Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за купуване на фронтера от дупница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помощ за купуване на фронтера от дупница

Англичаните какво казват- Не сме толкова богати да си купуваме евтини неща ...
    Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
    feikot@abv.bg
    Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
      Благодаря, аз продължавам да си мисля че нищо и няма но все пак 10 500 са си 10 500, преди 5 мин говорих с един друг търговец http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...552&f1=details това е автомобила, във видимо по добро състояние,както и цена по телефона ми свали на 12,тет-а-тет може и до 11 500 да свали (не сигурно) но дайте и мнение за нея... извинявайте ако ставам нахален но никой не иска да се гръмне,а и за това е форума
      Тази изглежда значително по-добре. Отиди да я видиш.
      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
        А за течноста в казанчето аз поне от това дето видях на снимката е над средата....или нещо съм се объркал...

Объркал си. Антифриза е син. Казанчето бяло. Няма начин да не си личи. А пък ако е с вода още по-зле.
        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          Объркал си. Антифриза е син. Казанчето бяло. Няма начин да не си личи. А пък ако е с вода още по-зле.
          То се кафевее нещо !
          feikot@abv.bg
          Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Дупница не е добра идея по какъвто и да е повод.
            Аз лично не познавам човек който да е купил от там и да не е псувал.Принципно.Не става дума за тези Фронтери.
            BMW X6

Коментар

Аз познавам. Мене си и още поне трима. Трябва да има конкуренция на Горублянските търгаши.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Аз познавам. Мене си и още поне трима. Трябва да има конкуренция на Горублянските търгаши.
                И... на мене по принцип ми казаха още отдавна кола от Италия и от Дупница ( аналогично) да не си купувам никога... Ама ей на заради парите какво ли не прави човек, а какво ще кажете за фронтера с обърнат волан,от англия, вече сменен 2001 с кожа ??? Снимки ми обеща след 30 мин на мейла
                feikot@abv.bg
                Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Последните коли които купувам са от Горубляне,прекупени през Дупница от Италия.Горещи картофи ги наричат.Обаче в сервиз не влизам,попадам на перфектни возила.Явно в Италия не всички за мърди.Другото е да са по-скъпи,т.е.по-хубави.
                  Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                  NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Да де, ама нали се дявола във въздуха се мъчим да оправим, че и сега така,чакам този да прати снимките на тази с обърнатия волан да я видим, колеги какво ще кажете по въпроса, има ли някакви ( аз знам че има ) но по сериозно последици от това,знам че трябва да и се смени и окачването даже и чистачките... нещо друго ?
                    feikot@abv.bg
                    Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
                      Да де, ама нали се дявола във въздуха се мъчим да оправим, че и сега така,чакам този да прати снимките на тази с обърнатия волан да я видим, колеги какво ще кажете по въпроса, има ли някакви ( аз знам че има ) но по сериозно последици от това,знам че трябва да и се смени и окачването даже и чистачките... нещо друго ?
                      Зарежи тая работа. Опасен си за другите и за себе си. Сега ще вземе да ти обяснява някой как било нямало значение т.н. глупости. Но покарай по натоварен двулентов път кола с десен волан и ще видиш. Няма такъв екстрийм. Опасно си е.
                      no signature no problems

Коментар

Не не колега, тя вече е със сменен волан и така ми я продава ! Въпроса екакво е отражението върху автомобила ( знам че има ) но все пак няма да я карам векове 2-3 години и на нещо др, ако е нещо не значително това с волана няма да е проблем, а за дясното си е адреналин наистина, карал съм едно пежо 406 , интересно си беше, а пък като кола поддъжка и др е 6, нямам думи англичаните пазят колите си и се грижат за тях
                        feikot@abv.bg
                        Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

А как го разбра, че е ингилизин,особено ако е около Лондон? Там над 60% са черни,жълти и други.

Коментар

Колата е от ингилизко, а джамбаза е от София, и е сменил волана тук и я продава и то не една няколко са фронтерите които продава...
                            feikot@abv.bg
                            Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Гледане му е майката, и пробно каране, и преглед на канал, и .....

Коментар

И акъл от някой минал по този път....
                                feikot@abv.bg
                                Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X