Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Патрол, Тойота ЛК и 4Рънър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Патрол, Тойота ЛК и 4Рънър

Аз бих заложил на 4Рънър бензин + АГУ/метан.
    Колегата очевидно излиза на черно по изключение - а така ще може дори магистралка да опъне безопасно

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
      Колегата очевидно излиза на черно по изключение - а така ще може дори магистралка да опъне безопасно
      Пропусна да кажеш защо 4рънар.

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
        Благодаря за съвета но не съм фен на развозването на буркани в багажника. Какво му е на 3.0тд?

Коментар

Защото смятам че ще има най-добра возия за сметка на липсата на цял мост отпред. Защото с бензиновия мотор ще може да вдига повече и да се кара и на дълго на хубав път. Защото ремонта на тоя мотор е без пари. И защото трудно може да го прегрее/счупи.
          Отделно на газ харчи от 14 нататък - което изобщо не е много и в пари е под разхода на кой-да е дизел от изброените (това с разхода е проверено).
          На всичкото отгоре смятам че 4Рънера ще е и по-евтин от другите две коли в сравнението - при сходно състояние.

Коментар

Ей това Патрола го взехте за мезе..................да не излезе че нестава като джип?

Коментар

в момента се продава във форума страхотен Патрол 97г с 4.2 бензинов мотор и то за без пари - на мен ако ми трябва джип, първо него бих избрал...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

а тези с парт тайм като им се пусне 4х4 винаги ли се блокира централния диф и са 50/50 ?

Коментар

Всъщност там централен диф няма.
                  Просто двата моста се свързват с твърда връзка.

Коментар

Може ли и аз да споделя впечатления?
                    4рънър с 3 литров двг бензин е 150 коня, 6 цил. Много е як, но гори 12-15 л/100. 3.0 ТД е 125 коня и гори 10/100. Говоря за среден разход, черно + асфалт + градско. По малко от всичко. Колкото до ауди А6 куатро 2.5 ТД 5 цил... Моят приятел има такова и обикновено по чукарите сме заедно, но там, където стигам аз с Рънъра за аудито е немислимо да припари. Правили сме експерименти и после оставяме аудито и продължаваме с Рънъра за да стигнем.
                    А иначе ТЛК 100 от 95-2001 год (да не объркам годините) с 4.2 л ТД редови 6 цил не е ли 204 коня? Тя е като камион, а окачването на колелата и е, като на военен ЗИЛ 137... Проходимоста и е уникална, а лукса вътре също е много на ниво.
                    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                    Златомир Попов - Forry

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X