Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Patrol, Nissan Pathfinder или TLC 120, нови?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Nissan Patrol, Nissan Pathfinder или TLC 120, нови?

Това че някой има проблем с ФРЕНСКИ двигател е въпрос на разум при покупка на ЯПОНСКИ джип.

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
      Това че някой има проблем с ФРЕНСКИ двигател е въпрос на разум при покупка на ЯПОНСКИ джип.
      Двигателят който коментираме е на Алфа италиански.

Коментар

ВМ дизел в Патфайндер ????

Коментар

а що решихте че вм е на алфа или е италиански?
          вм са собственост на детройт дизел
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Здрасти на всички. Карам Патфайндър от година и половина. Автоматик. Навъртял съм 102000км. Никой не може да ме накара да си купя друга кола.Какво ли не съм го правил.Дърпам,нося,бутам,сняг,кал,вода,магистрала....
            Двигателя бил малко шумен - купи си ес-класа-не гледай джипове.
            Бил паркетник - може -за тези момчета от форума всичко,което не прилича на къщичка на колела е боклук. Но те си имат поне по още една ,а с къщичките само ходят да се окопават в неделя(Не искам никого да обиждам естествено)
            Автоматика бил зле - супер си е!
            Слаб бил двигателя - че то и 250к.с да имаш след месец са ти малко.
            Разход 13 градско 10 извън -това е - кой харчи по малко?
            В сервиз не съм стъпвал.
            Проходимост,за мен перфектна(Не се окопавам до тавана естествено.)
            Спирачки - много по добри от повечето от класа
            Скорост - 160 без проблем -3200 оборота
            Сменям масло на 8 хил. км нищо,че по гаранция те викат за смяна на 20 хил.км - аз съм прост и сменям на 8 хил.к
            А за патрола мога да кажа само едно - хипопотам в рядка кал - и аз бях мераклия но след след тест драйва размислих.

Успех.

Коментар

По принцип за всяко нещо може да се измисли извинение.
              Ама двигателя ако наистина е Италянски VM, вече си над ресурса.
              Което само може да те радва.

Коментар

Първоначално публикуван от ramar Преглед на мнение
                Здрасти на всички. Карам Патфайндър от година и половина. Автоматик. Навъртял съм 102000км. Никой не може да ме накара да си купя друга кола.Какво ли не съм го правил.Дърпам,нося,бутам,сняг,кал,вода,магистрала....
                Двигателя бил малко шумен - купи си ес-класа-не гледай джипове.
                Бил паркетник - може -за тези момчета от форума всичко,което не прилича на къщичка на колела е боклук. Но те си имат поне по още една ,а с къщичките само ходят да се окопават в неделя(Не искам никого да обиждам естествено)
                Автоматика бил зле - супер си е!
                Слаб бил двигателя - че то и 250к.с да имаш след месец са ти малко.
                Разход 13 градско 10 извън -това е - кой харчи по малко?
                В сервиз не съм стъпвал.
                Проходимост,за мен перфектна(Не се окопавам до тавана естествено.)
                Спирачки - много по добри от повечето от класа
                Скорост - 160 без проблем -3200 оборота
                Сменям масло на 8 хил. км нищо,че по гаранция те викат за смяна на 20 хил.км - аз съм прост и сменям на 8 хил.к
                А за патрола мога да кажа само едно - хипопотам в рядка кал - и аз бях мераклия но след след тест драйва размислих.

Успех.
                Намали малко километрите или дигни годинките !
                Сори за оф-а, ама не се стърпях !

Коментар

Първоначално публикуван от LEDENATA Преглед на мнение
                  Намали малко километрите или дигни годинките !
                  Сори за оф-а, ама не се стърпях !
                  Що бе-може да е такси човека или да работи за дхл например....
                  08седемшест5едно513четири

