Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Patrol, Nissan Pathfinder или TLC 120, нови?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Nissan Patrol, Nissan Pathfinder или TLC 120, нови?

Благодаря за пожеланията! Както се казва - да ви се връща тъпкано! Обещаха до края на другата седмица да я получа. Тогава ще пиша повече подробности и може да кача снимки.
    http://www.nakladkibg.com
    накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

От къде се опита да вземеш Нисана? Познавам някой хора в Нисан-София (на Вапцаров) и ми е интересно при тях ли се случват тези неща.
      А Тойота е Страхотна марка, честито.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
        От къде се опита да вземеш Нисана? Познавам някой хора в Нисан-София (на Вапцаров) и ми е интересно при тях ли се случват тези неща.
        А Тойота е Страхотна марка, честито.
        Благодаря, надявам се да е така, макар че сега някой ме плашат, че сервиза на Тойота бил много слаб.
        Колкото до Нисан - точно за там става въпрос. В интерес на истината тогава, пак там, се случиха още по-интересни неща, които напълно ме разколебаха, но не искам да злепоставям определени хора, магазини или сервизи.

088 8613380

Коментар

Здравеъ Ники
          Колкото до сревиза, като съдя по моя опит няма да ти трябват много. Самата кола е много здрава. Моята е 2004 Екзекутив 170 000 км досега съм сменил извън гаранцията, една биалетка, тампони на торсионната щанга и накладки т.е. нищо съществено.
          Прати снимка като я вземеш.
          Честито пак.
          Prado
          Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

С малко закъснение, тази седмица ми се обадиха, да си взема джипката. Бяха я подготвили с всичко допълнително, което бях поръчал - стелки, щора на багажника и Bluetooth (специално за него са си оставили ръцете - сложен е така, че никога не можеш да видиш кой те търси, а да набереш някого през него, трябва преди това да паркираш някъде; освен това днес забелязах, че за да прекарат кабела за дисплея са прокъсали кожения мех на лоста на раздатката). Иначе Тойотата е с почти всички екстри за модела - само без TEMS. Днес направих първия тест - ходих до Добринище и обратно. Ако може да се вярва на компютъра ми даде среден разход 8.5l/100км за целия път. Вярно е, че съм карал без много да настъпвам - нормално карах с 90-100, само някъде инцидентно вдигах до 120. Тъй като не си носех фотоапарат, я снимах с GSM-а.
            Прикачени файлове

088 8613380

Коментар

Честито! Много безавариини километри и само приятни емоции. Определено не си сгрешил, че си избягал от Нисан. Наистина е толкова разходът като не я настъпваш, но като я настъпеш е към 12л. Много полезна е камерата за задно виждане, можеш да паркираш къде ли не. Автоматик или ръчка е?
              Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Sk8`nammed Преглед на мнение
                Определено не си сгрешил, че си избягал от Нисан.

Що за изказване е това ?

Коментар

Честита придобивка, адаш.
                  Със здраве да си я караш, да те слуша и да ти доставя удоволствие при шофиране по пътя, разбира се и извън него.
                  Поздрави.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
                    Що за изказване е това ?
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=13687
                    Просто субективно мнение. И имам информация, че и Патрул имат проблем с двигателя (на 5 весеца кола, без зверска употреба).

Коментар

Просто субективно мнение. И имам информация, че и Патрул имат проблем с двигателя (на 5 весеца кола, без зверска употреба).
                      Патфайндер.
                      Всичко ще си кажете. Аз само ще броя труповете.
                      А Фераритата ако знаеш кви са трошливи. Мане, мане. След всеки дъжд фаровете им са с конденз.
                      За Макларън Ф1 изобщо не говорим. Там на 10 000км, 200 000лв не стигат.
                      И що ги карат, така и не разбирам.

Коментар

Още веднъж благодаря на всички. Също така благодаря и за мненията, които получих и които малко или много повлияха на избора ми. Тойотата е автоматик, кожен салон, навигация - която май не мога да използвам и камера за заден ход. Ако някой знае нещо по въпроса за навигацията - например, дали може да и кача картата на Събин, ама май няма да може.

