението че май няма,което е голямо неудобство!!!
            feikot@abv.bg
            Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Разбрах че все пак си адвокат но като ти е приятел може ли примерно по поръчка да докара?!
              Stiga пич.Почти всичко ти го пиша по два пъти,защото не четеш предишните мнения.Написъл съм ясно ,преди няко0лко мнения,че пича е ПРЕКУПВАЧ и че купува колите си от закъсали търговци.Не докарва.А ако му се обадиш може и да ти търси,не знам,зависи от разговора ви.Но и това съм го написал вече.

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                Stiga пич.Почти всичко ти го пиша по два пъти,защото не четеш предишните мнения.Написъл съм ясно ,преди няко0лко мнения,че пича е ПРЕКУПВАЧ и че купува колите си от закъсали търговци.Не докарва.А ако му се обадиш може и да ти търси,не знам,зависи от разговора ви.Но и това съм го написал вече.

И аз точно в този ред на мисли че си написал че е прекупвач,те питам дали ще дпкара,защото не си написал че не е вносител както и да е спора е излишен, кажете ми тая фронтера дали има централно,защото е голям минус ?!
                feikot@abv.bg
                Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Наистина колега. Не разбра ли, че няма идеална кола, еле пък за офф.
                  Машинките за централното са около 100лв. Монтажа,при добро желание, можеш и сам да го направиш. Дори и новите коли имат понякога проблеми(Волво850). Аз не съм чувал за някой, който си е взел кола втора употреба, да се е метнал на нея и да е карал 100000 км. "безаварийно"

Коментар

И аз точно в този ред на мисли че си написал че е прекупвач,те питам дали ще дпкара,защото не си написал че не е вносител както и да е спора е излишен, кажете ми тая фронтера дали има централно,защото е голям минус ?!
                    Всички Фронтери без изключение дори и 91-а година са с централно управление.
                    no signature no problems

Коментар

• До: Помощ за купуване на фронтера от дупница

...
                      кажете ми тая фронтера дали има централно,защото е голям минус ?!
                      Къде е Фронтерата?

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                        Всички Фронтери без изключение дори и 91-а година са с централно управление.
                        Малко извън темата. ХиХи. Няма с централно, има с ляво или дясно кормило

Коментар

Аз понеже съм минал същия път да си кажа.
                          Февруари-март месец си търсих Фронтера и бях приготвил около 15хил.лв. за покупката. Тогава почваха от около 13 и нещо 14. Е колкото и коли да гледах под 16 и нещо колите бяха под всякаква критика. На вид са ОК но... Накрая дадох 17 300лв. и да чукам на дърво съм доволен. За огледа ми помогна Пепи-adwokat (което за пореден път ме подсеща, че още не съм го почерпил ).
                          Колкото и да не ти се иска за хубава кола ще трябва още малко да се бръкнеш.
                          То вярно, че е и на късмет, но си има неща, които се виждат и може да се елиминират още при покупката.
                          Успех!

П.С. За Горубляне и Дупница забрави, освен ако продавача не ти е приятел и знае и ще ти сподели всичко за колата.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                            Къде е Фронтерата?

Не говоря за определена кола а за фронтерите, защото в двете които се качвах, и в двете бяха заключени вратите и се отваряха със дърпане на лостчето... Даже за тази която беше в Горубляне,бяхме седнали отпред и джамбаза тъкмо му обяснявах да седне отзад и той ми вика отключи ми и аз дръпнах лостчето.... та за това си помислих че няма, но щом стои така решаването на проблема както каза Пенчо, значи няма проблем. За сега забавих малко оборотите но продължавам да търся,ако намеря нещо ще сигнализирам
                            feikot@abv.bg
                            Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Не говоря за определена кола а за фронтерите...
                              Aха, и някой тук трябва да познае някаква хипотетична кола дали има централно? И ако няма това е много голям минус?
                              Гледай да е с всички екстри и успех

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                                Aха, и някой тук трябва да познае някаква хипотетична кола дали има централно? И ако няма това е много голям минус?
                                Гледай да е с всички екстри и успех
                                Ще се постарая да е в рамките на добрия тон,написал съм на около 4 съобщения че става въпрос за фронтерата,а това че съм написал "кола", не означава че говоря за някоя махиндра напринмер, все пак дори ида не съм се пояснил,мисля че за друго освен фронтера не съм говорил... а и още една причина, при няколко пъти написано фронтера,фронтера,фронтера, се получава... как беше тафтология мисля
                                Абе, сега като се замисля тая фронтера има ли централно заключване???? Така с копчето и да се откл/заключват врати багажници??? Защото останах с впечатлението че май няма,което е голямо неудобство!!!
                                feikot@abv.bg
                                Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X