Коментар

Вече съвсем го избихте на препирня. Не съм имал за цел да противопоставям, която и да е марка или модел с друг. Просто исках съвет за джипка и съм много благодарен на всички за мненията, които написаха. Аз съм изключително доволен от избора, който направих, но не оспорвам качествата на другите автомобили. Между другото, докато чаках да си продам колата, ходих и в Балкан стар. В шоурума на Крайслер изглежда им се сторих прозрачен и след като обикалях между Гранд Чероки и Командер 10-15мин., си тръгнах без никой да ми обърне внимание. В шоурума на Мицубиши веднага ми предложиха тест драйв и ми направиха доста добри оферти. След това направих проучване и ми казаха, че Мицубишито имало много проблеми с автоматика. За Гранд Черокито ми казаха много добри неща и ако тези от магазина си бяха свършили работата, за която им плащат - поне да ме питат за какво съм там, може би щях да имам сериозни колебания.
                    За Тойотата - вече навъртях 2000км, като половината са от ходене до Гърция. Разхода наистина е нисък - 8.5л/100км за цялото пътуване. Може би, ако карам над 120-130км/ч разхода ще се увеличи, но досега не съм я настъпвал, а и нямам особено желание за това.
                    http://www.nakladkibg.com
                    накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Съжалявам,но така и не намерих от къде мога да създам нова тема или просто ми е забранено....Искам само да попитам дали има начин за заобикаляна на акциза,или поне за драстичното му намеляване при внос на кола от Англия,която е 192конски сили...
                      Отново се извинявам.....

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
                        Разхода наистина е нисък - 8.5л/100км за цялото пътуване.
                        Здравей Ники
                        Малко се разводни темата но новия двигател на 120та наистина е много по-икономичен от моя например. под 11 извънградско ми се е случвало веднъж или два пъти. Правиха ми диагностика в Тойота и нищо. а новия двигател е с нов софтуер и малки промени по клапаните мисля??
                        Дали ще може новия софтуер да сработи на мойта тойотка?
                        тя не е голяма разликата в конете от 166 на 179 мисля.
                        струва си да се помисли.

ПС ще ходите ли на събора, може да се засечем.
                        Prado
                        Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Първоначално публикуван от prado Преглед на мнение
                          Здравей Ники
                          Малко се разводни темата но новия двигател на 120та наистина е много по-икономичен от моя например. под 11 извънградско ми се е случвало веднъж или два пъти. Правиха ми диагностика в Тойота и нищо. а новия двигател е с нов софтуер и малки промени по клапаните мисля??
                          Дали ще може новия софтуер да сработи на мойта тойотка?
                          тя не е голяма разликата в конете от 166 на 179 мисля.
                          струва си да се помисли.

ПС ще ходите ли на събора, може да се засечем.
                          Prado
                          Бъркаш, карал съм и двата двигателя, всичко е от стила на каране , почти няма разлика в разхода. Новия двигател е с нов софтуер, по високо нялягане на впръскването, различни инжектори и различна помпа. Самият компютър е различен и няма вариант да се качи единия софтуер на другия комп и да работи нормално. Стария е по безпроблемен.

Коментар

Здравей prado,
                            На събора много ми се ходи, но няма да мога по това време.

По талон дават за моя двигател 127kW, което е 173к.с. Аз също допускам, че разхода е от стила на каране - аз карам бавно и гледам да спазвам ограниченията (до голяма степен ми повлияха и някой статии във форума). Преди това карах Пасат от 2001г. 2.5 дизел, автоматик и 4х4, който никога не ми даваше разход под 8.5-9,5/100. Една седмица преди да го продам, прибирайки се от провинция, опитах да видя колко може да падне разхода - като се прибрах на компютъра пишеше 6.6 - никога не бях виждал подобни цифри.
                            Не ми се очертава скоро пътуване по магистрала, където да я настъпя с 130-140 от край до край и тогава сигурно ще покаже съвсем друго. В Гърция излезнах за кратко на една магистрала, там натиснах - но не успях да хвана разлика в разхода. Единствено много се променя усещането за скорост - до 120км/ч и от там нагоре. До 120 въобще не се усеща скоростта. Нагоре бързо започва да се усеща и над 140 вече не е комфортно. Сигурно някой ще каже, че и с 180км е добре, но това са мои впечатления.
                            http://www.nakladkibg.com
                            накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              всичко е от стила на каране
                              Сигурно си прав но колкото и да се мъча да карам икономично под 10.5 не можах да го докарам.
                              Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Мойта 120ка гори средно10.5 комбинирано каране без да се съобрязавам за каквато и да е икономия,автоматик е и е 173 к.с.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X