088 8613380

Коментар

Ще взема да кажа на бат Сами (форумен събрат) че кара джип с душа под наем значи. Щом си експерт по марката
                          То и моето Терано е счупено, как върви още - не знам....

Това което ти намеквам е че се изказваш неподготвен в стил който определено е ... глупав. Меко казано Виж - да кажеш че Тойота има това и това предимство - нормално.

ПП: Нали не очакваш да приема твои технически мнения насериозно ? "маховика на съединителя" - досущ като "коляновия вал на акумулатора".....

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
                            Още веднъж благодаря на всички. Също така благодаря и за мненията, които получих и които малко или много повлияха на избора ми. Тойотата е автоматик, кожен салон, навигация - която май не мога да използвам и камера за заден ход. Ако някой знае нещо по въпроса за навигацията - например, дали може да и кача картата на Събин, ама май няма да може.
                            Колега честито.Имам я същата,не си збъркал с избора,много безавариини км

Коментар

До: PATROL или PATHFINDER

niki p, извинявай за офтопика:

Съжелявам, че не съм завършил някое училище за автомонтьори и не съм напълно запознат с конструкцията на автомобилните двигатели и скоростни кутии. Не ми е за цел да стана автомобилен механик, а имах за цел да информирам хората за един конструктивен дефект на този автомобил. Този конструктивен дефект се води отстранен от 2007г. Той не в България не е толкова широко разпространен като в Англия, което е нормално поради по-малкия пазар, заради по-малкото население на държавата ни.
                              http://www.4x4web.co.uk/forum/messages/18767.html

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
                              Хм, моето Терано 1 е с вентилирани дискове и отпред, и отзад. Не усещам да са му слаби спирачките, ама никак - определено не са слабо място !
                              Мотор 3.0 бензин, няма турбо-дупка.

...Ще взема да кажа на бат Сами (форумен събрат) че кара джип с душа под наем значи. Щом си експерт по марката
                              То и моето Терано е счупено, как върви още - не знам....
                              Между Патфиндер R51 и Терано 1 не може и да има сравнение.
                              Всички знаем, че качеството на новите коли е много по-лошо от това на старите. А и при Нисан имаше криза, която завърши с покупката на японската марка от Рено.
                              jamiemirror, не съм искал да обидя теб и неизвестния за мен "бат Сами" като ви разочаровам с проблемите на Нисан, и по-конкретно Патфайндер. Явно ти приемаш Нисан много лично. Не претендирам да бъда ескперт по марката, а просто споделям опит.
                              Поздрави

Коментар

До: PATROL или PATHFINDER

niki p, извинявай за офтопика:

Съжелявам, че не съм завършил някое училище за автомонтьори и не съм напълно запознат с конструкцията на автомобилните двигатели и скоростни кутии. Не ми е за цел да стана автомобилен механик, а имах за цел да информирам хората за един конструктивен дефект на този автомобил. Този конструктивен дефект се води отстранен от 2007г. Той не в България не е толкова широко разпространен като в Англия, което е нормално поради по-малкия пазар, заради по-малкото население на държавата ни.
                                http://www.4x4web.co.uk/forum/messages/18767.html

Между Патфиндер R51 и Терано 1 не може и да има сравнение.
                                Всички знаем, че качеството на новите коли е много по-лошо от това на старите. А и при Нисан имаше криза, която завърши с покупката на японската марка от Рено.
                                jamiemirror, не съм искал да обидя теб и неизвестния за мен "бат Сами" като ви разочаровам с проблемите на Нисан, и по-конкретно Патфайндер. Явно ти приемаш Нисан много лично. Не претендирам да бъда ескперт по марката, а просто споделям опит.
                                Поздрави
                                Патфендара го продадох 40 000км не случайно но това няма да го коментирам.Патрола е друго нещо от старите все още.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X